[30/01/2022] Ceremonie Januari 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [30/01/2022] Ceremonie Januari

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
[30/01/2022] Ceremonie Januari 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: [30/01/2022] Ceremonie Januari   [30/01/2022] Ceremonie Januari Icon_minitimezo 30 jan 2022 - 14:10


CEREMONIE JANUARI

Een waterig zonnetje brak door de het dikke wolkenveld boven hen zodra hijmet moeide highrock op kwam. Het was nog enorm zoeken naar een route die hij nu belopen kon. Het was een schaamtelijk vallen en opstaan geweest waarvan hij hoopte dat niemand getuigen was. Maar toen hij eenmaal zat, zat hij. En even stond de wereld stil, stopte de sneeuw met vallen alsof het hem de ruimte gunde te spreken. Blazestar schraapte zijn keel, schudde de sneeuw zijn pels uit. "Laat alle katten out genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor high rock voor een clan meeting!" riep de leader zijn clan bij één. En één voor één kwamen de massa's vanuit alle hoekjes en gaatjes van het kamp.  Waaronder ook de twee apprentcies wiens mentoren hen niet meer trainingen konden. Blazestar liet er maar geen gras over groeien en viel meteen met de deur in huis. "Vandaag heb ik jullie bij één geroepen omdat twee van onze apprentices wegens omstandigheden nieuwe mentoren krijgen" liet de leader iedereen weten. "Oceanpaw, kom maar naar voren" Zijn blik viel op de dochter van Oceanstar. "Jouw nieuwe mentor zal Foxtrail zijn" kondigde hij kalm aan terwijl hij zijn blik op de grote kater weglegde en knikte. "Pheasantpaw, kom maar naar voren" vervolgde hij op zijn gemakje. "Jouw mentor zal Whitewinter zijn" hij gaf het viertal de tijd elkaar te ontmoette voor hij verder sprak en de meeting tot een einde riep. "Dit was het dan voor vandaag, fijne dag" En met een knikje draaide de leader zich weg van zijn clan, sprong onhandig van zijn plek boeven op de rots en schold toen de impact op de grond door zijn lichaam schoot. Starclan verdomme.

Lijstje:
Nieuwe mentoren:
@Oceanpaw* - @Foxtrail
@Pheasantpaw - @Whitewinter


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[30/01/2022] Ceremonie Januari
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: