You say, they say 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 You say, they say

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Silverkit"
Member
You say, they say DPKsfdL
12

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: very smol kitten
Silverkit
BerichtOnderwerp: You say, they say   You say, they say Icon_minitimezo 23 jan 2022 - 22:17

Silverkit stond in de sneeuw wat om zich heen te kijken, maar ze maakte geen aanstalte om echt iets te gaan doen. Dat was meestal zo. De kitten bevond zich ergens en ging dan wat staren naar de rest. Ze hield het in de gaten, als je het zo kon noemen. Er was geen reden voor, Silverkit dacht niet over redenen hebben voor wat ze deed. Soms deed ze niet meer dan bestaan. De anderen gingen niet al te veel met haar om, wie het echt probeerde merkte al snel dat het op niks uitliep. Silverkit hoorde iemand haar een keertje eng noemen. De emotie die ze kon herkennen was negatief. Eng zijn was negatief. Het zilverwitte poesje begreep niet waarom ze eng was, maar er was zoveel dat ze nog niet begreep. Ze deed er niks mee. Haar zusjes, zij waren anders dan haar. Dat kon ze wel zien, maar ze waren ook anders van elkaar. Silverkit keek naar een hoopje sneeuw, waar ze naar toe liep. Ze schoof er meer sneeuw op. Weer geen reden hebben waarom. Het stak uit boven de rest van de sneeuw, dat maakte het opvallend, maar het was gewoon nog steeds sneeuw. De kittens duwde er nog meer op en begon er in te drukken en kneden. De kou verdoofde haar pootkussentjes. Het begon een vorm te krijgen, al was het geen bekende vorm. Een niet bestaand dier. Silverkit deed er nog meer sneeuw bij en maakte een soort van mislukte kop aan de bovenkant. Ze maakte twee kleine hoopjes erop, een soort van oren. De kitten stapte naar achteren en keek naar haar kunstwerk. Het was een hoopje ingezakte kat zonder poten, staart, neus, mond en ogen. Of het was geen kat. Ze had er geen beeld bij, ging gewoon met sneeuw duwen en had er iets van gemaakt. Silverkit zag een steentje verderop liggen en ging het pakken. Ze duwde het daarna in het midden van de kop. Nu was het een neus geworden. De sneeuwkat kon nu ook ruiken.

Prompt 100: Laat je kat een sneeuwkat/sneeuwpop maken
-Eerst Apricotkit


You say, they say Silver10
Terug naar boven Ga naar beneden
 
You say, they say
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: