[Rogue Group] Turmoil 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Rogue Group] Turmoil

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Grimestripe
Member
[Rogue Group] Turmoil DPKsfdL
174
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Grimestripe
BerichtOnderwerp: [Rogue Group] Turmoil   [Rogue Group] Turmoil Icon_minitimezo 7 nov 2021 - 22:18


What if we helped you to stay
Would you let us keep you to play

Een veeg bij de Moonstone verraad de terugkomst van een vijand, nadat er even hoop was dat de clans van die lastpak verlost waren. Helaas voor hen was hij nog lang niet klaar en nu zonder Riverclan is er in zijn ogen niemand die hem nog tegen kan houden. Integendeel, hij gelooft zelfs dat hij wat hulp kan krijgen. Wat rogues die net zo laag als hem zouden zakken, die niet terugdeinsen voor de clans. Het is tijd dat zij van zich laten horen. Het is tijd om wat onrust te veroorzaken.

Turmoil
Grimestripe noemt de groep in zijn kop Turmoil, omdat van hun verwacht wordt onrust en gedoe te veroorzaken bij de clans. Dit kan door het stelen van prooi of misschien zelfs kruiden, respectloze daden verrichten(zoals rottend vlees achterlatend) en het aanvallen en vermoorden van clankatten. Dat laatste natuurlijk met toestemming.

Aangezien de rogues momenteel niet erg actief zijn verwacht ik natuurlijk geen stapel posts en is Grimestripe tevreden met wat er aan komt wandelen, ook al stapt diegene enkel de grens over een paar keer. Als je een rogue hebt liggen voor wie dit leuk is is deze zeker welkom en wie weet is het een leuke manier om weer wat activiteit in de rogues te krijgen.

Place
De leden van Turmoil kunnen terecht in een oude verlaten molen. Oude zakken en lappen maken prima slaapplekken voor wie wilt overnachten. Grimestripe slaapt in het bovenste gedeelte, hij is de enige die daar slaapt. De rogues mogen wel naar boven komen als hij er is om met hem te praten en hij zal vanaf daar ook soms de aanwezigen aanspreken.

Rules
Grimestripe houdt niet zo van regeltjes, maar hij heeft zelf wel een paar die hij graag gevolgt ziet worden.

1. Je bent welkom in de groep als je het aankan om de clans lastig te vallen, op wat voor manier dan ook.

2. Luister naar Grimestripe

3. Val niet elkaar aan, dat schiet niet zo op.

4. Enkel Grimestripe slaapt bovenin de molen.

5. Soms zal Grime je opdragen een vuile streep achter te laten als je een daad bent begaan, dit is echter niet altijd. (Dit mag je zelf beslissen of even navragen)

6. Weet je iemand die geschikt is? Aarzel niet om hen voor te stellen.

Leden
1.Grimestripe
---

Wil je in de groep? Stuur me een pm op Grimestripe of via Discord Aimisaway#5317. Dan kunnen we een topic doen of gewoon er in gooien.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Rogue Group] Turmoil
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: