Here comes the calavry[Event] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Here comes the calavry[Event]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foxtrail
Member
Here comes the calavry[Event] DPKsfdL
124
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxtrail
BerichtOnderwerp: Here comes the calavry[Event]   Here comes the calavry[Event] Icon_minitimezo 10 okt 2021 - 19:29

Windclan 'Vlaggenjacht' Event

Informatie:Het Windclan Vlaggenjacht Event is een evenement voor Warriors en Apprentices waarbij ze in twee teams worden gedeeld en beide teams een stok krijgen om te verstoppen in hun aangewezen gebied. Voor allebei de teams is er een gedeelte wat als kampje geld, aangegeven met een geul. Wanneer de stokken verstopt zijn en de teams klaar zijn met overleggen zullen de leiders samen komen om het startschijn te geven. Hierna moet je de stok van het andere team zien te bemachtigen en in je eigen kamp te krijgen of je eigen stok te verdedigen.

De regels:
1. Tijdens de opstart blijven beide teams aan hun helft, in het midden zal een klein boompje als grens gelden.
2. De stok mag verstopt worden tussen je team's 'kamp' en de grens
3. De stok mag overal verstopt worden, met de regel dat het niet voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Ja, het mag in een tunnel worden verstopt.
4. Beide teams bestaan uit Moor Runners en Tunnelers(apprentices inbegrepen).
5.De stok (terug)afpakken mag voordat het kamp bereikt is.
6. Vechten mag, verwonden is ten zeerste verboden.
7. Als je de stok te pakken hebt maar zonder reden niet post na een week zal je karakter automatisch de stok droppen.
8. Wanneer de stok de geul over is heeft dat team gewonnen. (Het ligt aan de rpg hoe het verder gaat)
Tip:
Kijk naar hoe actief je kan zijn als je mee wilt doen met wat je kat's rol gaat zijn. Er is meer dan genoeg te doen naast de stok te pakken om het spel leuk te maken, zoals op de verkeerde plek zoeken, verdedigen of meerennen als de stok gepakt is.

Teams:

Group Pine
Foxtrail(Tunneler)-Leader

Group Birch

Vul deze in onderaan je post:
Code:
[justify][b]Naam kat:[/b]
          [b]Rang:[/b]
          [b]Welk groep:[/b]  
         [/justify]

Foxtrail zal vragen naar een leider voor Birch, als je kat hier interesse in heeft/kan zijn geef dit aan in je post. Dit is enkel voor Warriors.

-Foxtrail was aangenaamd verrast dat zijn idee goedgekeurt werd en had de avond van te voren tijdens de sharing tongues iedereen gewaarschuwd dat voor wie zin had in wat leuk vermaak de volgende ochtend met hem mee moest komen. Of verzamelen bij het boompje waar hij zou zitten. Hij had ook al de voorbereidingen getreft, twee stokken gezocht die verschillend genoeg waren en op juiste afstand van elkaar twee rondjes gegraven. Deze zouden gelden als de kampen. Al vroeg was hij opgestaan, er best wel zin in hebbend en had hij gewacht op de eerste katten die mee wouden komen. Na even gezeten te hebben was hij alvast met de aanwezigen op pad gegaan naar het verzamelpunt.

Na nog kort gewacht te hebben op eventuele bijkomers besloot Foxtrail dat het tijd was en hij ze maar moest vertellen waarom ze hier waren. Naast hem lagen de twee stokken die hij hier had achtergelaten. Een van een denneboom en de andere van een berk. Ze waren niet al te groot en gemakkelijk te dragen door een kat. ''Oké, ik denk dat we wel compleet zijn''sprak hij, zijn stem luid genoeg om het gepraat te overstemmen. ''Met toestemming heb ik jullie hier verzameld voor wat vermaak, wat tevens ook zal gelden als training''begon hij te vertellen, stiekem vond hij dit wel een beetje spannend hoor. Hopelijk vonden ze het leuk en wouden ze hier blijven. ''Naast me liggen twee stokken, jullie gaan je in gelijke groepen verdelen met in beide Moor Runners en Tunnelers. En met gelijk bedoel ik dus niet een groep apprentices en een groep warriors''hij geloofde wel dat ze het snapte, maar Apprentices konden soms wat koppig zijn en een iets te grote uitdaging aan willen gaan. ''Ik zal de leider zijn van groep Pine'' had hij alvast besloten als bedenker van dit spel, zijn poot even op de dennetak gezet. Hij wachtte kort op verdere stilte voordat hij aan de regels begon, want anders zal het een zooitje worden. Toen de cremékleurige Warrior geloofde dat iedereen het snapte en ze er nog allemaal bij waren besloot hij maar eens af te ronden. ''Wel dan, stel de teams samen en als dat klaar is zullen we naar onze kampen begeven.''hij had tijdens de regels al aangegeven waar de kampen lagen en hij nam aan dat ze die wel konden vinden. '''Welke Warrior wilt de leider zijn van groep Birch?''stelde hij een belangrijke vraag, hopend dat ze er niet al meteen om gingen vechten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sunnykiss
Member
Here comes the calavry[Event] DPKsfdL
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✺ 10 moons ✺
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sunnykiss
BerichtOnderwerp: Re: Here comes the calavry[Event]   Here comes the calavry[Event] Icon_minitimezo 10 okt 2021 - 20:06

Here comes the calavry[Event] Dcak6x9-c751e095-6e01-4980-81fd-50de58146db8.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvY2YyODM2Y2ItNTg5My00YTZjLWIxNTYtNWE4OWQ5NGZjNzIxXC9kY2FrNng5LWM3NTFlMDk1LTZlMDEtNDk4MC04MWZkLTUwZGU1ODE0NmRiOC5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
A cloudy day is no match for a sunny disposition


Joh, wat ontzettend spannend was dit zeg. Met een glimlach op haar snoetje was Sunnypaw naar de plek gegaan waar Foxtrail haar en wat andere op zou wachten. Ze had nog nooit een spel zoals dit gedaan en ergens voelde ze al wat zenuwtjes opkomen. Wat als ze iets fout deed en het verpestte voor haar hele team? Ze slikte, kon door haar luide zorgen de uitleg van Foxtrail amper horen. De jonge kattin draaide haar oortjes naarvoren, een schuldige blik op haar gezicht. Okay, de teams samenstellen, hoe dan? Oh! gewoon een stok kiezen. Sunnypaw knikte en stapte vluchtig op één van de takken af. Zo eerste stap gezet. Appeltje eitje, hopelijk zou het zo makkelijk blijven.


Naam kat: Sunnypaw
         Rang: Apprentice
         Welk groep:  Birch
       SUNNYPAW

A cloudy day is no match for a sunny disposition
Terug naar boven Ga naar beneden
Lightstep
Member
Here comes the calavry[Event] DPKsfdL
Steen
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightstep
BerichtOnderwerp: Re: Here comes the calavry[Event]   Here comes the calavry[Event] Icon_minitimezo 10 okt 2021 - 20:39

Ze gingen eens iets anders doen. Iets minder saais. Helaas was het wel een sociaal ding waar fouten niet leuk zijn. Maar hey, misschien kreeg ze vrienden en werd ze beter. De poes ging erbij staan. Proberen kan geen kwaad, toch? Lightpaw hoopte wel dat ze het goed deed, maar weer niet te goed. Anders kreeg ze straks weer alle aandacht. Gewoon meedoen en zien wat er gebeuren ging.


Naam kat: Lightpaw
         Rang: Moor runner apprentice
         Welk groep:  Pine
       


Laatst aangepast door Lightpaw" op ma 11 okt 2021 - 7:09; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
Here comes the calavry[Event] Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: Here comes the calavry[Event]   Here comes the calavry[Event] Icon_minitimezo 10 okt 2021 - 21:22

Naam kat: Hazelgrouse
         Rang: Moor Runner warrior
         Welk groep:  Birch

Ze deed dit voor WindClan, omdat zoveel katten er enthousiast over waren. Niet omdat zij er zelf nu zoveel zin in had. Maar goed, ze zou braaf zijn. Ze moesten immers zien dat ze haar best deed. Dat ze alles deed voor WindClan. Dan zouden ze Wren wel helpen, dan moesten ze haar wel helpen. Zij was de goede brave warrior, op haar konden ze bouwen. Dus ook op Wren. Haar vriendin had haar nodig, Blazestar moest dat zien. Falconstrike moest dat zien, maar eerst dit. Eerst ging ze weer zoet zijn. Dus trippelde ze achter Foxtrail aan en ging aan de andere kant staan dan dat hij stond. Zij zat in het ander team. Even keek ze naar de stok, maar daarna luisterde ze naar de bedoeling van het spel. De vlaggenjacht.
       


Here comes the calavry[Event] ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Here comes the calavry[Event]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: