Why Can't We Be Friends? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Why Can't We Be Friends?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tidepaw
Member
Why Can't We Be Friends? BBTakD
Bunny
301
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tidepaw
BerichtOnderwerp: Why Can't We Be Friends?   Why Can't We Be Friends? Icon_minitimedo 25 nov 2021 - 23:40

Tidepaw wachtte in spanning af tot Settleddust terug zou komen. Ze had nagedacht over wat ze wist van de Warriorcode - maar nergens was specifiek vermeld dat katten van andere clans niet op bezoek mochten komen, toch? Ok, je mocht wel niet op het territorium van een andere clan komen en onbekenden moesten verjaagd worden, maar Specklepaw was toch geen onbekende meer nadat ze zich vriendelijk voorgesteld had? Misschien was ze ook gewoon een beetje op zoek naar een excuus, een reden om haar domme actie te verklaren. Want ze wist heel goed dat het niet goed was, dat ze een fut gemaakt had, maar dat was altijd moeilijk toe te geven. Niemand wou fout zijn en ze wou zo graag dat Settleddust en Shadowclan trots op haar kon zijn. Ze kon al niet goed jagen en vechten, wat kon ze dan als ze zelfs de warriorcode niet kende?


Why Can't We Be Friends? C58Akc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Settleddust
Catministrator
Why Can't We Be Friends? Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Why Can't We Be Friends?   Why Can't We Be Friends? Icon_minitimezo 28 nov 2021 - 23:12


Why Can't We Be Friends? Dbcxekh-1d5a2568-c9a6-4288-b9b3-d511a726f2d9.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg2ZjcwMWQyLTc2OGEtNGU4My1hMTNhLTU1ZGFjMGRhYjRjOFwvZGJjeGVraC0xZDVhMjU2OC1jOWE2LTQyODgtYjliMy1kNTExYTcyNmYyZDkuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
you're afraid to let yourself be happy
because you know that it never lasts

De kater had net een kleine troublemaker bij haar eigen huis afgezet. En zijn kop zat weer vol met overpeinzingen. Geheimen die hij nooit had willen weten. Had zijn zus het echt met één van zijn warriors gedaan? Er zat iemand in zijn rangen die de code had gebroken. Eén van die katers dacht duidelijk niet met zijn kop. Maar hoe kon hij het ze verwijten, als hij zelf dezelfde fouten had gemaakt? Maar het zat verdomme in hun bloed. Zijn familie? Ze waren vervloekt, het kon niet anders. En zijn kittens, en diens kittens? Zouden ze allemaal hun bloed naar alle uithoeken van de clans sturen en kat op kat vervloeken, voor Starclans plezier? Zijn leven was nooit saai. Dat bleek ook weer toen hij kamp binnen kwam en Tidepaw op hem stond te wachten. Zijn dochter, apprentice. Oh het universum hield ervan om hem op zijn tenen te houden. ‘Tidepaw,’ miauwde hij vermoeid. Hij haalde een keer diep adem te halen. Zijn geduld zou nu echt getest worden. ‘Ben je al uit over wat je verkeerd hebt gedaan?’
S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Why Can't We Be Friends?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: