彡 ThunderClan's masters 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
GREENLEAF
Season
Greenleaf, 18 °C - 27°C
De vogeltjes kwetteren, het water kabbelt, de bloemen dansen en de lucht is zwaar van de hitte: eindelijk, het is greenleaf! Alle clans hebben het goed, nu prooi in overvloede is.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 彡 ThunderClan's masters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Eveningstar
Clanleader
彡 ThunderClan's masters N8yMMF1g_o
Julia
1271
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimezo 22 aug 2021 - 15:14ThunderClan’s masters


In ThunderClan zijn leermeesters aangesteld sinds dat Eveningstar leader is geworden. Eveningstar houdt zich niet zo met kittens bezig en om er voor te zorgen dat enkel de kittens die er echt klaar voor zijn, apprentice worden. Wordt er aan één van de leermeesters gevraagd om dit te testen.

Let dus op: voordat je je kitten op kan geven voor de ceremonie! Wordt er gevraagd om hier eerst het lijstje in te vullen.

Je kunt kiezen om in game een opdracht uit te voeren door middel van een encounter van één van de masters. Of om een vraag te beantwoorden van de master hier in het topic. Wordt de opdracht niet voldoende of de vraag fout beantwoord, mag je het nogmaals proberen. Net zo lang totdat de kitten het wel goed heeft. Of je mag er voor kiezen dat de kitten er dan nog niet klaar voor is en het bij een volgende ceremonie opnieuw proberen.

DE LEERMEESTERS:

Littlesquirrel - ♀ - 82 moons – elder – storymaster
Littlesquirrel kent alle verhalen uit de oudheid. Ze vind het heerlijk om de kittens verhaaltjes te vertellen. Als iemand de geschiedenis kent, dan is zij het wel. Ze is een vriendelijke en geborgen kattin, die vele nestjes heeft voortgebracht. Totdat ze zich bij de elders voegde, omdat ze last van haar ogen kreeg. Littlesquirrel is blind, maar ze kent het kamp en het territorium als haar broekzak. Ze weet zich er in voort te bewegen alsof ze het nog kan zien.

Treecutter - ♂ - 38 moons – warrior – frontlinemaster
Treecutter is een echte vechtersbaas. Hij kent alle vechttechnieken en staat het liefste vooraan. Hij lost dingen op met zijn klauwen in plaats van met woorden. Hij is een grote robuuste kater, maar stiekem heeft hij maar een klein hartje. Hij is gek op kittens en kan dan ineens wel heel voorzichtig spelen, maar in al zijn spellen zit een les verborgen. Een les over een vechttechniek die ze kunnen gebruiken in tijden van oorlog. Diegene die opletten hebben voor hun leven een troef in handen.

Shyfox - ♀ - 20 moons – young warrior – backlinemaster
Shyfox is een stille dame, die een beetje in de schaduw leeft. Toch als je haar beter leert kennen, kun je veel van haar leren. Ze fluistert altijd, maar haar defensetechnieken kunnen maar weinig evenaren. Ze is zo snel en slinks als een vos. Gevaarlijk als je eventjes niet oplet. Ze is de jongste van de masters, nog het minst ervaren ook met kittens. Een kattin waar alleen de durfallen op afstappen.

Birdfeather - ♀ - 51 moons – senior warrior – treehuntmaster
Birdfeather verplaatst zich maar zelden over de grond. Waar ze dit in bomen kan doen, doet ze dat ook. Ze is sneller in de boomtoppen dan beneden. Ze is een klimmer, een klauteraapje. Ze is ondeugend en houdt van een grapje op zijn tijd. Sommigen twijfelen wel eens aan haar serieuze plichtsgevoel, maar een jager is ze. Altijd op scherp, altijd alert. Niets ontgaat haar. Geen enkel wezen, geen enkele roddel. Ze kent het territorium van binnen en van buiten, letterlijk. Vanaf de lucht zie je meer dan vanaf de grond.

Quickleg - ♂  - 62 moons – senior warrior – landhuntmaster
Quickleg is een aanwezige warrior. Je hoort hem wel aankomen als hij in de buurt is. Hij heeft altijd zijn woordje klaar. Totdat hij op jacht is. Dan lijkt hij wel een muis, een schim die zich tussen de bladeren door beweegt. Hij is groot en lomp, maar lichtvoetig in de jacht. Hij is dol op mannelijke kittens. Zijn voorkeur daarin is ook maar al te duidelijk. Niemand weet precies waarom, misschien wel omdat hij ze zelf nooit heeft kunnen krijgen. Hij is hard en duidelijk, maar rechtvaardig tot op het bot.

Brokentail - ♂  - 110 moons – elder– guidemaster
Als iemand iets van regeltjes weet, dan is Brokentail het wel. Hij kent alle regels van de Clans, van elke Clan. Hoe hij daar aan komt? Dat is zijn geheimpje. Niet alleen van de Clans in het woud, maar ook van de Clan tussen de sterren. Tenminste dat beweert hij. Hij beweert ze al meerdere keren gezien te hebben. Of dat waar is, dat weet niemand. Dat je veel van hem kunt leren is een feit. Kittens die interesse hebben in de verschillende Clans zijn vaak bij hem te vinden, voor een verhaaltje of een weetje. Soms kraamt hij alleen ook wel eens wartaal uit. Zijn fantasie en werkelijkheid hangen aan een zijden draadje.

Er zijn dus twee mogelijkheden.
Optie 1: Jij opent een topic met je kitten, deze geef je vervolgens hier op in het onderstaande lijstje. Vervolgens krijg je van één van de leermeesters een opdracht. Die je kitten dan in de RPG moet uitvoeren. Als dit goed genoeg gebeurt, mag je je kitten vervolgens aanmelden voor de ceremonie. Is het niet goed genoeg mag je het opnieuw proberen in hetzelfde topic, maar je mag er ook altijd voor kiezen om dan nog te switchen, naar optie 2, en een vraag te beantwoorden.
Optie 2: De andere mogelijkheid is om hier in dit topic een vraag te beantwoorden. Dit is de snellere manier. Denk er hierbij wel aan dat je kitten de vraag beantwoordt! Dus leef je wel een beetje in, in je karakter. Als je de vraag goed beantwoordt, mag je je kitten vervolgens aanmelden voor de ceremonie. Als je de vraag fout hebt mag je het opnieuw proberen hier in het topic, maar je mag er ook altijd voor kiezen om dan nog te switchen, naar optie 1, en een opdracht uit te voeren in de RPG.
Vul dit lijstje in:
Code:
Naam kat:
Welke optie:
Voorkeur leermeester:
Kleine omschrijving kitten:
Topiclink(bij optie 1):


彡 ThunderClan's masters BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Bearpaw.
Member
彡 ThunderClan's masters 7Srsggl
rei (≧◡≦)
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bearpaw.
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimewo 15 sep 2021 - 12:21

Naam kat: Bearkit
Welke optie: Frontlinemaster
Voorkeur leermeester: Treecutter
Kleine omschrijving kitten:
Bearkit heeft een groot verlangen gekregen om zijn zus te beschermen. Hij wilt ook zichzelf kunnen beschermen zodat hij nooit meer het onderspit hoeft te delven tegen BC waardoor hij koos voor Treecutter. Hij is mentaal getekend door zijn verblijf bij de Bloodclan en grijpt alles aan om niet zijn verstand te verliezen
Topiclink(bij optie 1): https://www.warriorcatsnl.com/t47589-leermeester-treecutter-crybaby#903573


彡 ThunderClan's masters Bearos10
Terug naar boven Ga naar beneden
Thunderpaw,
Member
彡 ThunderClan's masters DPKsfdL
Steen
74
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Thunderpaw,
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimewo 3 nov 2021 - 17:09

Naam kat: Thunderkit
Welke optie: treehuntmaster
Voorkeur leermeester: Birdfeather
Kleine omschrijving kitten: Een vrolijke en lieve kitten met veel energie. Hield van ontdekken, maar heeft een kleine angst voor het territorium buiten het kamp.
Topiclink(bij optie 1): https://www.warriorcatsnl.com/t47751-leermeester-birdfeather-here-we-go#904765
Terug naar boven Ga naar beneden
Chestnutpaw
Member
彡 ThunderClan's masters DPKsfdL
Esmee
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Chestnutpaw
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimedi 14 dec 2021 - 15:37

Naam kat: Chestnutkit
Welke optie: Treehuntmaster
Voorkeur leermeester: Birdfeather
Kleine omschrijving kitten: Licht gebouwd, flexibel, onhandig en een enorme eigenwijzo. Wel kan ze heel goed luisteren als ze het echt wil.
Topiclink: https://www.warriorcatsnl.com/t47906-chestnutkit-ceremony-here-i-come#905796


彡 ThunderClan's masters Chips10
Terug naar boven Ga naar beneden
Beetlepaw.
Member
彡 ThunderClan's masters E1192d85be8ce2fa47785a275dc35291
Kip
87
Actief
Hey remember me? I'm the shoplifter.
We have a history, don't I look familiar?

CAT'S PROFILE
Age: ♣ 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Beetlepaw.
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimeza 22 jan 2022 - 12:48

Naam kat: Beetlekit
Welke optie: optie 1
Voorkeur leermeester: geen voorkeur!
Kleine omschrijving kitten: Je kent beetle <3 ze is al een tijdje fysiek beter, maar komt eigenlijk alleen haar nest nog uit om te klooien met Bearpaw
Topiclink(bij optie 1): https://www.warriorcatsnl.com/t48188-leermeester-alien-girl#907467


彡 ThunderClan's masters Beetle11
Terug naar boven Ga naar beneden
Ivypaw
Member
彡 ThunderClan's masters QNz
Renske
46
Actief
If you don't have anything nice to say, don't say nothin' at all

CAT'S PROFILE
Age: ❀Six moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ❀ Kit
Ivypaw
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimedi 1 feb 2022 - 23:50

Naam kat: Ivykit
Welke optie: 1
Voorkeur leermeester: Shyfox, Brokentail (&Quickleg)
Kleine omschrijving kitten: Ivykit is een grote poes, maar heeft dat eigenlijk niet echt door. Ze heeft lange poten, maar een compact lijf. Ivykit is ontzettend snoezig, lief, naïef meisje en een goede, ondersteunende vriend, hoewel ze zelf emotioneel gesloten is. Maar ze is ook een verschrikkelijke people-pleaser en laat makkelijk over zich heen lopen.
Topiclink(bij optie 1): https://www.warriorcatsnl.com/t48262-leermeesters-high-walls-deeper-feelings#907908


彡 ThunderClan's masters Dah0jho-beecdf37-bce3-43ba-a852-9804aff3de92.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzZjZWE5NjQyLTA2YjktNGJhOS1iNGYwLThhZDcxZTllMmU5MVwvZGFoMGpoby1iZWVjZGYzNy1iY2UzLTQzYmEtYTg1Mi05ODA0YWZmM2RlOTIucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
romantics are the new rebels
Terug naar boven Ga naar beneden
Jasminepaw
Med. cat apprentice
彡 ThunderClan's masters BBTakD
Bunny
110
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat Apprentice
Jasminepaw
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimewo 2 feb 2022 - 20:43

Naam kat: Jasminekit
Welke optie: 1
Voorkeur leermeester: Geen voorkeur
Kleine omschrijving kitten: Stil, heel zacht hartig, beetje angstig
Topiclink(bij optie 1): https://www.warriorcatsnl.com/t48266-leermeesters-spiegelbeeld#907933


彡 ThunderClan's masters 4uP0wOt
Terug naar boven Ga naar beneden
Belladonnapaw
Member
彡 ThunderClan's masters Tumblr_pmpzn5l1Ts1vxt811_400
dodo
33
Actief
and with his skin burning and blistering, Icarus flew closer to the sun

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☼ trouble
Belladonnapaw
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimema 14 feb 2022 - 22:58

Naam kat: Belladonnakit
Welke optie: 1
Voorkeur leermeester: Geen voorkeur
Kleine omschrijving kitten: grote, forse en tevens arrogante kitten. Hij vind zichzelf al heel wat en heeft dan ook al snel een duidelijke mening over alles en iedereen c:
Topiclink(bij optie 1): https://www.warriorcatsnl.com/t48320-leermeester-icarus-flew#908265
BELLADONNA

touching grass or being shot is not enough for me,
i need to be burned at the stake
and taste the purifying licking of holy flamesTerug naar boven Ga naar beneden
Fennelpaw
Member
彡 ThunderClan's masters 1bf9e9c9a26ca941431b7d4422bf0f25
Sannemander
35
Actief
et non solum pulchellus

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 5 whole moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ➤ Simply the best
Fennelpaw
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimedi 5 apr 2022 - 20:37

Naam kat: Fennelkit
Welke optie: 1
Voorkeur leermeester: Shyfox - backline master
Kleine omschrijving kitten: Fennelkit weet wat ze wil, en weet heel goed welke knopjes ze moet in drukken om het te krijgen. Ze is sociaal gezien enorm slim, maar valt op andere vlakken wat achter op de rest.
Topiclink(bij optie 1): https://www.warriorcatsnl.com/t48575-leermeester-peer-pressure#909865


I’m not like her, I’m better
     彡 ThunderClan's masters Dc2fbin-ebafc8dd-4a28-4007-a4d7-3b44f6408cfc.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzY1MmI3Nzc0LTI1ZWYtNGRiMS1iMTIxLTM5MGIzMTI3NTQzNVwvZGMyZmJpbi1lYmFmYzhkZC00YTI4LTQwMDctYTRkNy0zYjQ0ZjY0MDhjZmMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Terug naar boven Ga naar beneden
Belladonnapaw
Member
彡 ThunderClan's masters Tumblr_pmpzn5l1Ts1vxt811_400
dodo
33
Actief
and with his skin burning and blistering, Icarus flew closer to the sun

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☼ trouble
Belladonnapaw
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimema 11 apr 2022 - 21:24

Naam kat: belladonnakit
Welke optie: 2
Voorkeur leermeester: uh, een leuke? <3
Kleine omschrijving kitten: een hartstikke lieve, eerlijke en tevens volgzame en NIET bijdehante jongen
BELLADONNA

touching grass or being shot is not enough for me,
i need to be burned at the stake
and taste the purifying licking of holy flamesTerug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
彡 ThunderClan's masters N8yMMF1g_o
Julia
1271
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimedi 12 apr 2022 - 12:54

Belladonnakit schreef:
Naam kat: belladonnakit
Welke optie: 2
Voorkeur leermeester: uh, een leuke? <3
Kleine omschrijving kitten: een hartstikke lieve, eerlijke en tevens volgzame en NIET bijdehante jongenBrokentail – guidemaster

Welkom Belladonnakit, ben je klaar voor mijn vraag?

"Soms zit er achter woorden nog een extra betekenis. Welke kleur een vogel ook heeft, ze smaken allemaal prima. Enkel de grootte maakt het verschil. Wat was de reden waarom jij samen met Quickleg met een merel thuiskwam? Denk eerst goed na voordat je antwoord geeft jonge kater. Doe iets met mijn advies."

[@Belladonnakit]  
彡 ThunderClan's masters BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Belladonnapaw
Member
彡 ThunderClan's masters Tumblr_pmpzn5l1Ts1vxt811_400
dodo
33
Actief
and with his skin burning and blistering, Icarus flew closer to the sun

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☼ trouble
Belladonnapaw
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimewo 13 apr 2022 - 14:39


Belladonna moest lang nadenken over zijn antwoord voor de leermeester. In eerste instantie was zijn antwoord 'gewoon omdat het kan' maar dat was natuurlijk niet het gewenste antwoord. Dit was misschien wel zijn laatste kans om het goed te doen voordat hij voor altijd kitten zou blijven. Straks was hij 40 moons oud en had hij nog steeds de suffix -kit. "Ik heb niet geluisterd naar mijn leermeester. Ik ben thuisgekomen met een merel omdat ik mezelf probeerde te bewijzen zonder respect te tonen naar Quickleg. Hij probeerde mij alleen maar wat te leren" zijn gouden kijkers keken naar de kater voor zijn neus en beschaamd vouwde hij zijn oortjes in zijn nek. Was dat het antwoord waar de kater naar zocht of had hij de hele vraag verkeerd begrepen.
BELLADONNA

touching grass or being shot is not enough for me,
i need to be burned at the stake
and taste the purifying licking of holy flamesTerug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
彡 ThunderClan's masters N8yMMF1g_o
Julia
1271
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimedo 14 apr 2022 - 20:16

Belladonnakit schreef:

Belladonna moest lang nadenken over zijn antwoord voor de leermeester. In eerste instantie was zijn antwoord 'gewoon omdat het kan' maar dat was natuurlijk niet het gewenste antwoord. Dit was misschien wel zijn laatste kans om het goed te doen voordat hij voor altijd kitten zou blijven. Straks was hij 40 moons oud en had hij nog steeds de suffix -kit. "Ik heb niet geluisterd naar mijn leermeester. Ik ben thuisgekomen met een merel omdat ik mezelf probeerde te bewijzen zonder respect te tonen naar Quickleg. Hij probeerde mij alleen maar wat te leren" zijn gouden kijkers keken naar de kater voor zijn neus en beschaamd vouwde hij zijn oortjes in zijn nek. Was dat het antwoord waar de kater naar zocht of had hij de hele vraag verkeerd begrepen.Brokentail – guidemaster

Even bleef hij stil. Staarde Belladonnakit strak aan. Toen brak zijn masker open en vormde er zich een brede glimlach om zijn lippen. "Heel goed Belladonnakit. Denk altijd eerst na voordat je wat zegt, dat brengt je veel verder dan direct roepen. Je hebt geleerd van je fouten, dat siert je jongeman. Jij krijgt je mentor." Met die woorden draaide hij zich om en liet de kitten weer alleen.

[Belladonnakit is geslaagd! Je mag hem opgeven voor de ceremonie.]  
彡 ThunderClan's masters BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Spiderpaw-
Member
彡 ThunderClan's masters DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Spiderpaw-
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimedi 26 apr 2022 - 10:12

Naam kat:spiderkit
Welke optie:1
Voorkeur leermeester:treecutter
Kleine omschrijving kitten:leergierig speels ondeugend
Topiclink(bij optie 1):
Terug naar boven Ga naar beneden
Brightpaw'
Member
彡 ThunderClan's masters DPKsfdL
Steen
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brightpaw'
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimedi 26 apr 2022 - 10:24

Naam kat: Brightkit
Welke optie: 2
Voorkeur leermeester: kies er maar eentje!
Kleine omschrijving kitten: leergierige poes die weet wat ze wilt en kan soms brutaal zijn of onrespectvol
Topiclink(bij optie 1):
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
彡 ThunderClan's masters N8yMMF1g_o
Julia
1271
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimedi 26 apr 2022 - 14:10

@Spiderkit: Heb jij een topic voor mij?

Brightkit' schreef:
Naam kat: Brightkit
Welke optie: 2
Voorkeur leermeester: kies er maar eentje!
Kleine omschrijving kitten: leergierige poes die weet wat ze wilt en kan soms brutaal zijn of onrespectvol
Topiclink(bij optie 1):Littlesquirrel – storymaster

Welkom Brightkit, ben je klaar voor mijn vraag?

"Soms sidder ik, soms adem ik. Soms heel ik, soms vul ik magen. Bovenal ben ik een plaats om te vrezen. Welk deel van het territorium ben ik?"

[@ Brightkit]  彡 ThunderClan's masters BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Brightpaw'
Member
彡 ThunderClan's masters DPKsfdL
Steen
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brightpaw'
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimedi 26 apr 2022 - 14:30

Een vraagje beantwoorden moest lukken toch? Nou dat viel nog vies tegen en Brightkit moest er ook echt een poosje over nadenken. Ze moest dus een stuk van het territorium opnoemen. Maar welke? Er waren er zoveel en dan moest ze het ook nog eens goed raden? Ze was nog nooit het kamp uit geweest! De kitten besloot maar om te kijken wat ze wel kon raden. Aan het woord 'adem' kwam Brightkit al snel tot de conclusie dat het moest leven. Logisch toch? Maar hoe kon een stuk territorium nou leven? Littlesquirrel was een elder die graag verhaaltjes vertelde over vroeger. Dus misschien had het wel wat met geschiedenis te maken? Met het woord helen dacht Brightkit aan plantjes en die zouden er dan waarschijnlijk ook in de buurt zitten. En magen vullen waar sloeg dat op? Prooi? Maar het grootste mysterie was voor haar het woord 'sidderen'. De poes zuchtte. Ze had twee opties in haar gedachtes. Zou ze maar haar gedachtes hardop uitspreken? "Bomen ademen, toch? Er zouden ongetwijfeld prooi en kruiden te vinden zijn en een lange tijd geleden stond het in brand, maar nu is het toch niet meer gevaarlijk daar? In de snakerocks zijn er ook prooien en vooral kruiden te vinden volgens mij, maar het is er ook gevaarlijk vanwege adders, dus ik denk dat ik dan voor de snakerocks ga," Wat moest het anders zijn? Ach well, ze zou het wel merken als ze nog een tijdje langer in de nursery moest verblijven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Spiderpaw-
Member
彡 ThunderClan's masters DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Spiderpaw-
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimevr 29 apr 2022 - 12:47

@Eveningstar oh ja ik zet de link erin!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Spiderpaw-
Member
彡 ThunderClan's masters DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Spiderpaw-
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimevr 29 apr 2022 - 12:48

Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
彡 ThunderClan's masters N8yMMF1g_o
Julia
1271
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: 彡 ThunderClan's masters   彡 ThunderClan's masters Icon_minitimema 2 mei 2022 - 15:31

Brightkit' schreef:

Een vraagje beantwoorden moest lukken toch? Nou dat viel nog vies tegen en Brightkit moest er ook echt een poosje over nadenken. Ze moest dus een stuk van het territorium opnoemen. Maar welke? Er waren er zoveel en dan moest ze het ook nog eens goed raden? Ze was nog nooit het kamp uit geweest! De kitten besloot maar om te kijken wat ze wel kon raden. Aan het woord 'adem' kwam Brightkit al snel tot de conclusie dat het moest leven. Logisch toch? Maar hoe kon een stuk territorium nou leven? Littlesquirrel was een elder die graag verhaaltjes vertelde over vroeger. Dus misschien had het wel wat met geschiedenis te maken? Met het woord helen dacht Brightkit aan plantjes en die zouden er dan waarschijnlijk ook in de buurt zitten. En magen vullen waar sloeg dat op? Prooi? Maar het grootste mysterie was voor haar het woord 'sidderen'. De poes zuchtte. Ze had twee opties in haar gedachtes. Zou ze maar haar gedachtes hardop uitspreken? "Bomen ademen, toch? Er zouden ongetwijfeld prooi en kruiden te vinden zijn en een lange tijd geleden stond het in brand, maar nu is het toch niet meer gevaarlijk daar? In de snakerocks zijn er ook prooien en vooral kruiden te vinden volgens mij, maar het is er ook gevaarlijk vanwege adders, dus ik denk dat ik dan voor de snakerocks ga," Wat moest het anders zijn? Ach well, ze zou het wel merken als ze nog een tijdje langer in de nursery moest verblijven.Littlesquirrel – storymaster

Al konden haar ogen niet meer meelachen, haar gezicht lachte ook voor haar ogen. "Heel goed. Goede gedachtegang. Het is een slimme keuze om ook die te delen. Ik had inderdaad Snakerocks in mijn kop Brightkit."

[Brightkit is geslaagd! Je mag haar opgeven voor de ceremonie.]彡 ThunderClan's masters BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
 
彡 ThunderClan's masters
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Clans :: ThunderClan-
Ga naar: