♚ Constant anxiety does wonders for the complexion - Pagina 4 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 ♚ Constant anxiety does wonders for the complexion

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4
Stormraiser
Member
♚ Constant anxiety does wonders for the complexion - Pagina 4 03b944ddda95d29f89c8fccac0f4a07ddb05edb3
Sannemander<3
206
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Stormraiser
BerichtOnderwerp: Re: ♚ Constant anxiety does wonders for the complexion   ♚ Constant anxiety does wonders for the complexion - Pagina 4 Icon_minitimedi 29 maa 2022 - 15:54

Ijskoninginm het had wel wat. Met een schuine grens en een opgeheven kin stapte de zwarte kattin verder. Ze wist wel dat hij het spottend bedoelde maar ach, ze zou het dragen als een kroon. Het geluk haar pels de verkeerde kant in gwstrookt te hebben gunde ze meneer de deputy niet. "Hm als je dan toch bezig bent, meneer de deputy"  mauwde ze plezierig "Haal dan maar meteen wat te eten voor me"  zie liet haar blik op hem vallen "Wellicht ben ik bereid het met je te delen" 
Her beauty was like the very sharp edge of a knife


♚ Constant anxiety does wonders for the complexion - Pagina 4 So0fvNo

S T O R M   W I T C H
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
♚ Constant anxiety does wonders for the complexion - Pagina 4 Dutch22
Renske
2612
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: ♚ Constant anxiety does wonders for the complexion   ♚ Constant anxiety does wonders for the complexion - Pagina 4 Icon_minitimedi 29 maa 2022 - 21:38


♚ Constant anxiety does wonders for the complexion - Pagina 4 Dbcxekh-1d5a2568-c9a6-4288-b9b3-d511a726f2d9.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg2ZjcwMWQyLTc2OGEtNGU4My1hMTNhLTU1ZGFjMGRhYjRjOFwvZGJjeGVraC0xZDVhMjU2OC1jOWE2LTQyODgtYjliMy1kNTExYTcyNmYyZDkuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
you're afraid to let yourself be happy
because you know that it never lasts

Settleddust grinnikte hartelijk om de volgende opmerking van de poes. ‘En de koningin wijst me direct op mijn plaats.’ Hij lachte opnieuw en begon daadwerkelijk te overwegen om daadwerkelijk de struiken in te springen om snel iets te vangen. Hij was een degelijke jager. Maar voordat hij dat kon doen gleden zijn groene ogen weer naar de zwarte poes naast hem. ‘Misschien misstaat deputy je toch niet.’ Hij grijnsde jongensachtig naar de poes. Hij trok zijn wenkbrauwen naar haar op met een sprankeling in zijn ogen. Hij likte kort zijn lippen en rechtte vervolgens zijn schouders. ‘Het vooruitzicht om prooi te delen, een grote eer. Een moment, hare majesteit.’ En zo verdween hij de bosjes in.

Settleddust had geluk en wist een mereltje te vangen. Hij keerde terug met de prooi in zijn bek en een iets te trotste blik in zijn ogen. Hij wenkte haar mee dichter naar het kamp. Hij was inmiddels redelijk warm geworden van de jacht. Hij vreesde zij minder.
Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit


Terug naar boven Ga naar beneden
 
♚ Constant anxiety does wonders for the complexion
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 4 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: