De jeugd van tegenwoordig 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 De jeugd van tegenwoordig

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfblood
Deputy
De jeugd van tegenwoordig Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1108
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 41 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: De jeugd van tegenwoordig   De jeugd van tegenwoordig Icon_minitimedi 26 okt 2021 - 23:36


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Zorgvuldig kamde ze de zandkuil onder aan de Burnt Sycamore af, opzoek naar mogelijke uitdagingen. Ze zou het nooit zo toegeven, maar het mentorschap was iets waar ze veel energie uit haalde. Zeker in deze tijd, waar ze nog altijd erg moest wennen aan het feit dat ze in haar vrije uren Slatefur niet meer op kon zoeken. Het gaf haar rust door te werken, door nieuwe dingen te vinden om haar apprentices uit te dagen. Alligatorpaw was weer volledig anders dan zowel Clawpaw als Ravenstrike, en ook voor haar wilde ze de juiste uitdagingen vinden door haar trainingen daadwerkelijk uit te plannen. Daardoor dat ze de slipperige plekken markeerde met een kleien x en vervolgens zichzelf in het midden neerzette om de aanpak van morgen uit te denken.

&Weeping.Gods of slaughter's
favorite daughter

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Weepingwillow
Member
De jeugd van tegenwoordig DPKsfdL
36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Weepingwillow
BerichtOnderwerp: Re: De jeugd van tegenwoordig   De jeugd van tegenwoordig Icon_minitimedi 2 nov 2021 - 1:05

So many angles, so many lines
So many ways to see the sunrise.
Het leven momenteel was niet veel spannender dan anders, afgezien van wat kleine nog altijd aanwezige zaakjes. Hij stond op, vaak al behoorlijk vroeg, gaf zichzelf een korte wasbeurt en ging alvast op jacht. Vandaag was behoorlijk hetzelfde, maar taken moesten gedaan worden. Hij hield zich vast aan de routines omdat er weinig anders was. Sommigen katten zouden het avontuur op zoeken, iets nieuws beleven en spanning brengen in hun leven. Weepingwillow zag zichzelf niet echt als saai en braaf, de verleiding van iets vreemds voelde hij gewoon niet. Hij was grotendeels tevreden met hoe zijn leven nu was en wat er aan mankeerde had hij geen macht om te veranderen. Bovendien, afgezien van een slechte moeder die hij gelukkig nooit gekend had en daarna een niet al te goede pleeggezin had hij niet veel te klagen. Ja, het had littekens achtergelaten, meer dan hij zelf in de gaten had, maar voor de rest was het goed afgelopen. De poes die hij bij de grote boom zag zitten had het in zijn ogen wel een stuk slechter gehad. Hij had er niet met zijn neus bovenop gezeten, maar haar moeder had de clan verraden en daden gedaan die een indruk hadden achtergelaten en geen goeie. En al die tijd had Wolfblood haar moeder gekend, totdat ze er zelf een einde aan had gemaakt. Weepingwillow sprak niet echt met Wolfblood, haar houding was niet van een kat die wachtte op een gesprek meestal. Als er geen reden was om te praten hoefde dat ook niet. Nu ze echter hier allebei alleen waren voelde het wat raar om geen enkel woord te zeggen. ''Wolfblood''knikte hij naar haar. Hij keek naar de grond en zag wat keien in een x vorm liggen op bepaalde plekken. Hmm, was dat een manier voor haar om haarzelf bezig te houden? Een bepaalde manier van verwerken of was het gewoon heel iets anders. Hij had zijn dingetjes, zoals zo vroeg mogelijk opstaan en alle eventuele frustraties die hij bij het opstaan al voelde weg te laten gaan bij een jacht.
tag // Wolfblood


De jeugd van tegenwoordig Weepin13
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
De jeugd van tegenwoordig Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1108
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 41 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: De jeugd van tegenwoordig   De jeugd van tegenwoordig Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 23:41


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Alligator was een hand vol, op een heel andere manier dan dat Clawkit dat was. Hem moest je stimuleren met mentale zaken. Gaf hem een moeilijke puzzel, of een andere drijfveer om daadwerkelijk iets voor elkaar te krijgen zoals een beloning - en hij was nog daadwerkelijk zoet ook. Dat was nogal een dingetje, gezien Wolfblood bovenalles praktisch ingesteld was. Wat dat betrof was Alligator hopelijk meer haar pakkie an. Die moest je gewoon al haar energie op laten spelen, en Wolfblood zat nu haarfijn uit te denken hoe. De massieve poes werd echter uit haar gedachtes gehaald door geritsel verderop. Met een ruk kwam ze overeind en alert keek ze naar haar stoorzender - Weepingwillow. Ah. Ze ontspande iets, maar vroeg zich af wat hij nou weer van haar wilde. De poes trok enkel met haar oor toen hij haar begroette met haar naam. "Hm," afwezig knikte ze hem toe, maar merkte daarbij zijn verwarde blik op. De poes knarste met haar tanden maar probeerde haar irritatie te maskeren. "Voor Alligatorpaw," sprak ze droogjes. "Ik ben dat kind d'r training aan het voorbereiden,"Gods of slaughter's
favorite daughter

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De jeugd van tegenwoordig   De jeugd van tegenwoordig Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De jeugd van tegenwoordig
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: