Frozen Clouds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Frozen Clouds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Buzzardbelly
StarClan
Frozen Clouds DPKsfdL
Steen
137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: young warrior
Buzzardbelly
BerichtOnderwerp: Frozen Clouds   Frozen Clouds Icon_minitimedi 21 dec 2021 - 12:21

Fly Away With Me ♡


Het zonnetje scheen, maar niet goed genoeg om alles op te warmen. De grond was bedekt met een klein laagje sneeuw, wat waarschijnlijk steeds meer zal worden. De rivier was op sommige plekken al dichtgevroren en het water was extreem koud. Zelfs nu het dag was ademde ze kleine wolkjes uit. De poes was minder vaak te zien met haar korte vacht. Ze trok wat meer terug naar het kamp en de mogelijke taken. Of ze joeg op het land, maar zelfs die prooien waren lastig te vinden. Muizen kropen hun holen in, vogels hun nesten in en het kleine aantal konijnen gingen hun holen in. Buzzardpaw hield er niet van om in de kou rond te dwalen. Iets wat vaak gebeurde tijdens de jacht. Je vond meestal een of twee prooien, hooguit drie. RiverClan kon niet meer bij hun grote voedselbron. Het was bedekt met ijs. Maar ook hier bij de fourtrees was ijs en sneeuw te zien. Op de grond en op de dode bladeren. Op het kleine aantal plantjes dat er nog stonden. Die er nog leefden. Maar voor hoelang? Buzzardpaw had geen reden om hier zo te zijn. Midden op de dag, zonder enkel nut. Maar ze had gewoon weer eens zoals vroeger haar poten gevolgd, die aar hier naartoe hadden geleid. Ze zou wel zien wie of wat ze zou tegenkomen. Maar eerlijk? Ze zou er niet op gaan wachten. Het was koud en ze had nog steeds taken te doen. Prooi was nog steeds nodig, hoe schaars het aantal ook was. Toch kwamen er twee verschillende geuren haar neus binnen: ThunderClan en kruiden. Natuurlijk had ze geen idee hoe alles rook, maar ze wist best dat het kruiden waren. Het kon dan ook maar één iemand zijn. Haar blik gleed even over het veld, opzoek naar de grijze vacht van een poes.♔ angie
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
Frozen Clouds Kfjj0PI
Butter
829
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: Frozen Clouds   Frozen Clouds Icon_minitimedi 21 dec 2021 - 21:01

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Remnantwolf haalde haar neus op terwijl de koude in haar neusgaten prikte, de geuren van prooi leken verdreven te worden door die van sneeuw en bevroren water. Haar ogen gleden naar de planten die in de vrieskoude langzaam leken te verschrompelen, al waren er enkele planten die gek genoeg toch ook nog wisten te overleven. Haar staart zwiepte langs een struik waardoor vlokjes sneeuw zich over haar korte vacht verplaatsen en ze een rilling moest onderdrukken. Ze kon beter in haar den zijn, maar er waren momenteel niet voldoende katten om haar de hele dag bezig te houden. Ze sloot haar ogen kort voordat ze de geur van Riverclan boven die van een muisje rook. Niet dat ze het muisje kon vangen, ze kon niet jagen. Ze had nog nooit op iets anders dan planten gejaagd. Adem verliet haar mond in wolkjes terwijl ze langzaam, voorzichtig verder liep. Sneeuw kraakte onder haar poten voordat ze stilhield en haar amberkleurige ogen op de Riverclanner richtte. Ze sprak niet, de herinnering aan het gevecht van Newtspark en de Riverclanners was nog vers in haar geheugen. Daarom stond ze alleen, ze had haar eigen plek geëist. Haar eigen plek, haar eigen den. Ze blies haar adem uit, ze had enkel nog nooit echt zieke en verkouden katten gekend. Dit was haar eerste Leafbare.  


Terug naar boven Ga naar beneden
Buzzardbelly
StarClan
Frozen Clouds DPKsfdL
Steen
137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: young warrior
Buzzardbelly
BerichtOnderwerp: Re: Frozen Clouds   Frozen Clouds Icon_minitimewo 22 dec 2021 - 12:33

Fly Away With Me ♡


Buzzardpaw toverde een glimlach tevoorschijn toen ze Remnantwolf zag. Tjonge wat waren ze gegroeid, niet? Zij zou bijna warrior worden. Ze was net zo groot als de young warriors. En Remnant? Die had haar volledige rang al. Ook al kende de gevlekte kattin de ander niet heel goed, mocht ze haar toch wel een beetje. Ze hadden elkaar al eens eerder ontmoet. Ze waren toen nog kleiner. Buzzard was een nieuwsgierige apprentice geweest terwijl de grijze kattin rustig plantjes bestudeerde. Het bleef voor de drie kleurige apprentice een raadsel hoe sommigen zo goed met de plantjes om konden gaan. Hoe ze zoveel konden onthouden. Er zaten een heleboel helende kruiden tussen, maar ongetwijfeld ook dodelijke. "Hoi, Remnantwolf! Tijdje niet meer gezien." Met een vriendelijke, ontspannen houding stapte ze vrolijk op de ander af. "Gefeliciteerd, mevrouw de medicine cat!" Haar ogen glinsterden plagend terwijl ze de woorden uitsprak. Stiekem was ze een beetje jaloers op de grijze ThunderClanner. Ze had haar volledige rang al, terwijl die training meestal ingewikkelder was dan die van ee warrior. En zijzelf? Zij sliep nog steeds in de apprentice den. Tussen de drukke katten die allemaal opschepten over hun vaardigheden. Nou, als ze eens een gevecht met haar zouden houden, zouden ze voorlopig hun mond eens houden! "Hoe gaat het met je?"


Remnant

♔ angie
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
Frozen Clouds Kfjj0PI
Butter
829
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: Frozen Clouds   Frozen Clouds Icon_minitimevr 24 dec 2021 - 16:41

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Remnantwolf had maar weinig Riverclanners waar ze het goed mee kon vinden. Wellicht was dat ook wel doordat Thunderclan en Riverclan altijd onrust hadden rondom de Sunningrocks of kwam het wel doordat Newtspark hen waarschijnlijk niet echt had verbonden. Ze had immers als ze de woorden van de Riverclan kater moest geloven een kattin gedood. Ze geloofde hem, het was een van de redenen geweest dat ze graag alleen verder was gegaan. Dat ze haar naam al droeg, door haar beschermende karakter. Ze was haar eigen karakter geworden; een die nog veel moest leren. Een die nog niet de zware Leafbare had meegekregen maar ook een die de planten kon dromen en die niet bang was om een bloedende kat te zien. Het zijn van een Medicine Cat was een van de mooiste maar ook heftigste rangen. Ze stonden wellicht aan de zijlijn in oorlog, maar dat betekende niet dat ze hun stressmomenten niet hadden. Momenteel had Remnantwolf alles onder controle en dus stond ze er relatief ontspannen bij. 'Hoi, Remnantwolf! Tijdje niet meer gezien.' Sprak een iets oudere driekleur waardoor ze haar respectvol toeknikte. 'Buzzardpaw,' de naam klonk hees maar kalm, respectvol. Er was geen reden om haar geen respect te geven. Ze was wellicht geen bekende en ook geen vriend maar ze waren zeker geen vijanden en al helemaal niet op dit moment. Leafbare zorgde wel voor andere spanningen in de Clans. Vriendelijk en ontspannen stapte de oudere Apprentice op haar af waardoor de jonge Medicine Cat een klein glimlachje toonde. Warm, liefdevol; niet direct woorden die iedereen bij haar zou plaatsen. 'Gefeliciteerd, mevrouw de medicine cat!' Remnantwolf boog haar kop een beetje beduusd voordat ze zelfverzekerd haar borst vooruit duwde en dankbaar met een oortje wiebelde. 'Hoe gaat het met je?' Vroeg de ander waardoor ze haar een ondeugende blik gunde. 'Het is wel Mevrouw Remnantwolf.' Plaagde ze de ander voordat er een zacht gelach haar mond verliet.


Zonder waarschuwing te geven probeerde ze de ander speels de sneeuw in te werken. Als de ander haar oud deed voelen, zou ze bewijzen dat ze toch niet zo extreem oud en saai was. Als ze geluk had zou de ander omvallen in de sneeuw en wellicht dat ze wat konden stoeien. Ze hield wel zorgvuldig haar nagels ingetrokken; immers was het niet de bedoeling dat ze Buzzardpaw zou bezeren. Het was afwachtten of ze sterk en slim genoeg was. Het zou wel een ware overwinning zijn als ze het voor elkaar kreeg de ander in een waar stoeigevecht wist te verslaan. Wellicht dat de verrassing van de aanval haar de overwinning kon brengen. Immers was ze nooit echt getraind zoals een normale Apprentice in de vechtkunst. 


Terug naar boven Ga naar beneden
Buzzardbelly
StarClan
Frozen Clouds DPKsfdL
Steen
137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: young warrior
Buzzardbelly
BerichtOnderwerp: Re: Frozen Clouds   Frozen Clouds Icon_minitimeza 25 dec 2021 - 21:45

Fly Away With Me ♡


Ze had geen grote banden met katten buiten de Clan. Eigenlijk gewoon niet. Maar dat wilde niet zeggen dat ze het niet met andere kon vinden. Ze vond Remnantwolf wel aardig bijvoorbeeld terwijl ze andere juist irritant vond. De poes had eigenlijk nog niet veel katten ontmoet die niet bij RiverClan hoorden. Het was op één poot te tellen. 'Buzzardpaw,' De ogen van de gevlekte kattin stonden vriendelijk. De poes herkende haar ook nog. Zelfs al is ze een doodnormale apprentice. 'Het is wel Mevrouw Remnantwolf.' plaagde de grijze katten. Buzzardpaw lachte zachtjes bij de woorden van de jongere poes.

Zonder enkele waarschuwing sprong de ThunderClan medicine cat op haar af. Echter bleef de RiverClan apprenntice kalm. Ze had van te voren al een ondeugende blik gevonden bij de ander. De grijze kattin leek haar om te willen krijgen, maar dan zou Buzzard in de sneeuw vallen. Maar ze had het wel te doen met Remnant. Ze heeft geen krijgstraining gehad. Waarschijnlijk viel zelfs het jagen tegen. Om die reden besloot de drie kleurige poes om niet al te veel tegen te houden. Maar ik zal niet de enige zijn Ook haar blik werd ontdeugend. De oudere kattin ging op haar achterpoten staan. Toen de medicine cat tegen haar aankwam sloeg ze haar poten om de nek van de poes alsof het een knuffel was. Buzzard trok haar mee de sneeuw in. Ze lachte van plezier. Wat is je volgende zet, Remnantwolf? De poes keek uitdagend, maar nog steeds vrolijk en vriendelijk naar de ander. Dit zou nog eens leuk kunnen worden!


Remnantwolf / Toestemming voor lichte powerplay

♔ angie
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
Frozen Clouds Kfjj0PI
Butter
829
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: Frozen Clouds   Frozen Clouds Icon_minitimezo 26 dec 2021 - 21:29

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Remnantwolf was natuurlijk vaak rondom de grens te vinden; een Medicine Cat kon niet alle planten in een territorium vinden. Ze had geen andere keuze, het was niet zoals prooi dat vaak voldoende aanwezig was op een gebied. Remnantwolf moest samen met de andere Medicine Cat's de woorden van Starclan overbrengen naar de juiste katten en hen helen en beschermen met haar kennis die ze kon. Daarnaast moest ze de basis van vechtten en jagen kennen en kennis nemen van andere Clans. Ze was getraind door een Shadowclanner en hoewel ze Newtspark niet haatte, nooit echt had gehaat maar zeker niet had gemogen, wist ze ook dat ze zonder de flamepoint haar naam niet had gehad. De kracht niet had gehad om los te komen en voor zichzelf te gaan staan. Zelfs al was het moeilijk en ergens soms ook eng. Buzzardpaw leek haar al te plagen om haar rang, om wie ze was geworden al nam Remnantwolf het niet serieus. Er waren maar weinig katten zo jong als haar die in staat waren om deze taak uit te voeren. Ze vertrouwde zichzelf en Eveningstar vertrouwde haar ook. Zelfs al was ze jong. Zelfs al had ze niet de Moons aan ervaring, ooit waren haar voorgangers ook op deze manier begonnen. Ze was niet de eerste en zeker niet de laatste die dit mocht doen. Voor haar Clan.  De ander moest lachen toen ze mevrouw er voor plaatste. 

Zonder waarschuwing probeerde ze ondeugend de ander in de sneeuw te werken. Ze was wellicht klein en slank maar ze was ook volhoudend. Ze gaf niet op, Buzzardpaw leek echter niet van plan om als enige nat en koud te worden en ze werd dan ook mee de sneeuw in gesleurd. Remnantwolf lachtte zachtjes terwijl ze speels met haar oren trok. Ze schaamde zich er niet voor, soms was het ook fijn om niet serieus te hoeven zijn. Zolang niemand haar er slecht voor aan zou kijken. De ander keek haar uitdagend aan voordat Remnantwolf haar best deed om meer sneeuw in diens vacht te krijgen. Het geluk was dat ze bovenop was gevallen en dus wat meer druk uit kon oefenen al deed ze haar best om de ander niet zeer te doen. Ze probeerde zelf op te staan en speels de ander nog dieper de sneeuw in te werpen.

Prompt 98 - [size=31]Laat je karakter een ander karakter in de sneeuw duwen[/size]
Terug naar boven Ga naar beneden
Buzzardbelly
StarClan
Frozen Clouds DPKsfdL
Steen
137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: young warrior
Buzzardbelly
BerichtOnderwerp: Re: Frozen Clouds   Frozen Clouds Icon_minitimema 27 dec 2021 - 15:03

Fly Away With Me ♡


Ondanks ze bijna warrior was had ze nog volop vrolijkheid en energie. Ze vond het heerlijk om te jagen, te spelen en om uit te dagen op een vriendschappelijke manier. Ze probeerde positief te denken. Bijna alles had zo zijn voordelen toch? Misschien niet voor jezelf, maar misschien voor een ander. Ze volgde het pad dat ze hoorde te volgen. Ze was niet van plan om er van af te wijken. Letterlijk en figuurlijk. StarClan had een pad voor haar uitgestippeld en haar eigen poten volgen deed ze ook vaak. Hoe saai het leven dan misschien ook zou worden, ze zou er van proberen te genieten. Vrienden te hebben, genieten en misschien op zoek naar een mate. Ergens smachtte ze naar een bijzondere rank zoals Remnantwolf had. Maar zo ook positieve dingen hadden nadelen. Ze zou alleen in een den slapen, niets meer doen dan met kruiden bezig zijn. Niet meer jagen en vechten voor je Clan. Geen kittens, geen andere high ranks. Veel dagen hetzelfde. Alleen een uitzondering als er weer een gevecht is ofzo. Maar hoe vaak gebeurde dat? Viel mee toch? Natuurlijk zat de RiverClan vs ShadowClan oorlog nog in haar geheugen, maar ze had er geen belangrijke rol in gespeeld. Ze was er alleen, stiekem, wezen kijken. Natuurlijk had niemand haar door. Niemand had haar als slachtoffer gekozen, maar wat vet zou het zijn geweest om mee gevochten te hebben. Iets wat je dan als medicine cat niet had kunnen doen. En daarom accepteerde ze de meeste dingen die er gebeurden. Zolang ze maar vrije keuzes kon blijven maken. Haar mening en stem te laten horen en soms ook zelf verantwoordelijkheden nemen. Zo zat ze nu bijvoorbeeld te dollen met Remnantwolf, maar ze wist dat ze loyaal moest blijven aan RiverClan. Hoe vriendelijk andere katten ook konden zijn. Als het echt moest, zou ze Remnantwolf aanvallen. Maar dan alleen als de grijze kattin stiekem toch kon vechten en het duistere pad betreed. Nah-ah. Buzzardpaw was er voor wat goed was. Zag het kwaad er niet van in om soms ondeugend te zijn. Zolang je maar wist waar je hart toebehoorde. En bij haar was dat RiverClan.

Haar ogen glinsterden van pret terwijl ze Remnantwolf aankeek die de beste positie had voor dit sneeuwgevecht. Maar Buzzardpaw had zekers trucjes. "Je hebt lef om een bijna warrior in de sneeuw te duwen! Ze stak haar tong plagend uit. Maar er zat ook waarheid in. Het was nu nou eenmaal een feit dat dit een vriendschappelijk stoeigevechtje was, maar als dit haar vijand was geweest had ze de buik van de ander allang bewerkt met haar nagels. De gevlekte kattin gaf voorzichtig een schopje in de buik van de ander. Ze lette op de kracht die ze gebruikte en dat ze haar nagels in haar hulzen hield. Misschien kon ze haar op deze manier er af krijgen, anders moest ze maar wat anders verzinnen. Buzzardpaw had er in ieder geval genoeg trucjes voor.


Remnantwolf

♔ angie
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Frozen Clouds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: