Arrival 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Arrival

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Storkpaw
Med. cat apprentice
Arrival DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Arrival   Arrival Icon_minitimewo 19 jan 2022 - 14:55

Storkpaw  It's all good girl
Haar ogen prikte, haar poten waren vermoeid door het gegraaf en de tocht terug naar het kamp. Tussen haar tandjes had ze voorzichtig het nekvel van een kitten vast, nog geen dag oud. Ze was moe, klaar met alles, maar ze wist dat het nog niet over was. Coneflower's lichaam moest worden opgehaald zodat er afscheid van haar kon worden genomen. En het belangrijkste was dat Owlkit melk kreeg, warmte kreeg van een moeder. Niet meer van de zijne alleen. Owlkit, ze had hem die naam gegeven omdat ze hem niet naamloos wou houden terwijl ze moest wachten tot de sneeuwstorm voorbij was. Vernoemd naar het geluid wat hij gemaakt had, wat haar gewaarschuwd had. Misschien de enige reden dat hij nog leefde en niet zijn moeder gevolgd was. Ze waren bij het kamp, de volgende stap moest worden gezet. Een zucht verliet haar lippen, ze was wat zenuwachtig over hoe ze dit moest uitleggen. Hopelijk lukte het haar. Zichzelf moed inpratend in haar gedachtes verdween ze door de tunnel om in het kamp weer tevoorschijn te komen. Storkpaw keek om zich heen, afwachtend of iemand haar al zag. Ze stond hier met een onbekende kitten, dus ze verwachtte wel dat iemand dat zou opmerken. De calico liep verder het kamp in, nadenkend of ze naar de Medicine Cat Den moest of de Nursey om een poes te vinden die Owlkit melk kon geven. Misschien dat ze moest wachten, Falconstrike wist vast wel wat ze moest doen, of iemand anders. Ze zette de kitten neer tussen haar poten en keek op, de reacties afwachtend. Ze waren er, Owlkit was veilig.

-eerst Owlkit, daarna open. Vervolg op dit topic: https://www.warriorcatsnl.com/t47998-the-strongest-hearts
Elfje


Arrival Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Owlkit*
Member
Arrival DPKsfdL
Butter
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Unborn
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Owlkit*
BerichtOnderwerp: Re: Arrival   Arrival Icon_minitimezo 13 feb 2022 - 18:03


Do not trap

yourself into an owl's hooting sound where sad nights linger through the blackness of a hound.

Owlkit had het koud , waar de meeste kittens zouden schreeuwen omdat de koude diep zijn lichaam in was getrokken, was de jonge kitten doodstil. Zijn energie werd instinctief bespaard doordat hij zijn longen niet uit het lijf schreeuwde. Hij voelde pas weer wat toen de Medicine Cat Apprentice hem tussen haar poten zette, hij was op een andere plek, maar het begrip had de kitten nog niet helemaal. Andere plek, hij had nog geen herinneringen aan de vorige plek. Er was enkel een verandering in temperatuur en geur. Hij kronkelde wat op de grond alsof hij de warmte probeerde te volgen voordat hij een zwak zuchtje uit slaakte en stil tegen Storkpaw aan bleef liggen. Alsof hijzelf degene was geweest die door de sneeuw geploeterd had.
Arrival Owlkit_met_kerstachtergrond_signatuur
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Arrival
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: