Invisible strings 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Invisible strings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ashenpatch
Member
Invisible strings 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Invisible strings   Invisible strings Icon_minitimedo 9 dec 2021 - 17:54

The point is not the bearing of suffering.
De avond kwam steeds eerder, de kou was op bepaalde momenten te zwaar voor haar korte vacht. Nu ook liep ze zo snel ze kon over de uitgestrekte vlakte van het kamp. Haar oren tegen haar kop in de hoop daar iets van warmte in te houden. Ze zuchtte dan ook opgelucht toen ze de kou kon verlaten en de den van de leader in slonk. "Blazeztar." Knikte ze de kater toe terwijl ze een haas uit haar bek liet vallen, hun avondeten terwijl ze de dag door zouden nemen. Een klein ritueel tussen de twee vrienden. Ze glimlchte en duwde de zelfgevangen haas zijn kant op. "Eerst eten of eerst praten?" Vroeg ze hem met een schuine glimlach, het antwoord al wetende.
The point is how it is borne.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
Invisible strings 1706e310
Sannemander
912
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: Invisible strings   Invisible strings Icon_minitimedo 9 dec 2021 - 18:32

Hij deed zijn best zijn clan te beschermen, zijn geliefde te beschermen voor de waarheid. Maar hadden ze het recht niet het te weten? Niemand zou hem geloven, en als ze hem geloofde, wat voor oproer en chaos zou dit dan wel niet veroorzaken? Daarbij, voor hetzelfde geld zou Rabbitcharm hem een leugenaar noemen, wat voor bewijs had hij immers tegen haar? Dat was het grote probleem hier, er was geen bewijs. Niemand had gezien wat hij gezien had, niemand had gehoord wat hij gehoord had. Niemand zou het geloven. De kleine kater grinnikte zacht. Hij was niet bestemd om een goede leader te worden, te zijn. Dit was allemaal één van Wolfstars foute keuzes, Starclan had gewoon het lef niet het hem vertellen. Eikels. Maar goed hij zou er starclan verdomme alles aan doen om dit een goede fouten keuze te maken. Alles. Maar hij stond er niet alleen voor, hij had een deputy. En het was tijd steun te zoeken. Wellicht de waarheid te vertellen.

Hij hief zijn kop op toen als verwacht Ashenpatch hem redden van zijn gedachten, zijn rots in de branding. Een losse glimlach trok aan zijn mondhoeken toen hij zijn blik op haar legde. "Ashen hey" verwelkomde hij de kattin. "Waarom kiezen als we het tegelijkertijd kunnen doen?" hij kantelde zijn kop ietwat waarna hij zichzelf zijn nest uit hief. En zich bij haar voegde, zijn best doende de emoties van ervoor van zijn gezicht te houden. Hij zou niet meteen met de deur in huis vallen. "Hoe gaat het met je?" hij liet zijn blik op haar vallen waarna hij een hap nam van hun gedeelde maaltijd.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Invisible strings
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: