bitter - open 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 bitter - open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Clovercloud
Member
bitter - open Klavertjes
Renske
79
Actief
Good girls with good hearts

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young warrior
Clovercloud
BerichtOnderwerp: bitter - open   bitter - open Icon_minitimedo 20 jan 2022 - 21:06

bitter - open Dciiwl1-e7d02b10-e028-48aa-a4d9-8a93d39f332a.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQyOGE2NGUwLTNlNmYtNDQzZS04OGU3LWM2NTNiZTI5MGY1NFwvZGNpaXdsMS1lN2QwMmIxMC1lMDI4LTQ4YWEtYTRkOS04YTkzZDM5ZjMzMmEucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Clovercloud was niet naar de laatste gathering gegaan, of die daarvoor. Ze had een hekel aan de drukte en kon niet tegen confrontatie. Dus waarom vrijwillig naar een evenement gaan waar altijd maar conflict dreigde te komen. Nee, haar niet gezien. Ze kende zichzelf inmiddels goed genoeg dat dat een sollicitatie was voor stress waar ze niets mee kon. Maar alsnog was het een prachtige plek, en nu gevuld met verse sneeuw en een laagje mist tussen de bomen met een jonge zonsopgang. Ze keek met een zoet glimlachje naar de open plek waar ze even helemaal alleen was, op drie besneeuwde, kale eiken na. Ze snorde kort waarna ze haar brein probeerde af te leiden door in de sneeuw te tekenen. En voor ze het wist begon ze sneeuw bij elkaar te schuiven en probeerde haar broertjes en haarzelf te maken. Alleen faalde ze verschrikkelijk, want de sneeuw wilde niet goed blijven plakken en Eggnest was al snel onthoofd.. oops!

Prompt 100: Laat je karakter een ‘sneeuwpop/kat’ maken
Terug naar boven Ga naar beneden
 
bitter - open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: