Step left, step right [training] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Step left, step right [training]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hyenafang
Member
Step left, step right [training] DPKsfdL
Steen
129
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young warrior
Hyenafang
BerichtOnderwerp: Step left, step right [training]   Step left, step right [training] Icon_minitimedo 7 okt 2021 - 10:00

Er was veel gebeurd in een toch best wel korte tijd. Blueflower verdween, Carrioncough werd deputy en ze konden weer terug naar hun kamp. Alleen het terug naar het kamp gaan was leuk, de rest had hij liever niet gehad. Zo was het waarschijnlijk vooral voor zijn apprentices. Vandaag had hij besloten om eerst even apart met Mizzlepaw te trainen en daarna Drizzle. De bengal had tegen Mizzle gezegd dat hij hem bij de uitgang van het kamp kon vinden. Hyenafang vond het juist nog belangrijker om met zijn apprentices te trainen. Dan vergaten ze misschien voor even alle nare dingen.

- Mizzlepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Mizzlecloud
Member
Step left, step right [training] DPKsfdL
Bunny
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☁️ 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☁️ Warrior
Mizzlecloud
BerichtOnderwerp: Re: Step left, step right [training]   Step left, step right [training] Icon_minitimedo 7 okt 2021 - 19:39

Zelfs in zijn vrije tijd spendeerde Mizzlepaw veel tijd met trainen. Het gaf hem iets te doen, leidde hem af en zorgde dat hij zich een beetje minder nutteloos kon voelen. Hij was dan ook goed gegroeid, was peziger en sterker geworden. De blik op zijn snuitje was eerder serieus, meer dan vroeger, maar hij hield zijn rug recht. Hij zou zijn moeder trots maken, ook al was ze niet hier om het te zien. Hij ontmoette zijn mentor op het afgesproken moment op de afgesproken tijd en knikte naar hem als begroeting. "Wat gaan we vandaag doen?", viel hij meteen met de deur in huis.


Step left, step right [training] SomJWq
Terug naar boven Ga naar beneden
Hyenafang
Member
Step left, step right [training] DPKsfdL
Steen
129
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young warrior
Hyenafang
BerichtOnderwerp: Re: Step left, step right [training]   Step left, step right [training] Icon_minitimevr 8 okt 2021 - 16:03

Zijn apprentice kwam al best snel. 'Wat gaan we vandaag doen?' De kater snorde even geamuseerd. De kater was er duidelijk klaar voor. Hij ook trouwens. "Wij gaan vandaag met je vechttechnieken bezig." De bengal had hier al een tijdje over nagedacht. Of ze dit zouden doen en de aanpak. Hij kon twee dingen doen: de kater zomaar aanvallen of Mizzlepaw hem laten aanvallen. Hyenafang draaide zich om en draafde weg. Eerst moesten ze een goed plekje zoeken. Dicht bij het kamp leek hem niet zo geweldig.

Hyenafang stopte bij een droog veldje. Hier konden ze het wel even proberen. "We gaan gewoon beginnen en dan kijk ik naar wat we kunnen oefenen. Val me aan." Zo kon hij zien wat ze konden gaan oefenen en wat op zich al wel ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Step left, step right [training]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: