A light in the dark 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A light in the dark

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lightstep
Member
A light in the dark DPKsfdL
Steen
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightstep
BerichtOnderwerp: A light in the dark   A light in the dark Icon_minitimevr 8 okt 2021 - 14:50

Ze zat er gewoon. Zonder een reden. Misschien wilde ze alleen zijn? Ze wist het niet. Dit was er geen perfecte plek voor. De apprentice was al stil en verlegen tegen Clangenoten. Wat als er iemand anders komt? De poes staarde naar de bomen. Haar blik was onzeker, zoals altijd. Soms wist ze het echt niet meer. Wat was het doel van dit alles? Het bestaan. Zij was nutteloos, het voelde ook zo. Ze was niet nodig en ze hoorde nergens bij. Altijd onzeker, alles gaat mis wanneer iemand kijkt en ze kon niet tegen haar fouten. Waarom bestond ze? Lightpaw keek omhoog naar de sterren, die prachtig fonkelde in de nacht. Het was misschien hier niet zo veilig wanneer het donker was, maar ze wilde even op een heilige plek zitten. De rust vinden en naar de sterren te kijken.

- Silverfall
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverfall
Member
A light in the dark DPKsfdL
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverfall
BerichtOnderwerp: Re: A light in the dark   A light in the dark Icon_minitimezo 10 okt 2021 - 14:15

Silverfall had geen idee waarom haar poten haar juist leidden naar Fourtrees terwijl het buiten donker was, maar hier was ze dan. De tocht van haar territorium naar Fourtrees was niet heel erg lang, maar de frisse wind zorgde er toch voor dat ze een bepaalde snelle tred in haar pas had zodat ze er sneller zou zijn. Het deed haar verlangen naar haar warme nest, maar ze was er vrij zeker van dat als ze weer ging liggen, ze de slaap toch niet kon vatten. En dus liep ze door, haar amberkleurige blik naar voren gericht. De grote bomen kwamen al snel in zicht en een klein glimlachje gleed om haar lippen, al dwaalde die weer weg toen ze de geur van WindClan rook. Daar, vlakbij de boom, zag ze een Apprentice zitten dat geen jonkie meer kon zijn, maar ook op dit tijdstip absoluut niet hier hoorde te zijn. Ze trok met haar snorharen en snoof onder haar adem door. Kon Blazestar niet beter op zijn apprentices letten? ”Mag ik vragen wat een apprentice hier zonder toezicht doet?” vroeg Silverfall op een licht strenge toon, haar blik strak naar de kattin gericht. Het maakte haar vrij weinig uit of ze de apprentice nu de kriebels bezorgde of niet. Misschien zou het haar sneller doen omkeren naar de veiligheid van haar Clan en was dat juist een goed ding, wie weet.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A light in the dark
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: