Ring Me, Leave Me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Ring Me, Leave Me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Seamist
Member
Ring Me, Leave Me DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Ring Me, Leave Me   Ring Me, Leave Me Icon_minitimema 11 okt 2021 - 15:17

Tick, tock, ring me, leave me
Ze wist niet precies wanneer ze begonnen was met de volle sprint. Het enige wat ze wist, was dat haar poten haar zo snel mogelijk weg wilden dragen van de plek waar ze geweest was. Ze was weggerend van Settleddust, ze had niet toegegeven aan zijn smeekbedes. Maar met elke keer dat haar poten de grond weer raakten, voelde ze zich een beetje leger raken. Ze had niets liever gewild dan haar kop in zijn nekvacht begraven. Ze had niks liever gewild dan alles weer weggooien en zich weer naar hem toewerpen.

Het verwarde haar, hoe hij alles wat ze had opgebouwd om hem buiten de deur te houden met een enkele blik teniet had gedaan, maar bovenal, het verscheurde haar om hem weer te zien. Regen begon in dikke druppels neer te vallen terwijl ze zichzelf verder duwde. Haar longen brandden, haar keel was verkrampt. Uiteindelijk struikelde ze over haar eigen poten, wellicht was het haar vermoeidheid wel. Ze schoof een eindje voorwaarts in de modder, naar voren geworpen door haar eigen snelheid. Ze hief zichzelf niet overeind, opende alleen nog haar mond om gesnik naar buiten te laten, om hem vervolgens weer te sluiten toen ze erachter kwam dat zelfs dat niet meer ging. Ze voelde zich leeg, gebroken en verscheurd. Als ze nu alles deed wat goed was, waarom voelde ze zich dan nog steeds zo ontzettend ellendig? 

[Alleen open voor katten die Seamist goed kent, anders even overleggen graag <3]
Couldn’t you please oh please be gone out of my life
But you won’t oh won’t be gone although I try


Terug naar boven Ga naar beneden
Brackenfire
Member
Ring Me, Leave Me PxpEHT9
Camilla
225
Actief
love is fire

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior!
Brackenfire
BerichtOnderwerp: Re: Ring Me, Leave Me   Ring Me, Leave Me Icon_minitimema 11 okt 2021 - 20:01


De jonge kater vond regen maar niets. Hij was echt geen ijdeltuitje hoor, maar dat zijn vacht nat en zijn pootjes vies werden had hij liever niet. Brackenpaw was dan ook snel weer omgekeerd toen de regen harder begon te vallen. Tijd om het droge van zijn nest weer op te zoeken. Doei hoor, die prooi kon nog wel eventjes wachten. Ook die net zoveel geluid maakte niet ver bij hem vandaan. Zijn oortjes draaide naar het geluid toe, wat hem uiteindelijk deed blijven staan. Dat.. Dat was geen prooi. Bracken draaide zijn kop en voor hij het wist brachten zijn poten hem naar het tafereel van zijn huilende moeder. Liggend in de modder. De Apprentice bleef eventjes staan, met stomheid geslagen, voor hij op haar af snelde. 'Mam??' mauwde hij, zijn stem vol bezorgdheid, zijn neusje tegen haar aan drukkend.


Ring Me, Leave Me Y9G9ZdeRing Me, Leave Me Mg4QIKfRing Me, Leave Me W98nbl5
l'appel du vide
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
Ring Me, Leave Me 4n8Baju
Beertje
614
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 73 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: Ring Me, Leave Me   Ring Me, Leave Me Icon_minitimema 11 okt 2021 - 20:11

Als hij gedacht had om eens een normale dag te hebben, had hij fout gedacht. De lange, zwart-witte kater was op jacht. Hij had net een paar vissen gevangen bij de Stream en toen het begon te regenen wilde hij eigenlijk net met zijn vangst verhuizen naar het bos om daar nog wat prooi op te pikken en zo weer naar huis. Voordat hij zich in beweging kon zetten hoorde hij geluid aan de overkant van het stroompje. Hij spitste zijn grote oren. Was dat het geluid van snikken? Niet veel later kon hij een stemmetje onderscheiden. Carrioncough besloot om door het water te waden naar de plek. Hij liep stil en verscholen in het riet, om eerst de situatie af te wachten. Die ontwaarde zich al snel en hij knipperde verbaasd met zijn ogen. Oké ehm... Hij stapte naar voren en ging naast Brackenpaw staan. Het zwarte puntje van zijn staart rustte hij voorzichtig op diens schouder, maar hij neusde tegen de wang van zijn moeder. "Seamist lieve bloem, alles oké?", vroeg hij op zijn gewoonlijke schelle toon.
carrioncough


Ring Me, Leave Me B1Zz9k3
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
Ring Me, Leave Me DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: Ring Me, Leave Me   Ring Me, Leave Me Icon_minitimema 11 okt 2021 - 20:25

Tick, tock, ring me, leave me
Voor een moment voelde ze alleen haar eigen verdriet terwijl ze daar lag, haar pels bedekt met modder. Ze had gedaan wat ze moest doen, ze had alles gedaan wat Arcticwolf en Crystalstar wilden. Ze had Settleddust afgezworen, heb verstoten. Hij haatte haar nu vast en zeker, en ze wist zelf ook niet zeker meer wat ze voor hem voelde. Hoe snel hij was geweest met beschuldigen...

Haar blik schoot omhoog toen iemand op haar af kwam snellen. Haar hart maakte even een sprongetje, om vervolgens in vrije val te raken. Het was Settleddust niet die haar kwam benaderen, maar hun zoon die zo precies op hem leek. Dezelfde tabby patronen, dezelfde zachte groene ogen. Juist één van de katten die haar nooit zo had mogen zien. Juist een kat die ze wilde beschermen van alle ellende van de wereld. Ze hief zichzelf iets overeind, haast glijdend in de modder terwijl de regen al hard zijn best aan het doen was om het smeer uit haar pels te wassen. Meteen probeerde ze al haar verdriet weer weg te stoppen. Brackenpaw en Amberpaw zouden nooit moeten leiden, nooit zich moeten zorgen over hun moeder. Dat was één van de dingen die ze hen altijd in stilte had beloofd. "Rustig.. Rustig Bracken, niks aan de hand," suste ze zachtjes, al trilde haar stem nog steeds na. Haar blik schoot eventjes schichtig naar de deputy, wie ook naderde. "Ik.. Ik was gevallen in de modder en.. geschrokken van de pijn," vertelde ze wat schor. Brackenpaw zou zich nooit zorgen moeten maken over haar... En de deputy zou nooit mogen weten van wat er allemaal speelde. Voorzichtig drukte ze haar neusje tegen Brackenpaw's wang aan terwijl ze nog bezig was zichzelf overeind te krijgen, maar haar poten trilden en haar tranen vermengden zich nog steeds met de regen.
Couldn’t you please oh please be gone out of my life
But you won’t oh won’t be gone although I try


Terug naar boven Ga naar beneden
Ambersand
Member
Ring Me, Leave Me 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f5276644d445870654d37685662513d3d2d3832353333303830372e313565376430353231333634376465353232313830343032373737302e676966
Kip
323
Actief
J’tombe amoureuse mais t’exagères
Ça mérite pas toute cette colère
Amoureuse mais, tu comprends
C’est plus comme un médicament
♡♡♡

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ambersand
BerichtOnderwerp: Re: Ring Me, Leave Me   Ring Me, Leave Me Icon_minitimema 11 okt 2021 - 23:03

Ring Me, Leave Me Dvq4h9-0420579d-da02-4d05-bae8-4743ec8a3735

Haar jacht was niet al te vruchtvol. Inmiddels zat ze al zo lang bij de stroom eindeloos te staren naar de vissen die ze normaal gezien zo goed te pakken kreeg, dat ze begon te bibberen van de kou. Met een zucht begon ze zichzelf toch wel erg zielig te vinden, toen ze haar druipende reflectie zag in het water. Misschien was morgen een betere dag, niet? Dan kon ze het weer opnieuw proberen. Dus draaide ze zich om en stapte naar huis, voorzichtig om zoveel mogelijk de modder te vermijden. Dat maakte haar mooie vachtje altijd zo vies, en ze wilde niet dat haar clangenoten haar vies zouden gaan vinden. Het was echter toen dat ze in de verte geluiden hoorde. De poes hief haar gevlekte kopje en tuurde door de stromende regen. Maar ze had weinig zicht zo, ze zag slechts drie donkere figuren aan de horizon. Oh nee, zou iemand zijn gevallen? Met een naar gevoel in haar buik snelde ze eropaf, haar zorgen om de modder vergeten. En toch duurde het heel lang voordat ze daadwerkelijk dat treurige figuur daar herkende. Eerst dacht ze dat Bracken weer bezig was met een meisje, Tearpaw misschien. Misschien dat Carrion hem eindelijk op zijn kop gaf, omdat hij met iemand naar buiten was gesneakt in dit weer. Maar die zorgen verdwenen als sneeuw voor de zon toen ze twee verschillend gekleurde ogen zag schitteren. Haar poten voelden als steen, want Seamists ogen waren niet nat van de regen. Ze herkende haar amper meer, de prachtige vacht waar ze zo jaloers op was geweest besmeurd met modder en haar ogen... Die ogen die glinsterden als zonnetjes wanneer ze lachte. Ze had zo gehoopt dat de nieuwe kinderen haar misschien wel gelukkig konden maken. Maar het leek alsof haar moeder telkens verder afgleed, en zij ondanks alles dat niet kon stoppen. In stilte stapte ze op haar moeder af en legde haar kop over de modderige vacht van de Seamist in een natte, koude omhelzing. Ze wist niet meer wat ze nog kon zeggen om haar glimlach terug te brengen.


Ring Me, Leave Me Amberos
Terug naar boven Ga naar beneden
Brackenfire
Member
Ring Me, Leave Me PxpEHT9
Camilla
225
Actief
love is fire

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior!
Brackenfire
BerichtOnderwerp: Re: Ring Me, Leave Me   Ring Me, Leave Me Icon_minitimedi 12 okt 2021 - 20:32


Zijn moeder probeerde zo snel als ze zijn stem hoorde weer overeind te komen. 'Rustig.. Rustig Bracken, niks aan de hand,' mauwde ze, maar Bracken kon heel goed zien dat dat een leugen was. Er was duidelijk iets aan de hand, anders lag ze niet huilend in de modder. 'Ik.. Ik was gevallen in de modder en.. geschrokken van de pijn,' vertelde ze hem. Bracken neusde tegen haar kopje, haar proberend overeind te helpen. Eerlijk gezegd geloofde hij haar niet helemaal, maar hij had nu ook geen zin om daar achteraan te gaan. De Deputy was er intussen ook bij gekomen, maar de jonge kater schonk hem verder geen aandacht. Toch hief hij zijn kopje op toen de bekende gevlekte vacht van zijn zusje in beeld kwam. Hij schonk haar een droevige blik, voor zijn aandacht weer volledig op zijn moeder gericht werd. 'Kom, mam.. Laten we naar huis gaan. Een warm nest en zo,' mauwde hij, de bezorgdheid kon hij niet meer weg filteren uit zijn stem. Bracken wilde haar graag helpen en hij zwoor dat hij niet van haar zijde zou wijken tot hij zeker weten wist dat ze weer oké was. Met zijn lijfje probeerde hij haar zo goed mogelijk te ondersteunen.


Ring Me, Leave Me Y9G9ZdeRing Me, Leave Me Mg4QIKfRing Me, Leave Me W98nbl5
l'appel du vide
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
Ring Me, Leave Me 4n8Baju
Beertje
614
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 73 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: Ring Me, Leave Me   Ring Me, Leave Me Icon_minitimedo 21 okt 2021 - 0:19

Oh god, haar kinderen waren hier. Carrioncough zette een stap terug. Zijn staart lag op de rug van Seamist, zacht, amper een aanraking, maar voor de rest bleef hij buiten de situatie. "Wil je graag naar Shrimpnose straks?", vroeg hij met zijn schelle stem.
carrioncough


Ring Me, Leave Me B1Zz9k3
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ring Me, Leave Me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: