Headless 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Headless

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfblood
Deputy
Headless Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1106
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 35 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Headless   Headless Icon_minitimema 13 sep 2021 - 23:33


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

"Ik zag wat sporen, ze gingen naar het zuiden."

Naar Thunderclan. Ze had daar gelegen in de modder. Haar moordenaar als een lafaard gevlucht. Een elder doden en vervolgens je geur weg wassen. Maar het zou hen niet redden. Hongerig staarden haar ogen naar de overkant. Zou het een van hen zijn geweest? Een van de katten wiens ogen ze had zien schitteren in het maanlicht van de gathering. Iemand die haar had aangekeken, iemand die ze had gesproken. Het moest een walgelijk wezen zijn, ver verwijderd van een kat. Niemand met een geweten zou ooit iets dergelijks kunnen doen.

Maar ze zou erachter komen. En dan zou ze diegene hetzelfde lot in sturen. Als het zich wilde gedragen als een beest, zou ze het zo eindigen ook. Immers was ze opgegroeid als een moordenaar, niet? Het was niet alsof ze ooit nog van die titel af zou komen. Het zat in haar naam, en ze zou het meedragen naar haar eigen graf. Hoeveel deed het er nog toe.

&Newtspark.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Headless
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: