[Open] Hurt whilst you can 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Open] Hurt whilst you can

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenpaw
Member
[Open] Hurt whilst you can Ezgif.com-gif-maker
Eline
91
Actief
"Every time a new Targaryen is born, the gods toss a coin.."

CAT'S PROFILE
Age: ♚ 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ♚ Apprentice
Ravenpaw
BerichtOnderwerp: [Open] Hurt whilst you can   [Open] Hurt whilst you can Icon_minitimeza 25 dec 2021 - 15:18

In zijn kleine, onontwikkelde hoofdje leek het een enorm goed idee. Natuurlijk wist hij wel dat het niet mocht, maar hij werd over twee moons apprentice! Dat was basically nu al. En dus was hij voorzichtig, maar dapper de bevroren stroom die het kamp omringde overgestoken. Hij had het de warriors zien doen en wist dat hij minder woog dan hen. Ja, op die realisatie was het jonge katertje enorm trots. Wie weet begon hij wel net zo slim te worden als Copperkit. Het enige probleem was dat hij nu het hem eindelijk was gelukt, niet wist wat hij verder nog kon doen. Misschien had hij zijn vriend toch mee moeten brengen. Aan de andere kant had dit hele avontuur dan misschien niet door kunnen gaan. Ravenkit hield zielsveel van zijn grote vriend, maar moest toegeven dat de ander best wel een watje kon zijn. Nee, het was goed dat hij gewoon was gegaan. Die gedachte werd echter verstoord door de schaduw van een veel grotere kat die hem van achteren benaderde. Geschrokken draaide het katertje zich om, klaar om zijn zieligste oogjes en een pruillipje op te zetten.

Prompt 36: "Breek de code" (Ravenkit heeft zonder toestemming/begeleiding het kamp verlaten)
Terug naar boven Ga naar beneden
Icecream
Member
[Open] Hurt whilst you can BVaqYmVp_o
Julia
1007
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Hurt whilst you can   [Open] Hurt whilst you can Icon_minitimeza 1 jan 2022 - 20:00

Hij deed zijn dingetjes. Zijn leven had langzaamaan weer een normaal ritme aangenomen. Het enige wat niet klopte in dat ritme, was dat de rivier bevroren was. Hij kon dus niet doen waar hij het beste in was, namelijk vissen. Op het land jagen kon hij simpelweg niet. Dus probeerde hij zich nog zo nuttig mogelijk te maken. Kiwipaw trainen en Shrimpnose helpen, wanneer ze zijn hulp kon gebruiken. Voor de rest bood hij zichzelf met name aan voor grenspatrols. In Leafbare paste dat beter bij hem dan jagen. Soms voelde hij zich daar wel eens schuldig over, maar goed hij deed zijn best. Hij was absoluut niet lui en enorm loyaal. Hij was er even op uit om zijn poten te strekken toen de geur van één van Lilypool haar kittens zijn neus binnendrong. Ongerust trok hij met zijn oren. Dat was vreemd. Hij had haar de kittens niet mee zien nemen buiten het kamp. Gelukkig kwam hij het jonge katertje al snel tegen. Aan de andere kant van de bevroren stroom. “Wat ga je doen Ravenkit?” Vroeg hij warm, maar toch wel wat streng.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Open] Hurt whilst you can
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: