High achiever don't you see? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 High achiever don't you see?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Storkpaw
Med. cat apprentice
High achiever don't you see? DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: High achiever don't you see?   High achiever don't you see? Icon_minitimewo 22 dec 2021 - 14:46

Storkpaw  It's all good girl
Falconstrike had blijkbaar aan Blazestar verteld dat er een teken was gekomen vanuit Starclan, een teken wat naar de bergen had gewezen. Gelukkig was hun Leader bedachtzaam, hij negeerde niet het teken helemaal maar stuurde ook niet de hele clan er naar toe. Desondanks kon Storkpaw het niet laten haar normale twijfels over het geheel te hebben, tenslotte was Stallionheart ook naar de bergen gestuurd door Starclan en hij was zonder antwoorden terug gekeerd. Een kat vanuit de bergen had om hulp gevraagd, Storkpaw had haar zelf niet gezien al had ze het via via gehoord. De calico poes kende de bergen niet, had ook geen enkele behoefte om het te leren kennen. Ze wist dat de Tribe hun lang geleden geholpen had en ze begreep ook dat de clan in het krijt stond bij de Tribe, maar helaas vond ze het allemaal niks. Wat als het een val was of dat er niks bleek te zijn en ze twee katten voor niks die kant op gestuurd hadden. Hazelgrouse en Crowcall hadden de keuze zelf gemaakt misschien, maar maakte dat veel uit? De slanke Medicine Cat Apprentice zat aan de rand van het kamp, kijkend hoe het leven verder ging. Een zwarte poes trok haar aandacht. Ze sprak nooit echt met Crowcall, het was gewoon nog niet voorgekomen, al had ze nu een interesse in haar. Zover Storkpaw de andere kende was ze niet het type uit op problemen en ze had diens mening over Starclan wel eens gehoord. Het verschilde weinig met de hare. Dus waarom had Crowcall zich zo vlug aangeboden om naar de bergen te gaan. Was het iets anders, iets wat zij niet kon begrijpen? De bevlekte poes stond op en liep naar de zwarte Warrior toe. Haar en Hazelgrouse's vertrek zou niet al te lang meer duren en ze wou graag nu het nog kon praten met Crowcall. ''Crowcall, heb je een momentje?''sprak haar stem, even was ze niet meer de onzekere Apprentice. Ze stond sterk in haar poten, geleid door iets anders dan normaal.

-Crowcall

Heb een topic met een kat van iedere clan (incl Bloodclan) -Windclan-
Elfje


High achiever don't you see? Ae29f410

no limit reached:


Laatst aangepast door Storkpaw op vr 28 jan 2022 - 20:07; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
High achiever don't you see? Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: High achiever don't you see?   High achiever don't you see? Icon_minitimewo 22 dec 2021 - 15:07

Zenuwen gierden al door haar lijf sinds de aankondiging. Ze was bang voor wat ze aan zou treffen, bang om haar laatste toevluchtsoord te verliezen, maar ze zag er ook naar uit om de bergen weer te zien. Hoe zou het voelen om terug te komen op de plek waar ze het gelukkigst van haar leven was geweest? Rusteloos ijsbeerde ze door het kamp. Het was nog geen tijd om te vertrekken maar ze had geen idee wat ze met haar resterende tijd hier aanmoest. Uitkomst werd geboden door de jonge medicine cat apprentice. Goed, héél jong was ze nu ook weer niet, toch ondertussen zo ongeveer warriorleeftijd, maar young warriors waren net zo goed nog broekies, hoe zelfverzekerd en volwassen ze soms ook probeerden te ogen. Ze dacht zelf destijds ook dat ze alles al had meegemaakt. StarClan wist dat ze op die leeftijd al genoeg verloren had voor een heel leven, maar o, wat was ze nog naïef geweest toen. Ze was zo veel gegroeid als haar hoop sindsdien geslonken was. "Natuurlijk", antwoordde ze toen de zwart-witte poes vroeg of ze een moment had. Alles was beter dan wachten op het vertrek. Ze vroeg zich af wat de medicine cat apprentice van haar wilde. Laatste gezondheidsadviezen voor de tocht? Vragen om wat kruiden mee te nemen die alleen in de bergen groeiden? Niet dat die plantjes over de hele terugtocht heen goed zouden blijven.


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
High achiever don't you see? DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: High achiever don't you see?   High achiever don't you see? Icon_minitimezo 2 jan 2022 - 1:19

Storkpaw  It's all good girl
De zwarte Warrior dacht waarschijnlijk dat Storkpaw naar haar toe gekomen was in verband met Medicine Cat zaken. Ze sprak Crowcall immers bijna nooit, dus dat was vast logischer dan de echte reden dat Storkpaw haar aansprak. Crowcall leek gelukkig wel tijd voor haar te hebben. De calico nam een kort momentje om haar woorden te zoeken, de manier om dit gesprek te beginnen. Meteen beginnen te redeneren leek haar geen optie, de arme Warrior zou geen idee hebben wat haar overkwam. ''Waarom heb je je aangeboden om naar de bergen te gaan?''vroeg ze, misschien was het antwoord op haar echte vraag al in het antwoord op deze.
Elfje


High achiever don't you see? Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
High achiever don't you see? Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: High achiever don't you see?   High achiever don't you see? Icon_minitimedi 11 jan 2022 - 9:06

Zo, die liet er geen gras over groeien. Meteen een directe vraag. Niet dat Crowcall het erg vond, ze vond het wel prettig als katten niet te veel om zaken heen bleven draaien. Ze had er ook geen problemen mee om hier eerlijk op te antwoorden. Haar reputatie was bekend (berucht?) genoeg, ze hoefde niet te doen alsof ze dit voor StarClan deed. "We zijn het ze verschuldigd", legde ze dan ook simpel uit. Ze glimlachte even. "De Tribe zijn geen barbaren zoals wij. Ze hadden ons kunnen verjagen toen we in grote getale hun territorium binnenwandelden, moe en verzwakt van de reis, maar in plaats daarvan hielpen ze ons, deelden hun grond, deelden hun prooi, door heel die zware bladkaal heen. Welke clan zou dat doen?" WindClan had RiverClan met liefde laten verhongeren voor een stukje heide. Haar gezicht vertrok even toen ze eraan terugdacht, en ze liet haar gedachten weer naar de Tribe gaan. "Het was een goede plek, een goede groep katten. Ik wil dat dat zo blijft." Ook voor mezelf.


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
High achiever don't you see? DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: High achiever don't you see?   High achiever don't you see? Icon_minitimezo 16 jan 2022 - 18:49

Storkpaw  It's all good girl
Ze luisterde naar het antwoord van de poes, of eerder meerdere antwoorden. Allemaal redenen om naar de bergen te vertrekken, om weer even terug te kunnen keren in de hoop dat die plek niet vervuild zou worden. Ze sprak ook over de clans, het verschil tussen hoe de clans elkaar behandelde vergeleken met de Tribe. Storkpaw kende enkel de verhalen, die op verlaten momenten weer werden opgehaald door diegenen die daar geweest waren. Was de Tribe de reden dat de clans nog bestonden, dat ze het overleeft hadden totdat ze weer terug konden keren om vervolgens weer in hun oude leefstijf te vallen. Storkpaw wist niet beter, iedereen had hun stuk territorium en het was overleven voor de clans. Zij zocht niet naar de vereniging van de vier clans, maar net zoals weinigen hoopte ze zover mogelijk te komen in haar leven zonder de oorlogen. De Tribe leefde alleen in de bergen. Geen andere groep waarmee ze moesten vechten om wat hun toebehoorde en toen de clans kwamen begonnen ze er ook niet mee. ''Ik snap het''zei ze zachtjes. Ze schudde wat met haar oor, haar gele ogen voor een kort moment op iets anders gericht. ''Hopelijk valt het mee, is het zo op te lossen''merkte ze op, wat verloren in haar eigen gedachtes. Er was al een poes van de Tribe langsgekomen, zij had hun Leader gewaarschuwd voor het gevaar wat binnenin de Tribe loerde. Storkpaw had haar zelf niet gezien. Blazestar was duidelijk geweest in dat hij niet meteen katten wou meesturen voor een onnodige strijd, wat het bericht van Starclan ook mocht zijn. ''Wil je dat de clans leven zoals de Tribe?''
Elfje


High achiever don't you see? Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
High achiever don't you see? Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: High achiever don't you see?   High achiever don't you see? Icon_minitimema 24 jan 2022 - 16:54

Storkpaw snapte het, en hoewel het weinig aan de situatie veranderde, deed het Crowcall toch goed om dat te horen. Er waren genoeg katten die zouden beweren dat ze de Tribe niets meer verschuldigd waren na al die tijd, dat ze hun problemen zelf maar op moesten lossen. Maar Storkpaw, hoewel ze pas na de reis geboren was, zag blijkbaar nog wel de waarde van behulpzaamheid in. Tja, ze was niet voor niets de medicine cat apprentice. De hadden over het algemeen een zachter hart dan de meeste warriors. Een breekbaarder hart ook. Hoe lang zou Storkpaw het uithouden? Het was een deprimerende vraag en ze hoefde het antwoord niet zo nodig te weten. De vraag die Storkpaw stelde was niet veel beter. Ooit had er voor Crowcall hoop in het idee gelegen dat ze misschien zoals de Tribe zouden kunnen zijn. Vreedzaam. Één. Die hoop was echter vervlogen en nu kwam er een brok in haar keel als ze dacht aan de dromen die ze gekoesterd had. "Niets liever", zei ze zacht. Ze schudde haar kop. "En bespaar me de tegenwerpingen, ik weet dat het niet gaat gebeuren." Er waren maar weinigen die ooit in haar fantasie mee waren gegaan. Crowfur had vanaf het begin al geprobeerd de gedachte uit haar hoofd te praten, om over de leiders aan wie ze haar plannen had voorgelegd nog niet te spreken. Routnose had de droom maar niet de daadkracht, en Tall? Hij had altijd met haar meegepraat, meegedroomd, meegepland, maar zonder dat ze het gemerkt had was hij een ander pad in geslagen.


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
High achiever don't you see? DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: High achiever don't you see?   High achiever don't you see? Icon_minitimema 31 jan 2022 - 20:38

Storkpaw  It's all good girl
Samen in vrede leven en hun territoria delen met elkaar? Het leek voor de poes maar een vage droom, niet meer dan een wens gebouwd op valse hoop. Al vele seizoenen lang leefde de clans zoals ze nu leefde en er moest een wonder gebeuren als dat ooit nog zou veranderen. Of een ramp die hun er tot toe zou dwingen, maar dan nog zou men proberen wat hun altijd toebehoorde hun eigen te houden. Het leek erop dat Crowcall zelf er ook weinig vertrouwen in had, dat ze al geaccepteerd had het niet meer dan droom was. Het beste wat ze kon hebben was vrede tussen de vier clans, maar dat duurde meestal nooit al te lang. ''Ik leef niet zo lang als jij, ik zou het niet beter weten'''merkte ze op. Ze was nog jong, had niet dezelfde kennis als Crowcall in het leven. Dus alles wat ze er over kon zeggen had de zwarte poes vast allang gehoord. ''Maar wat zou Starclan er van vinden als het ooit gebeurde?''vroeg ze zich hardop af. Als de clans één hoorde te zijn was dat alvast lang opgedrongen door Starclan. ''De clans niet meer apart onder hun control, geen redenen meer voor oorlogen en de ene clan meer verderf brengen dan de andere''antwoorrde ze op haar eigen vraag, haar stem was scherp. ''Natuurlijk, misschien kunnen we dan allemaal samen lijden onder hun leugens''want in haar ogen was het niet minder dan dat, misschien dat er een paar goeie geesten tussen zaten nog niet veranderd door de corruptie die daarboven zeker gebeurde wie het ergste tegen konden houden, maar dat veranderde haar geloof nog steeds niet. ''Maar ze houden ons vast liever apart''dan konden ze altijd de vijandigheid tussen de clans behouden, want ook als er vrede was, waren de bonden maar dun. Zo waren ze in de voordurende grip van Starclan, want zij gingen over alles.

69: Beschrijf de verhouding van je kat tegenover starclan
Elfje


High achiever don't you see? Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
High achiever don't you see? Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: High achiever don't you see?   High achiever don't you see? Icon_minitimewo 6 apr 2022 - 19:46

De meesten leken zo zeker van hun zaak, zo zeker van hun eigen wereldbeeld en van hoe de dingen hoorden te zijn, maar Storkpaw was zo netjes om niet onmiddellijk met tegenwerpingen te komen en zei enkel dat ze niet verwachtte meer te weten dat kat met meer manen ervaring dan zij. Het was om eerlijk te zijn verfrissend om niet weer dezelfde uitgekauwde argumenten over zich heen te krijgen. Heel even dacht ze dat Storpaw toch weer dezelfde kant uitging, maar haar uitspraak over StarClan boog al gauw een heel andere kant op. Er verscheen tot haar eigen verrassing een kleine - zij het ietwat wrange - glimlach op Crowcalls gezicht en er fonkelde goedkeuring in haar ogen. "Sterke bewoordingen voor een medicine cat", miauwde ze. Routnose had ook liever vrede gezien, maar had de schuld nooit zo stevig bij StarClan gelegd als haar apprentice nu deed. Crowcall had altijd gedacht dat een medicine cat wel achter de sterren moest staan - het was altijd haar droompositie geweest op dat onderdeel na. Maar Storkpaw liet duidelijk zien dat het anders kon. Niet dat het veel uit zou maken in het grotere plaatje. Maar toch.


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: High achiever don't you see?   High achiever don't you see? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
High achiever don't you see?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: