Without a soul 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Without a soul

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thawrage
Member
Without a soul DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Without a soul   Without a soul Icon_minitimedi 12 okt 2021 - 14:25

Een kille blik was in zijn ogen te vinden terwijl hij over zijn territorium in de richting van Fourtrees liep. De lucht zag donker en Thawrage was er vrij zeker van dat het dadelijk zou gaan regenen, maar dat weerhield hem er niet van om zijn taken te doen. Een beetje regen had immers nog nooit echt schade aangericht en hij was sowieso niet het type dat zich snel door iets of iemand liet onthouden, in tegenstelling tot sommige andere dwazen in zijn Clan. Zijn goudkleurige blik gleed kort over het open veld voor hem, waar de Clanleaders en hun Clans elke volle maan samen kwamen om nieuwtjes te bespreken. Het zou hem allemaal een worst wezen wat er gaande was in andere Clans. Soms kon het hem niet eens schelen wat er gaande was in zijn eigen Clan. Het was niet alsof er veel op korte termijn snel ging veranderen. Zijn ijzige blik richtte zich naar opzij toen hij het ritselen van gras hoorde en hij zuchtte diep. Hij was vergeten hoe irritant het hier ook weer kon zijn als er andere katten waren. Hij richtte zijn blik dan ook stoïcijns de andere richting uit dan van waar het geluid kwam. Hij had immers al aan de moerasachtige geur en aan de lichtpotige stappen gemerkt dat het om geen dreigend gevaar ging.

@Wishpaw,
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Without a soul
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: