The dawn bringing light 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The dawn bringing light

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kiwifruit
Member
The dawn bringing light TDseWN4
Lord Kiwi
135
Actief
Put your worries in a bubble
and blow them away


CAT'S PROFILE
Age: ღ 11 moons ღ
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Kiwifruit
BerichtOnderwerp: The dawn bringing light   The dawn bringing light Icon_minitimeza 28 aug 2021 - 17:01

W
A
P
I
W
I
K
Ze kon het nog steeds niet accepteren dat Crystalstar haar moeder zomaar zou kunnen vervangen door Carrioncough. De apprentice wist zeker dat haar mama nog leefde en ze zou terugkeren. Als de rechtvaardige deputy van Riverclan. Desnoods zocht ze wel helemaal alleen als ze te bang waren om door de hele Twoleg Place te gaan zoeken.

Haar tweekleurige oogjes gleden over het territorium heen terwijl ze rustig in het gras zat. Voorlopig wilde ze alleen zijn. Ze was gisteren bij de deputy ceremony uit het kamp weggestormd en nog steeds was ze wat afstandelijker. Het poesje had de drang om zelf te gaan zoeken naar Blueflower, op elke plek waar de rest van de Clan niet durfde te komen. Want ze wilde haar moeder gewoon terug. Maar ergens wist ze ook wel dat ze haarzelf zo de dood in zou jagen. Hmph. Het leven was dan ook moeilijk in situaties zoals deze. Kiwi slaakte een korte teleurgestelde zucht terwijl ze haar kopje op haar pootjes legde.+Silverfall
EL4A
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverfall
Member
The dawn bringing light DPKsfdL
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverfall
BerichtOnderwerp: Re: The dawn bringing light   The dawn bringing light Icon_minitimema 30 aug 2021 - 13:36

Crystalstar had nogal een bom laten vallen toen ze Carrioncough als plaatsvervanger voor Blueflower had aangesteld. Maar… Een leiders woord was wet en er was weinig wat de anderen er tegen in konden brengen. Plus na verloop van tijd zou RiverClan ook zwak lijken zonder een deputy aan hun zijde, dus Silverfall begreep de beslissing wel. Dat wilde niet zeggen dat het voor sommige katten niet moeilijk kon zijn en ook al was Silverfall iemand die haar emoties vrij goed kon filteren, toch had ze ook wel begrip voor zij die dat niet konden. Kiwipaw was daar duidelijk eentje van. Het was niet haar bedoeling geweest om de jonge kat te volgen en ergens had ze het idee dat ze beter gewoon verder kon gaan met haar taken, maar toen ze de sombere uitdrukking op het gelaat van de jonge apprentice zag, kon ze het niet over haar hart verkrijgen om door te lopen. Kiwipaw was immers een Clanmate en die zou Silverfall niet zomaar negeren. ”Hey,” maakte ze haar aanwezigheid bekend door te zeggen. ”Gaat het een beetje?” Natuurlijk ging het niet, maar het leek haar verstandiger om gewoon voorzichtig te beginnen. Als ze dan afgescheept zou worden, kon ze altijd nog omkeer maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kiwifruit
Member
The dawn bringing light TDseWN4
Lord Kiwi
135
Actief
Put your worries in a bubble
and blow them away


CAT'S PROFILE
Age: ღ 11 moons ღ
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Kiwifruit
BerichtOnderwerp: Re: The dawn bringing light   The dawn bringing light Icon_minitimeza 4 sep 2021 - 9:46

W
A
P
I
W
I
K
Haar kopje lag op haar pootjes te rusten terwijl de zachte wind door haar vachtje waaide. Het voelde niet aangenaam om helemaal alleen te zijn nu, zonder enig echte ouderfiguur en allemaal siblings die gevangen zaten in hun eigen verdriet en woede. Kiwi zou willen dat ze de tijd kon terugdraaien om te voorkomen dat die domme twolegs haar mama zouden meepakken. Of dat ze helemaal opnieuw konden beginnen als één goede familie in plaats van eentje gevuld van leugens en bedrog. ‘Hey’, hoorde ze opeens achter haar en de apprentice zag het grijze verschijnsel van uit haar ooghoek. ‘Gaat het een beetje?’ ze knipperde een paar keren met haar tweekleurige oogjes terwijl ze fronste. Wat was dat nu weer voor een vraag? Natuurlijk ging het niet goed. “Nee” En zolang haar moeder weg was, dacht ze niet dat ze nog oké zou zijn.
EL4A
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverfall
Member
The dawn bringing light DPKsfdL
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverfall
BerichtOnderwerp: Re: The dawn bringing light   The dawn bringing light Icon_minitimezo 5 sep 2021 - 12:46

Silverfall gaf een knikje toen Kiwipaw aangaf dat het niet goed ging. ”Ik denk dat je er niet slecht aan doet door je gevoelens te benoemen zoals ze zijn,” sprak ze op een rustige toon. Je had van die katten zoals Cottonflower die hun woede en verdriet verborgen achter een grote bek en katten die hun verdriet en woede verborgen door te doen alsof er niks aan de hand was, maar de grootste blijk van sterkte was nog altijd durven toegeven dat het niet ging. Aan de juiste katten, that is. ”Ik hoop dat je weet dat dit niet voor altijd zal zijn. Crystalstar mag misschien een vervangende deputy hebben benoemd, maar dat wil niet zeggen dat we niet allemaal hard aan het werken zijn om je moeder te vinden en terug naar de Clan te halen.” Ze deed een paar stappen vooruit zodat ze naast het liggende lichaam van Kiwipaw kwam te staan en richtte haar blik naar voren. ”Ik denk dat ik je leed met geen enkele woorden kan verzachten, maar ik hoop dat je weet dat je buiten je biologische familie ook nog een andere, grotere familie hebt, Kiwipaw.” Ze draaide haar kopje zodat ze op de apprentice neer kon kijken. ”Heel RiverClan is je familie en het is belangrijk dat je je familie niet wegduwt, hoe moeilijk dat soms ook is.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Kiwifruit
Member
The dawn bringing light TDseWN4
Lord Kiwi
135
Actief
Put your worries in a bubble
and blow them away


CAT'S PROFILE
Age: ღ 11 moons ღ
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Kiwifruit
BerichtOnderwerp: Re: The dawn bringing light   The dawn bringing light Icon_minitimewo 8 sep 2021 - 18:58

W
A
P
I
W
I
K
Ik denk dat je er niet slecht aan doet door je gevoelens te benoemen zoals ze zijn’ sprak de kattin rustig tegen haar. Maar wat moest dat helpen? Liegen in deze situatie had ze toch niet gekund, anders was ze een harteloos iemand geweest als ze niets zou geven om de verdwijning van haar moeder – en haar opeense vervanging terwijl zij nog steeds de rechtvaardige deputy was. ‘Ik hoop dat je weet dat dit niet voor altijd zal zijn. Crystalstar mag misschien een vervangende deputy hebben benoemd, maar dat wil niet zeggen dat we niet allemaal hard aan het werken zijn om je moeder te vinden en terug naar de Clan te halen’ de poes kwam naast haar te staan en Kiwi richtte haar ogen op de zilvere pels. Ze waren wel aan het zoeken naar haar moeder, maar deden ze er echt wel moeite voor? In de woorden van Crystalstar had ze haar twijfels gevonden. Grote twijfels. ‘Blueflower wordt niet vergeten, en de zoektocht zal niet gestaakt worden. Maar we kunnen het ons niet veroorloven om Warriors ver buiten het territorium te sturen om te zoeken. Het gebied van de twolegs is te groot om te doorzoeken.’ het vaagde door haar herinneringen heen. Die luide, strenge stem en het leek wel alsof er geen emoties achter hadden gezeten. Maar de bruine apprentice had het al bedacht en ze zou niet stoppen met het te bedenken. Crystalstar was een coward. Een coward die anderen gebruikte om ze vervolgens te laten vallen wanneer ze haar juist het meeste nodig hadden. Kiwi drukte even haar pootjes tegen elkaar en slaakte een kleine zucht. ‘Ik denk dat ik je leed met geen enkele woorden kan verzachten, maar ik hoop dat je weet dat je buiten je biologische familie ook nog een andere, grotere familie hebt Kiwipaw’ Ah yes, de clan was ‘familie’ die dacht dat ze dochter was van een verrotte Bloodclan leider. De familie die haar misvormd vonden vanwege haar kleine staart. De enigste die niet scheef naar haar keken waren haar siblings en haar moeder... Het poesje voelde haar oogleden zwaar worden terwijl ze haar neusje weer in haar pootjes drukken. Proberend haar emoties even te verstoppen wanneer de ander naar haar keek. ‘Heel RiverClan is je familie en het is belangrijk dat je je familie niet wegduwt, hoe moeilijk dat soms ook is’, waren de kattin haar laatste woorden voordat een lange stilte heerste. “Maar bijna iedereen hier duwt mij juist weg”, fronste ze zachtjes.
EL4A
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverfall
Member
The dawn bringing light DPKsfdL
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverfall
BerichtOnderwerp: Re: The dawn bringing light   The dawn bringing light Icon_minitimedo 7 okt 2021 - 12:11

De zachte woorden waren makkelijk opgevangen door Silverfall omdat ze zo dichtbij stond en met een lichte frons richtte ze haar blik naar Kiwipaw. Ze moest toegeven dat ze veel te weinig met de katten binnen haar Clan bezig was om interne drama tussen de katten op te merken. Natuurlijk had ze wel door dat er spanningen hingen en kon ze ook makkelijk lezen waar de kittens van Blueflower mee zaten, maar ze was niet echt op de hoogte van drama dat zich tussen de katten in haar Clan af had gespeeld. Ja, ze was mee met het grootste gedeelte van het verhaal en de drama, maar ze bekommerde zich simpelweg niet genoeg om ook nog de gesprekken tussen de katten van haar Clan af te luisteren of zich ermee bezig te houden. Dat was een attitude dat ze op dit moment wel als kiespijn kon missen. ”Waarom denk je dat?” vroeg ze uiteindelijk dan ook na een korte stilte, haar amberkleurige ogen richtend naar de apprentice.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The dawn bringing light
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: