The Blackest Day 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The Blackest Day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dawnchant
Member
The Blackest Day DPKsfdL
Quinty
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dawnchant
BerichtOnderwerp: The Blackest Day   The Blackest Day Icon_minitimedo 14 okt 2021 - 22:13

Rustig sloop de de kattin door het territorium heen. Het water spetterde langs haar vacht, terwijl de rivier vecht tegen de wind die gleed over het gebied. Ze snoof, terwijl haar oog zocht naar de prooi die ze had gevonden, maar die haar was ontsnapt toen een golf over haar heen ging. Storm was onderweg, ze zag het aan de donkere wolken die boven Riverclan hingen. Het zou een goede dag zijn om te gaan vissen, zodra de regen naar beneden zou komen. Ze zuchtte zachtjes. Misschien was dat een betere tijd zijn om te gaan jagen, maar aan de andere kant wist ze ook niet hoe ze anders aan het voedsel moest komen dat haar clan zou voeden. Dawnchant keek omhoog naar de lucht, die donkerder werd puur voor haar ogen. Wat nu. Het zou een tijd duren voordat ze terug was in het Riverclan camp. Misschien was het beter om hier ergens te gaan schuilen, in de hoop dat de storm zou overtrekken.
Regendruppels spetterde op haar vacht en de wind probeerde haar in het water te trekken, terwijl ze haast maakte door het territorium. Het zou geen zin hebben om verder te gaan rennen, de kans was te groot dat ze niet heelhuids terug zou komen in het kamp. Snel schoot ze onder begroeiing, wat iets van de regen tegenhield, maar niet alles. Hopelijk zou ze deze zwarte dag overleven door hier te blijven liggen, diep weggedoken.

[Open]dawnchant
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Blackest Day
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: