Ice Princess 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Ice Princess

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Specklepaw.
Member
Ice Princess DPKsfdL
Elfje
301
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Specklepaw.
BerichtOnderwerp: Ice Princess   Ice Princess Icon_minitimema 3 jan 2022 - 22:36

Specklepaw
How cute, you don't think I can get something I want
Specklepaw was op pad gegaan om te jagen. Niet omdat ze er veel zin in had, maarja, anders had ze straks geen eten en dat was ook niet echt waar ze naar uitkeek. Echter was ze nu bij de stroom die door hun territorium liep gekomen. Normaal zou ze daar even stoppen om wat te drinken, maar nu lag er een glanzende laag over het water heen. Nieuwsgierig naar wat het was, liep ze de kleine helling af naar het stroompje toe. Voorzichtig drukte ze haar poot er op, alleen om ontmoet te worden met een harde, ijskoude ondergrond. Met een his trok ze haar poot terug. Mousedung, misschien even een waarschuwing dat het zo koud was? Specklepaw had nog nooit een Leafbare meegemaakt, aangezien ze in hartje Green-Leaf was geboren. Dus eigenlijk vond ze het nu allemaal wel belachelijk koud. Toch zette ze haar poot weer opnieuw op de harde, koude laag die over de stroom lag nou, ze drukte er zelfs met haar gewicht op. Hmm, raar, wat was dit dan? Het hield in ieder geval haar gewicht, dus al snel stond ze met vier poten op het spul. Maar het was glibberig, glad, whatever je het wilde noemen. Binnen geen tijd viel ze dus plat op haar snoet, uitgegleden over het spul wat op de oppervlak van het stroompje lag.

+Buzzardpaw
I should be queen of
everything
Terug naar boven Ga naar beneden
Buzzardbelly
StarClan
Ice Princess DPKsfdL
Steen
137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: young warrior
Buzzardbelly
BerichtOnderwerp: Re: Ice Princess   Ice Princess Icon_minitimedi 4 jan 2022 - 21:45

Met haar vacht dik opgezet tegen de kou liep ze door de sneeuw. Haar vacht was kort en helaas ook niet waterdicht zoals bij de meeste RiverClanners. Leafbare was dan ook een vreselijke tijd voor haar. Het was vochtig en koud. Echt overal. Zelfs in je nest kon het bijzonder koud zijn. Was het niet omdat de zon niet goed genoeg scheen dan wel weer om het vieze, vochtige weer. Sneeuw, regen of hagel. Nog wel een van de ergste van de neerslagen. De kattin verliet het kamp dan ook niet snel vrijwillig. Meestal was het om te zorgen dat ze nog met iets in haar maag haar nest weer inging, maar voor de rest? Je vond haar meer in het kamp dan buiten. Normaal gesproken dwaalde ze overal rond, maar in leafbare zette ze dat idee helemaal weg. Dan waren het op eens domme ideeën. Tja. De poes bromde even toen een laag sneeuw op haar vacht terecht kwam toen de wind weer plots begon te waaien. Behalve de sneeuw bracht de wind ook een sterke RiverClangeur mee. Niet ver vandaan en natuurlijk ook vers. Misschien was die ook op jacht? Buzzardpaw zuchtte zachtjes voordat ze de geur volgde. Al snel vond ze een Specklepaw dat op haar plaat ging. En natuurlijk op het dichtgevroren stroompje. Met een klein glimlachje op haar gezicht ging de kattin op de ander af. "Vermaak je je een beetje?" plaagde Buzzardpaw de ander op een vriendschappelijke manier. Zo zag het er in ieder geval uit. Zolang het ijs haar mede apprentice hield was het goed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Specklepaw.
Member
Ice Princess DPKsfdL
Elfje
301
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Specklepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Ice Princess   Ice Princess Icon_minitimezo 23 jan 2022 - 15:55

Specklepaw
How cute, you don't think I can get something I want
Het geluid van pootstappen achter haar deed haar opkrabbelen, albeit met moeite op het gladde ijs. Ze stapte voorzichtig weer naar de kant toe, waar ze kort over haar snoet heen wreef voor ze met brandende wangen opkeek wie het was. Buzzardpaw stond een stukje verderop met een grote lach op haar gezicht. Een frons verscheen op die van Specklepaw en ze zette zich verdedigend op. "Als je wilt lachen neem dan zelf lekker een duik." Het was misschien niet het slimste om te zeggen tegen een oudere apprentice die zeker te weten meer kennis had als haar, maar ze zou ook niet uitgelachen gaan worden. Buzzardpaw kon het lekker bekijken als ze dat ging doen. Plagen of niet, Specklepaw had daar geen zin in.
I should be queen of
everything
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ice Princess
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: