We owe them [Event] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 We owe them [Event]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
StarClan
We owe them [Event] DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: We owe them [Event]   We owe them [Event] Icon_minitimezo 22 aug 2021 - 0:24

Het zou niet de eerste keer zijn dat de clan het mogelijk niet met hem eens zou zijn, dat het besluit dat hij genomen had niet in de smaak zou vallen bij de clan. Maar hij hoopte hierbij toch dat de oudere warriors wel iets ervoor zouden voelen. Dat ze de tribe zouden willen helpen voor wat ze ooit voor de clans gedaan hadden. Hij liep het kamp binnen en wees met zijn staart naar een plek bij de rots. "Je kan daar plaatsnemen, dan spreek ik de clan toe." Het was misschien niet verstandig om haar volledig alleen te laten in zijn clan, maar hij had het gevoel dat ze haarzelf wel zou redden mocht het echt nodig zijn. Hij klom de rots op en liet kort zijn blik over de clan gaan die zich al wel langzaam aan het verzamelen was. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen." Hij wist dat er vast wel katten zouden zijn die het niet met hem eens gingen zijn, maar hij was hun leider en dit ging verder terug dan de meesten meegemaakt hadden.

Hij liet nog een keer zijn blik op de jonge tribepoes vallen voor hij zijn blik weer op de clan richtte. "Zoals jullie kunnen zien heb ik iemand het kamp binnen gebracht." Ze zouden mogelijk denken dat hij nog iemand binnen de clan wilde laten, maar dat was het deze keer niet. "Ze komt van de tribe en heeft ons wat nieuws daar vandaan gebracht." Hij moest dit nu op de juiste manier brengen, het moest tenslotte niet zo zijn dat de clan helemaal niet zou willen helpen. "De tribe zit in de problemen. Bloodclan heeft hun opmars gemaakt in de bergen en samengespannen met een aantal van hun katten, waaronder Day, de Chief. De vorige healer is door deze samenspanning vermoord, waardoor er nu iemand aan de macht staat die makkelijk beïnvloed wordt door de Chief." Hij probeerde het zo goed mogelijk uit te leggen, maar hij hoopte dat Wren bij zou springen als er iets misschien aan toegevoegd moest worden. "We zijn gevraagd om de tribe te helpen en ervoor te zorgen dat Day gestopt zal worden." Hij liet die woorden kort inzinken. Hij kon de protesten al bijna horen. "Ik heb besloten te helpen, tenslotte zijn we ze als clans veel verschuldigd van de tijd dat we in de bergen hebben mogen verblijven en we hebben nooit wat voor ze terug gedaan." Dat was alleen niet zijn eigen reden om te gaan, die was veel persoonlijker. Het was er alleen wel een die hopelijk een aantal van zijn clan over zouden halen om mee te gaan. "De keuze is aan jullie zelf of je mee wilt gaan of niet. Er zullen ook katten hier moeten blijven om de clan draaiende te houden tenslotte en ons territorium te verdedigen. Daarom ook dat de groep die meegaat niet te groot zal zijn." Het was überhaupt de vraag of er iemand mee zou willen gaan. "Als je mee wilt gaan, kan je je bij mij komen melden, dan zal ik je in gedachten houden wanneer ik de uiteindelijke katten kies die meegaan." Vragen zouden toch wel komen, dat wist hij zeker, maar hij hoopte toch dat er een aantal bereid zouden zijn om mee te gaan. "Dat was het," Vervolgens sprong hij van de rots af om weer naar Wren toe te lopen.

[Acornstar brengt Wren de clan binnen met nieuws van de tribe.]


If you are strong, you'll find responsibility
We owe them [Event] 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
We owe them [Event] Iw2Epzf
Renske
467
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: We owe them [Event]   We owe them [Event] Icon_minitimezo 22 aug 2021 - 17:44


We owe them [Event] Db6wm4i-534dfe7b-10aa-4a2a-98b5-6944bbd58a11.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvNmE1YzIzZDItYjhkZS00OGQ4LWFkYjAtM2RhYWYyOTlhOTBkXC9kYjZ3bTRpLTUzNGRmZTdiLTEwYWEtNGEyYS05OGI1LTY5NDRiYmQ1OGExMS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she is kind of a legend
total infamy

Wren liep het hol van de leeuw binnen. Het kamp van de dappere krijgers die haar zouden helpen, tenminste als het aan hun leider lag. En kennelijk had hij wel zin om te helpen. Dat kreeg je met oude katten, ze werden helemaal melancholisch en gingen denken aan de goede oude tijd. Dat opdondertje van Windclan was kennelijk minder dankbaar geweest, jong en onbezonnen. Wren liep gehoorzaam achter Acornstar aan en werd op haar plek geparkeerd. Ondanks de reis en het alleen slapen op hun stenen, zag ze er nog even sterk uit als de dag dat ze de bergen had verlaten. Ze was niet voor niets een cave-guard. Zonder dat ze er erg in had gingen haar ogen over de vreemde katten, die voor een leven hadden gekozen in een moeras. Ze leken allemaal doorgewinterde krijgers, en een heel ander type dan de Windclanners die zij allemaal had ontmoet. Dat waren meer jagers, dit waren duidelijk meer vechters. Precies wat ze nodig had. Ze luisterde naar wat de leider sprak. Hun leden kregen nog de keuze, en hij beloofde een kleine patrouille. Dat was prima, want als haar plannetje werkte kreeg ze nog wat extra pootjes van vriendjes aan de andere kant van het monsterpad. En Hazelgrouse zou meegaan, zonder twijfel. Wren bleef nederig staan, als arm klein weesje dat hulp nodig had, en toen de leider weer haar kant op kwam, knikte ze dankbaar. Hij moest van geluk spreken, dit zou één van de laatste keren zijn dat ze dankbaar zou zijn. Zodra ze zouden vertrekken, was zij degene die het gebied kende. Dan was zij de leider. Dan was zij die de regels maakte.
WREN
she has been through hell
so believe me when I say
fear her when she looks into a fire
and smilesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settledstar
Catministrator
We owe them [Event] Dutch22
Renske
2538
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: We owe them [Event]   We owe them [Event] Icon_minitimezo 22 aug 2021 - 18:54


We owe them [Event] Dbcxekh-1d5a2568-c9a6-4288-b9b3-d511a726f2d9.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg2ZjcwMWQyLTc2OGEtNGU4My1hMTNhLTU1ZGFjMGRhYjRjOFwvZGJjeGVraC0xZDVhMjU2OC1jOWE2LTQyODgtYjliMy1kNTExYTcyNmYyZDkuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
you're afraid to let yourself be happy
because you know that it never lasts

Settleddust zijn eerste reactie toen Acornstar met een vreemdeling binnen kwam, was zijn oren in zijn nek leggen en argwanend naar het tweetal kijken. De vorige keer dat hij een rogue het kamp binnen had getrokken, was hij (en de meerderheid) er flink over oneens geweest. Maar toen hij vertelde dat de poes van de Tribe was, kalmeerde hij, al was het maar iets. De Tribe was ongevaarlijk, vrienden zelf. De herinneringen aan de bergen was voor Settleddust een waas, hij was slechtst een kitten geweest in die tijd. En de herinneringen van die tijd werden overschaduwt door het nieuws dat zijn ouders zijn ouders niet waren. Toen Acornstar begon uit te leggen waarom ze hier was, werd hij toch een beetje achterdochtig, iets wat hij over de afgelopen manen had opgepikt. Een negatief effect dat Acornstar op hem af had weten te wrijven. Dit ging over katten die ver weg van hun leefden, katten die kennelijk samenzweerden met Bloodclan. Waarom? Was dit waar. Hoeveel bewijs had ze? Hij fronste en keek zijn leider aan die vrijwilligers zocht voor dit uitje naar de bergen. Misschien waren er wat oude bekenden die stonden te springen om oude vrienden weer op te zoeken, maar hij was huiverig om zijn clan achter te laten. Niet met Crystalstar nog op de loer en.. wie weet allemaal nog meer. ‘Ga jij?’ vroeg hij uiteindelijk. Dit was een beslissing die Acornstar al had gemaakt. Hij had besloten dat deze excursie zou gebeuren, dus ging het gebeuren. Settleddust had op de moeilijke manier al geleerd dat er weinig was wat hij kon doen om ideeën uit zijn kop te spreken. En alhoewel het spannend was warriors erop uit te sturen naar vreemd gebied, om een dictator uit verre streken uit te schakelen. Misschien was het slim als Bloodclan ermee betrokken was. Hij wierp een oog op hun leider. Was het daarom dat? Hij wist dat Bloodclan een gevoelig onderwerp bij de kater was. Bij iedereen in hun clan eigenlijk, die oud genoeg was om de overname meegemaakt te hebben.

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We owe them [Event] 54d990505124e75172416b493ea12881_copy
Sannemander <3
67
Actief
Crowned by an overture bold and beyond.

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 10 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ➤ Warrior
Barkinghound
BerichtOnderwerp: Re: We owe them [Event]   We owe them [Event] Icon_minitimedi 24 aug 2021 - 15:55

Tijd leek voorheen zo veel sneller voorbij te gaan. Apprentice werd hij in een ogenblik en zijn eerste training ging voorbij in een hartslag. Maar dit was abrupt tot een halt gebracht toen zijn levendje in één training plotsling totaal veranderde. Toen hij zijn broertje besmeurd in koud bloed aantrof, toen leugens als ijzige wind op zijn gezicht sloegen. Sinds dien was alles sloom gegaan, gingen dagen voorbij in wat minimaal een maand leek. Lange dagen waar geen pret meer in te vinden was. Zelfs de trainingen waar hij eerder zo veel plezier in vond waren nu het ergste moment van de dag. Dat waren de momenten waar hij gedwongen was tijd door te brengen met iemand die hij liever ontweek. Iemand wiens kop hij nooit meer wilde zien. Geneigd was hij dan ook om niet op te dagen toen zijn stem door het kamp weerklonk. Sterker nog, hij was onderweg naar de uitgang van het kamp toen Acornstar sprak.

Maar iets hield hem staande. Dwong hem zich om te draaien en impulsief richting de grote oude kater te stappen. Er was  een kans om andere te helpen. Andere wiens levens net als Haughtypaw in gevaar waren. Hij was te laat voor zijn broertje maar op deze manier kon hij toch nog wat goeds betekenen in deze wereld. En daarbij ook ver weg van zijn mentor en moeder zijn. Hij had de vraag van de deputy geheel gemist toen hij zijn mond opende. "Ik wil mee." Er gingen geen gedachtes door hem heen, hij zag een kans en hij greep het zonder na te denken.

Because failure isn’t an option

If success is just a matter of more effort.

Most times, a ghost is a wish.

We owe them [Event] Bliep_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We owe them [Event] Giphy
Dodo
10
Actief
Fleimkepa

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flamekeeper
BerichtOnderwerp: Re: We owe them [Event]   We owe them [Event] Icon_minitimedo 26 aug 2021 - 13:12


Acornstar was het kamp binnengekomen met een gezicht die hij niet kende. Nog een rogue die hun clan naar de klote zou helpen, aangezien ze al goed op weg waren. Flamekeeper snoof en even schudde hij met zijn kop. Hij was gek geworden. Helemaal gestoord. Compleet van het padje. Een clangenoot en een medicine cat vertrouwde hij niet, maar een jong wicht uit de bergen die niemand kende vertrouwde hij zomaar. Een poes die hun zomaar zou kunnen verraden en zou kunnen samenspannen met de vijand. ”Ik ga mee.” Bromde de kater vanaf de plek waar hij was gaan zitten. Als hij onderweg dood ging maakte het niet uit. Hij had hier niks om voor te vechten. Geen familie. Niks.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We owe them [Event] DPKsfdL
Steen
352
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Littlenose
BerichtOnderwerp: Re: We owe them [Event]   We owe them [Event] Icon_minitimedo 26 aug 2021 - 15:43

Hij was er al snel bij. De kater was het opgevallen dat Acornstar binnenkwam met een poes die hij niet kende. Bij geur niet, bij uiterlijk niet, niks. Dit was niet de eerste keer dat een vreemdeling binnen kwam wandelen met Acornstar. Het is ook een keertje klaar, wist je dat Acornstar? De ogen van de apprentice werden groot bij het nieuws dat ze naar de bergen gingen. BloodClan, verraders al dat soort stuff. Hij moest mee! Het moest gewoon, er waren niet veel die daar kwamen. Dit was een kans om te laten weten hoe sterk hij vanbinnen was. Littlepaw had toch geen ouders en geen best friends. Waarom zou hij dan niet meegaan? Barkingpaw wilde ook mee, jonger dan hem. Flamekeeper ging ook. "Ik zal ook meegaan!" mauwde Littlepaw richting Acornstar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimveil
Member
We owe them [Event] B0YpPi3
Rei ♡
368
Actief
-- voice --

CAT'S PROFILE
Age: Fourteen moons ⚡
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior ⚡
Dimveil
BerichtOnderwerp: Re: We owe them [Event]   We owe them [Event] Icon_minitimevr 27 aug 2021 - 12:50

Bloodclan was misschien een probleem, maar hoe zij het zag, op dit moment niet hun probleem. Als de tribe last van ze had, betekende dat voornamelijk dat zij dat niet hadden. Ze vond het dan ook een achterlijke beslissing van Acornstar om erheen te gaan. Scherp keek ze naar de katten die zich aanboden om mee te gaan. Voor wat? Om de held uit te gaan hangen? Haar blik gleed over de Tribe kat, die hulp was komen zoeken. Schaamde die zich niet? Dat ze haar eigen problemen niet kon oplossen. Wat een zwakke mindset. Dim zou nooit zo op anderen vertrouwen om haar eigen problemen op te lossen. Bezweek er nog liever onder dan hulp te moeten zoeken. In ieder geval bleef zij dus lekker zitten waar ze zat, zou ze niet de dwaze keuze maken om mee te gaan. Ze trainde om een warrior van Shadowclan niet te worden, niet van de Tribe.


We owe them [Event] Dimpaw17
BELIEVE THAT YOU WON'T REGRET THE CHOICES YOU MAKE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenstrike
Catministrator
We owe them [Event] SnKxPwp
Kiek
242
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: We owe them [Event]   We owe them [Event] Icon_minitimezo 29 aug 2021 - 17:42


De clan werd bij een geroepen voor een paar wijze woorden van Acornstar. Ravenstrike bleef een beetje achter de meute staan luisteren. In de verte kon hij Dimpaw zien en eigenlijk wou hij naar haar toe lopen, maar de menigte van katten was vrij groot en hij wou zich er niet ineens door drukken nu. Met een half oor naar Dimpaw en een half oor op Acornstar gericht luisterde hij. Maar toen hoorde hij iets wat hem niet beviel. Hij zou katten meenemen naar de bergen om daar te helpen. Er kwam een frons op de zwarte kater zijn gezicht te staan. Nee. Hij zou zich niet vrijwillig aanbieden. Maar? Zijn hoofd draaide naar Dimpaw en nu drukte hij zich wel door de menigte heen. Zij zou het toch niet aanbieden? Toch? Hij hoopte zo dat haar bewijsdrang niet zo groot was dat ze zichzelf voor de leeuwen zou gooien. Hij kende de verhalen van de reis naar de borgen, van de gevaarlijke dieren die daar leefden. Niks wat ze hier gewend waren. Met zachte pootstappen doemde hij op achter Dimpaw en drukte zijn vacht tegen die van haar aan, zijn staart over haar rug. Hij bracht zijn mond bij haar oor en fluisterde: "Jij gaat toch niet, of wel? Wie gaat ShadowClan met mij beschermen als je weg bent?" Hij wou niet dat ze wegging. Zijn hart trok samen bij het idee, maar dat zou hij nooit hard op zeggen.

Tag: Dimpaw
Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimveil
Member
We owe them [Event] B0YpPi3
Rei ♡
368
Actief
-- voice --

CAT'S PROFILE
Age: Fourteen moons ⚡
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior ⚡
Dimveil
BerichtOnderwerp: Re: We owe them [Event]   We owe them [Event] Icon_minitimezo 29 aug 2021 - 23:26

Haar oor trok opzij toen ze pootstappen hoorde die ze herkende. Ravenstrike kwam haar kant op gelopen en haar ogen lichtten zichtbaar op. Ze wiebelde kort met haar oortjes toen ze zijn vacht tegen de hare aanvoelde, en vanuit haar ooghoek keek ze naar hem. Ze moest haar kopje iets kantelen, hij was groter dan zij was. Kippenvel kwam op haar lichaam toen Ravenstrike in haar oor fluisterde, en ze liet een zachte huff horen op zijn woorden. "Iedereen die gaat is idioot," mompelde ze zachtjes tegen hem, zodat alleen hij het horen kon. Hij vleide haar met zijn woorden, ze voelde zich zo gezien door hem, alsof hij haar echt waardeerde. En waar dit heel fijn was, beangstigde het haar ook. Hij kwam zo dichtbij, dichterbij dan ieder ander - naast Tidepaw. Ze was bang om hem kwijt te raken. Haar poot schoof ietwat ongemakkelijk over de vloer onder haar bij het idee. Ze had geen controle over hem, alleen over wat ze zelf deed. Als ze zelf meer afstand van hem zou nemen, zou het misschien minder pijn doen. Echter wilde ze dit helemaal niet echt, wilde ze liever haar kop tegen zijn schouder aanleggen, haar snuit in zijn vacht duwen..


We owe them [Event] Dimpaw17
BELIEVE THAT YOU WON'T REGRET THE CHOICES YOU MAKE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We owe them [Event] Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
111
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: We owe them [Event]   We owe them [Event] Icon_minitimema 30 aug 2021 - 11:43

If this is the last decision I can ever make


Natuurlijk kon het niet een keer rustig zijn in de clan. Er was weer een nieuw drama, dit keer in de vorm van een opdonder uit de bergen. Hoarse trok met zijn oren en snoof even. Wat hadden zij er mee te maken wat er in de bergen gebeurde, het was eeuwen geleden dat ze daar waren geweest, dat zo'n lijk als Acorn dat nou zo goed kon herinneren.. Hij zuchtte even en wou een lachende opmerking maken naar zijn vriend er over maar verstarde toen hij die zag fluisteren in het oor van een jonge she-cat. Dimpaw.. wat hadden die twee met elkaar te maken, het was nieteens zijn apprentice. Hij slikte en trok zijn kop weg zoekende naar zijn eigen apprentice. Het beeld wat van jaloezie in hem opborrelend al kon hij niet helemaal plaatsen waarom.

at least it is my decisionMy shining dishonesty will be the salvation of me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Deputy
We owe them [Event] Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1063
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 32 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: We owe them [Event]   We owe them [Event] Icon_minitimema 13 sep 2021 - 23:06


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Ah wat heerlijk weer, hun lokale bejaarde kwam weer eens een praatje doen. Met een geërgerde blik stapte ze haar nest uit. Haar houding tegenover de leader was er niet vriendelijker op geworden sinds hij die vuile rogue in hun midden had gelaten en het vriendinnetje van Pep had verbannen. In die tijd had ze ook geen woord meer met hem gesproken, en met haar koppige hoofd was ze niet van plan daar verandering in te brengen. Maar hij had wederom een vreemde het kamp binnen gesleurd, alsof het één groot feestje was. Dit keer was het echter een tribe poes, en dat trok wel haar aandacht.

Het verhaal van Acornstar liet haar argwanend haar oren in haar nek leggen. Oh, hij wantrouwde zijn hele clan, maar één wildvreemde poes niet? Ze hadden hun eigen problemen, was het hele idee niet dat ze een hekel hadden aan andere clans? En toch, toch klopte haar hart voor de vreemde. Eventjes, héél even toen ze het kamp in kwam had ze gedacht dat het Vixen was. Ondanks dat het al zoveel manen terug was, dacht ze nog regelmatig aan het kleine poesje. Aan de sterren die ze samen hadden bekeken, aan de lach op haar gevlekte gezicht toen ze haar een roos had gegeven. De herinneringen waren bitterzoet, en verheerlijkt over tijd. Wat ze wel niet zou doen om haar weer terug te zien. Al was het alleen om bij te praten, te weten dat het goed met haar ging - om misschien nog één keer de sterren samen te zien. Of vaker dan dat, als het kon.

En toch, wanneer ze aan die sterren dacht, leek het beeld van de gevlekte poes te zijn vervaagd en plaats te hebben gemaakt voor iets anders. Iets wat ze nog altijd heel moeilijk vond om te plaatsen. Wolfblood sloeg met haar staart op de grond en zocht naar een specifiek figuur. Kon ze zomaar haar clan achterlaten, alles wat hier was? Bovendien was Acornstar een hufter, en met hem op doorreis leek haar een absolute hell. Maar als Vixen daar was? Ze stond op en haar felle ogen ging ieder figuur af, totdat ze een rossig hoofdje vond. "Peppermint?"'A bird sat down and spoke to me:'
We owe them [Event] Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palepaw
Member
We owe them [Event] DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: We owe them [Event]   We owe them [Event] Icon_minitimedo 9 dec 2021 - 16:04

walk in the light
De kleine flamepoint had geluk dat haar mentor er geen probleem van maakte dat ze niet echt goed kon spreken. Zo nu en dan wist ze er enkele woorden uit te persen maar vaak enkel op een zacht volume en met zoveel moeite dat het, het eigenlijk niet altijd waar was. Nu ze Apprentice was werd van haar verwacht dat ze zich goed zou gedragen en zou doen wat nodig was, maar echt discussies houden kon ze niet waardoor ze enkel wat onhandig naar Hoarsevoice toe liep die haar leek te zoeken en zich naast hem neer zette. Haar blauwe ogen afwachtend en onzeker, ze kon niet meepraten en dus luisterde ze met een half oor naar de onrust die haar Leader op dat moment veroorzaakte.


ElfjeWe owe them [Event] Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: We owe them [Event]   We owe them [Event] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
We owe them [Event]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: