I can't comprehend 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I can't comprehend

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Silverfall
Member
I can't comprehend DPKsfdL
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverfall
BerichtOnderwerp: I can't comprehend   I can't comprehend Icon_minitimeza 28 aug 2021 - 13:57

Er was veel gebeurd op een korte tijd. De overstroming, het vertrek naar de Highlands, de terugkomst, het heropbouwen van het kamp, de nieuwe deputy. In tegenstelling tot sommige anderen van haar Clan had Silverfall er geen specifieke mening over. Niet alleen omdat ze de kater niet zo heel goed kende, maar ook gewoon omdat ze Crystalstar’s oordeel vertrouwde. Dat had ze altijd al gedaan. Het feit dat StarClan haar uitgekozen had om RiverClan te leiden was voor Silverfall reden genoeg om haar oordeel te vertrouwen. Misschien dat ze nog eens een gesprek met de kater aan zou gaan, misschien ook niet. Het had voor haar ook allemaal geen haast. Ze had bij Crystalstar aangegeven dat ze klaar was voor een apprentice en voor de rest was ze hard aan het werken om het kamp weer her op te bouwen, om weer terug dat thuisgevoel te hebben. Dat was immers waar het om draaide. Silverfall’s oortjes bewogen kort toen ze een geluid verderop hoorde. Ze opende haar bek en ThunderClangeur kwam haar tegemoet, maar Silverfall zag nog geen reden om zich vijandig op te stellen. Dat wilde echter niet zeggen dat ze niet aandachtig was en ze hield haar amberkleurige blik dan ook kalmpjes naar voren gericht terwijl ze wachtte tot de kat voor haar uit het struikgewas zou komen.

@Eveningstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
I can't comprehend N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: I can't comprehend   I can't comprehend Icon_minitimezo 29 aug 2021 - 14:15

Ze was weer iets verder van huis, dan dat ze tot noch toe gedaan had. Sinds haar gevangenschap. Sinds alles eigenlijk. Haar naam, haar verantwoordelijkheid. De zorg over haar getraumatiseerde kittens. Het was veel. Ze kon het wel aan, dat wel. Ze was sterk, zelfverzekerd maar ook verbitterd. Hoe erg? Dat was voor ieder zelf te bepalen. Of het haar leiderschap zou beïnvloeden. Ja, dat zeker. Of dat erg was? Daar hadden katten ook een verschillende mening over. Het deerde haar allemaal niet meer. Wat anderen van haar vonden. Wat de katten van ThunderClan van haar vonden. Haar vertrouwen was weg, kapot. Ze had maar een select groepje katten om haar heen, waarvan ze zeker wist dat het goed zat. En zelfs bij hun, zelfs daar bleef ze toch een tikkeltje wantrouwig. Nooit meer zou het haar gebeuren, dat ze zo in het nauw gedreven werd. Ze had ervan geleerd, het had haar gevormd. De geur van RiverClan drong haar neus binnen. Direct kwamen haar nekharen overeind terwijl ze zonder ook maar even te vertragen het struikgewas uitliep. “RiverClan.” Sprak ze berekenend en misschien zelfs wel ietsje minachtend uit. Ze had niks met andere Clans, dat had ze ook nooit gehad. Het was alleen maar erger geworden door Sunningrocks, maar ook door het liefje van Stagtine. Alles wat met die kater te maken had, prikkelde haar en niet positief.
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverfall
Member
I can't comprehend DPKsfdL
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverfall
BerichtOnderwerp: Re: I can't comprehend   I can't comprehend Icon_minitimezo 29 aug 2021 - 20:26

Een ThunderClanner kwam tevoorschijn. Eentje die ze herkende, maar waar ze nog niet veel mee had gesproken. Silverfall’s blik bleef onbewogen toen de kattin haar woorden sprak. Ze kon een diep gewortelde haat horen in de stem van de kattin, drama waar zij als individu wellicht niks mee te maken had, maar waar ze wel mee werd geconfronteerd. Of misschien was het gewoon dat deze kattin heel loyaal was naar haar Clan en daarom alle andere Clans verachtte. Het maakte ook niet heel erg veel uit. Silverfall voelde zichzelf er niet door geïntimideerd; ze had net zo veel recht om hier te zijn dan deze ThunderClanner en ze ging zich zeker niet laten wegjagen. ”Goed opgemerkt,” sprak ze koeltjes, met een licht sarcastische ondertoon in haar stem. ”Maar de correcte naam is Silverfall. En met wie heb ik het genoegen?” Haar amberkleurige blik richtte zich onbewogen naar de ThunderClanner terwijl ze haar rug een stuk rechter liet komen. Ze was klein van bouw en daardoor ook kleiner dan de kattin tegenover haar, maar dat was niet iets wat haar dwarszat. Geen enkele kat zou zo dwaas zijn om hier aan te vallen en mocht ze dat wel doen, dan had Silverfall haar antwoord klaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
I can't comprehend N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: I can't comprehend   I can't comprehend Icon_minitimewo 1 sep 2021 - 10:39

De sarcastische ondertoon van de ander irriteerde haar, maar ze dwong zichzelf zich in te houden. Om niet te snauwen. Dar hoorde niet, helemaal niet op deze plek. Eveningstar had nog steeds diep respect voor StarClan, ondanks alles. Dat was niet veranderd. Niet door alles wat er was gebeurd en niet door het leven die Dark Forest haar had gegeven. Al schreeuwde dat leven in haar vaak genoeg tegen haar, maakte het haar nog vuriger. Respect voor StarClan had ze nog steeds. De RiverClanner stelde zich voor als Silverfall en vroeg daarna aan haar, wie zij was. Een terechte vraag natuurlijk. Je zag nog steeds aan haar dat ze het niet had op de andere Clans, maar er was geen vijandigheid te bespeuren. Zo ver ging ze niet. Ze was wel redelijk. “Hallo dan Silverfall, mijn naam is Eveningstar.” Sprak ze rustig tegen de andere kattin.
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverfall
Member
I can't comprehend DPKsfdL
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverfall
BerichtOnderwerp: Re: I can't comprehend   I can't comprehend Icon_minitimezo 5 sep 2021 - 12:36

Silverfall nam de ander met een rustige blik op. Dat haar aanwezigheid niet bepaald gewenst was, was zowel iets wat haar meteen opgevallen was als dat haar niet deerde. Dit was een vrije plek waar elke kat op een BloodClanner, een kittypet en een rogue na mocht komen, dus ze ging zich niet laten wegjagen. Er volgde een korte stilte, maar daarna werd de stilte verbroken door de kattin die zich voorstelde als Eveningstar. Silverfall bewoog even verrast met haar oortjes. Dat was nieuw voor haar. Ze neeg even respectvol haar kopje voor de leader tegenover haar. Dat Eveningstar niet haar leader was, wilde niet zeggen dat ze er geen respect voor had. Een kat moest zo’n rang verdienen en het feit dat zij die naam had ontvangen, wilde zeggen dat StarClan haar goedgekeurd had. Dat deden ze niet zomaar. ”Gefeliciteerd met je rang, Eveningstar,” sprak ze koeltjes, al was er wel een respectvolle ondertoon in haar stem te horen. ”Het lijkt erop dat ThunderClan een deel van haar stabiliteit terug heeft gevonden.” Ze doelde op de vervangleader die ThunderClan voor een tijdje had gehad. Wie was dat ook alweer die hun toen had toegesproken? Stagstine? Ja, zoiets was het. Silverfall hield haar blik naar Eveningstar gericht zodat ze haar reactie kon peilen, al dacht ze niet dat ze daar veel uit op zou kunnen maken. Een leader hoorde niks weg te geven van de zwaktes van zijn Clan en als Silverfall de kattin tegenover haar een beetje goed kon inschatten, was zij ook zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
I can't comprehend N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: I can't comprehend   I can't comprehend Icon_minitimewo 15 sep 2021 - 10:59

De kattin voor haar feliciteerde haar met haar rang. Waarop ze haar toch een kort knikje gaf, als bedankje. Het was niet veel, maar het was iets. Meer hoefde ze ook niet van haar te verwachten. Dit was al heel veel voor Eveningstar. Toen miauwde de RiverClanner dat ze weer wat stabiliteit terug hadden. Ze ging de problemen in haar Clan uiteraard niet delen met de andere kattin. Dat waren haar zaken niet en daarnaast wilde ze ook niet, dat zulke verhalen bij Crystalstar zouden belanden. “Wij zijn sterker als nooit te voren.” Miauwde ze dan ook standvastig en duidelijk. Er zat ook zeker een kern van waarheid in. Haar Clan krabbelde weer uit het dal, alles begon weer routine te worden. Of het ooit allemaal nog ‘normaal’ zou worden. Dat was de vraag. Er was veel gebeurd, er heerste veel wantrouwen binnen de Clan. Dat moest helen, dat had tijd nodig. Ook bij haar. Misschien was zij wel één van de meest wantrouwige katten in ThunderClan op het moment. Ze had een flinke knauw gehad, groter dan ze toe wilde geven. Het had haar niet kapot gemaakt, haar niet gebroken, maar het had haar wel geraakt. Op een plek waar ze het altijd zou herinneren, waar ze het elke keer zou voelen. Helemaal wanneer ze naar haar kittens keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverfall
Member
I can't comprehend DPKsfdL
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverfall
BerichtOnderwerp: Re: I can't comprehend   I can't comprehend Icon_minitimedo 7 okt 2021 - 12:21

Silverfall nam Eveningstar aandachtig in zich op toen ze haar woorden sprak. Elke Clan zou dat van zichzelf zeggen, zeker na een zware nederlaag. Nu wist ze niet of ThunderClan echt een zware nederlaag had gehad, maar geruchten verspreidden zich natuurlijk snel onder de Clans. Het boeide Silverfall echter niet op dit punt of ThunderClan ook echt sterk was of niet. RiverClan had op dit moment geen ruzie met ze en dus was het voor Silverfall niet van belang of ThunderClan sterk in hun poten stond of niet. Dat werd pas belangrijk als er ruzie uit zou breken tussen de twee Clans en zelfs dan geloofde Silverfall dat haar Clan er als winnaar uit zou komen. Hoe kon ze ook anders, als RiverClanner zijnde? Je ging immers geen gevecht aan waarvan je van te voren al wist dat je het zou verliezen. ”Ik denk dat jullie weinig andere keuze hebben met het winterseizoen dat er weer aan zit te komen,” antwoordde ze koeltjes, niets weggevend van wat ze dacht. In haar ogen zou RiverClan altijd de betere Clan zijn, wat een andere leader ook beweerde. Maar goed, zoals ze al aanhaalde: RiverClan had op dit moment geen ruzie met ThunderClan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
I can't comprehend N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: I can't comprehend   I can't comprehend Icon_minitimezo 10 okt 2021 - 20:50

Ze bleef Silverfall kalm aankijken. “Dat is eens gelijk denk ik, wanneer de rivier weer bevriest.” Vervolgde ze toen koel terug. “Sunningrocks geven wij in ieder geval niet nogmaals weg.” Deelde ze even mede. Sunningrocks waren van hun. Ze was het er niet mee eens geweest toen Thornstar het gebied weg had gegeven, maar ze had het toen geaccepteerd. Hij was de leader geweest immers, maar nu was zij dat. Nu ging het niet weer gebeuren. Daar zou ze wel voor zorgen. Het welzijn van ThunderClan was het belangrijkste. Hoe de andere Clans het deden, dat was hun zorg. Niet die van ThunderClan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverfall
Member
I can't comprehend DPKsfdL
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverfall
BerichtOnderwerp: Re: I can't comprehend   I can't comprehend Icon_minitimedi 12 okt 2021 - 13:56

Silverfall’s blik bleef stoïcijns toen Eveningstar haar woorden sprak. ”Elke Clan heeft zo zijn moeilijkheden in de winter,” gaf ze toen uiteindelijk aan, haar blik naar de leader gericht. Hoewel haar blik nietszeggend bleef toen Eveningstar haar woorden over de Sunningrocks sprak, kwam één van haar mondhoeken toch kort omhoog. ”Dat is een keuze dat je zelf maakt. Ik kan de veiligheid en die van je Clan niet garanderen als Crystalstar besluit om ze opnieuw op te eisen.” Er was iets van uitdaging in de blik van de kattin te zien. ”Al doet het me wel goed dat het dit keer in elk geval geen gemakkelijk gevecht zal zijn voor RiverClan als we de Sunningrocks willen hebben. ThunderClan gaat erop vooruit, zo te zien.” Het was een uithaal naar de vorige leader en dat wist ze dondersgoed, maar wat kon ze zeggen? Dat ze geen problemen had met ThunderClan wilde nog niet zeggen dat ze niet zou reageren op de uitdaging van Eveningstar. Wie de bal kaatste, kon hem immers makkelijk weer terug verwachten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
I can't comprehend N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: I can't comprehend   I can't comprehend Icon_minitimedi 2 nov 2021 - 16:08

De uitspraak van Silverfall streek haar compleet tegen de haren in. Haar felgele ogen begonnen te flonkeren. “Wat wil je daarmee zeggen?” Ze had een diep respect voor Thornface. Hij was haar voorbeeld geweest, net als Silverstar. Net als elke andere ThunderClan leader. Al waren dat de enige twee die ze had gekend. Een slecht woord over Thornface kon ze dan ook echt niet waarderen. Ja, ze was er blij mee dat RiverClan zag dat ze sterk waren. Liet Silverfall dat maar aan Crystalstar overbrengen, maar dat betekende in haar ogen niet dat Thornface het verkeerd had gedaan. Hij was ook een groot leader geweest. Zijn keuzes waren alleen anders dan die van haar, dat was een feit. Zij was heel anders dan Thornstar geweest was.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I can't comprehend
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: