Gouden maan 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Gouden maan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dreamcatcher
Member
Gouden maan DPKsfdL
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Dreamcatcher
BerichtOnderwerp: Gouden maan   Gouden maan Icon_minitimezo 29 aug 2021 - 15:56

Ze was afgedwaald van haar patrouille door vreemde geluiden. Ze had geroepen dat ze de rest zo weer zou ontmoeten, maar rare geluiden hadden haar verder en verder gedreven. Toen ze bij vierboom was, zag ze het. Tweebeen kittens waren aan het spelen op het gebied, klimmend in de bomen en slaand met stokken alsof ze elkaar pijn wilden doen. Ze waren aan het roepen en gillen maar het klonk niet boos.. Eerder.. speels? Met vernauwde ogen kroop ze wat naar beneden om het dichter te aanschouwen.

[Silverfall]


Terug naar boven Ga naar beneden
Silverfall
Member
Gouden maan DPKsfdL
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverfall
BerichtOnderwerp: Re: Gouden maan   Gouden maan Icon_minitimema 30 aug 2021 - 13:52

Silverfall was rustig aan het zonnen geweest toen twee jonge Twolegs haar op hadden doen schrikken. Ze wist niet hoe snel ze in de struiken had moeten springen om te voorkomen dat ze haar zouden zien. Ze was niet snel bang en ook nu voelde ze niet echt angst, maar ze was wel op haar hoede. Ze wist wat voor schade Twolegs konden aanrichten en jonge Twolegs waren dan ook nog een stuk gevaarlijker omdat ze een stuk impulsiever waren, net alsof het kleine kittens waren die nog niet fatsoenlijk opgevoed waren. Silverfall’s amberkleurige blik gleed naar opzij toen een andere kat zich bij haar voegde, al zag deze haar niet en was ze niet verscholen in de struiken. Ze opende haar bek en rook dat het om een ThunderClanner ging. De Twolegs waren te druk bezig om hun in de gaten te hebben en Silverfall kroop behoedzaam dichterbij zodat ze naast de ThunderClanner ineengedoken kwam zitten. ”Twolegs,” zuchtte ze, gevolgd door een geïrriteerde zwiep van haar staart. ”Ik zal ze nooit begrijpen.” Ze hield haar stem laag zodat ze de aandacht niet zou trekken, want dat was wel het laatste wat ze wilde.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gouden maan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: