[EVENT 1] Code red weather 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [EVENT 1] Code red weather

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
[EVENT 1] Code red weather 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
993
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitimevr 11 feb 2022 - 21:01


[EVENT 1] Code red weather JSZDTC9
WINDCLAN EVENT

Blazestar bleef amper staande. Wind greep zich hardhandig vast aan zijn pels, dwong hem op zijn manke poot te wankelen terwijl hij zichzelf moeizaam vooruit bewoog, richting het midden van het kamp. De enorme storm was uit het niets komen opdagen, en snel was het gaan opzetten, zo ontzettend snel. De leader zette zijn kaken strak op elkaar terwijl hij alle sterren in de lucht in zijn gedachte bij elkaar schold. Nog nooit eerder had het er zo slecht uitgezien. Nog nooit had de kou zo enorm veel profijt gehad van de harde wind die dikwijls over Windclan territory heen scheerde. Want ja, waar andere clans natuurlijke blokkades hadden, bomen, struikgewassen- was Windclan vrij spel voor het natuurlijke verschijnsel. En toen ook nog is de Nursery en Elders den in de loop van niet meer dan 15 minuten  steeds verder naar binnen wit begon te kleuren, nam de leader een drastisch besluit. Hij verklaarde het Code rood.

"Windclan!" schreeuwde de leader over het luide huilen van de ijzige wind heen. " Het ziet er niet naar uit dat deze klote storm snel gaat liggen. Als we niet snel goede dekking zoeken vrees ik voor de consequenties. En daarom roep ik iedere warrior op om de kittens, elders, apprentices en kwetsbaren onder ons zo snel mogelijk naar de warrior den te verplaatsen. Daar is het het warmst en veiligst nu. Pas als zij allemaal binnen zijn wil ik de rest van ons naar binnen zien gaan! Eenmaal binnen, blijf je binnen, tot deze storm gaat liggen! Uit de wind, samen, warm en veilig!" beval hij streng terwijl hij door de sneeuwval heen zijn clangenoten aankeek. Samenwerking was het enige wat iedereen veilig door deze ijzige nacht heen zou krijgen. "May the wind blow in our favor!" Sloot hij de mededeling af.

Met haast in zijn manke stappen liep de leader direct op zijn vertrouwde deputy af "Ashen, we moeten er op toe zien dat niemand voor zijn beurt naar binnen gaat en dat alles zo probleemloos mogelijk verloopt" vertelde hij zijn beste vriendin "Als jij bij de warrior den alles in de gaten houd doe ik dat hier achter wel" hij knikte "Zie je straks binnen" En met die woorden draaide de leader zich weg van zijn team genoot. Zijn taken als toezichter en helpende hand waar nodig oppakkend. Hij zou niet stilstaan tot iedereen veilig warm binnen was.

Tags:@Ashenpatch

Info:


- Het is Code rood in het Windclan kamp vanwege een hevige sneeuwstorm! Iedereen word opgeroepen te helpen en dekking te zoeken in de warriors den.


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.


Laatst aangepast door Blazestar op vr 11 feb 2022 - 21:17; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
[EVENT 1] Code red weather 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitimevr 11 feb 2022 - 21:12

The point is not the bearing of suffering.
In haar gehele leven had ze nog nooit zo'n storm meegemaakt. De ijzige wind trok aan haar vacht, haar blauwe ogen tot strakke streepjes getrokken. Starend tegen de wind in in de hoop iets van licht te zien aan de donkere hemel. Maar er leek geen eind in zicht en ze wist dat ze plannen moeten maken. Dit ging niet goed aflopen. Gelukkig was Blazestar het zoals zo vaak mentaal met haar eens. Haar kop schoot richting de kater toen die over de storm uit probeerde te komen. Zijn stem werd meegetrokken door de ijswind maar ze snapte hem en knikte. Duwde haar schouder even zacht tegen de zijne. Ze waren beide in het kamp maar met dit weer wist je maar nooit.

Per direct zette ze vervolgens die gevoelens opzij en duwde haar gespierde lichaam richting de Warriors den. "Jullie horen je leader. Verzamel de kittens en elders. Riep ze richting de warriors die zich al hadden verscholen in de nog warme den. Niemand zou rusten tot iedereen veilig was. Haar blik gleed over het kamp zoekend naar haar apprentice. "Ploverpaw!" Hopende dat haar stem de jonge kat zou bereiken duwde ze haar nagels in de grond een andere warrior aanstotende. "Ga naar de apprentice den. Zorg dat alle apprentices verzameld zijn. Geen een zal helden daden verrichten vandaag." Ze kende de idioten van een apprentices die ze hadden in Windclan en hoe graag die zich zouden willen bewijzen. Dat kon ze nu even niet hebben.

@Blazestar @Ploverpaw

The point is how it is borne.
There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Annuletpaw
Member
[EVENT 1] Code red weather DPKsfdL
Bunny
55
Actief
Het leven is rot.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler Apprentice
Annuletpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitimevr 11 feb 2022 - 23:14

Starclanverdomme, het was kou. En die witte sneeuw bleef plakken op zijn zwarte vacht en maakte alles zo'n zootje. Nee, Annuletpaw moest er helemaal niets van hebben. Toen Blazestar dan ook aankondigde dat iedereen naar de warriorden moest, waar het het warmst was, was Annuletpaw natuurlijk niet van plan om tegen te stribbelen. Nee, dat vond hij wel een goed plan. Alleen vervelend dat iedereen samen bij elkaar zou moeten liggen - Starclan, hij kon zich de stank en het lawaai al inbeelden. Waarom kon het weer niet eens gewoon normaal doen? Pfft. Met een geïrriteerde blik op zijn snuit begaf hij zich meteen naar de warriorden, zonder zelfs maar te proberen om iemand anders ernaartoe te helpen. Het was ieder voor zich, wat hem betrof. Het zou hem dan ook niet echt uitmaken als er een paar anderen doodvroren. Meer plaats voor hem. Toen Annuletpaw de deputy aan de ingang van de warriorsden zag staan, liet hij nog wat extra moeite zien in zijn stappen, alsof hij ontzettende last had van zijn ontbrekende poot. Hij vertrok zijn gezicht als in pijn en liep gemaakt vastberaden vooruit. Ze zou geloven dat hij éxtra pijn had door de intense kou, of misschien dat hij daarnet gevallen was op het ijs, en dan zou ze hem vast wel een comfortabel warm plekje geven.

Tag: Ashenpatch mainly


[EVENT 1] Code red weather SxwlAO
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
[EVENT 1] Code red weather DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitimeza 12 feb 2022 - 18:18

Storkpaw  It's all good girl
De poes hield zich op in de Medicine Den, bezig met het orderen van wat kruiden terwijl buiten de wind luid loeide en sneeuw door het kamp vloog. Ze probeerde zich voor het geluid af te sluiten, maar richtte uiteindelijk toch haar blik naar buiten. Het kamp was wit, opgenomen in de sneeuwstorm. Vanaf waar ze zat was er nog nauwelijks herkenning van haar clangenoten. Ze fronste, zich zorgen maken over de gevolgen van deze winterse storm. Storkpaw liet de kruiden voor wat ze waren en stapte half naar buiten. De ijzige wind sloeg in haar gezicht en liet haar ogen tranen, boven de wind uit kon ze Blazestar's stem horen. Storkpaw richtte haar witte kop naar waar het geluid vandaan kwam, hij stond in het midden van het kamp en leek moeite te hebben niet meteen omver geblazen te worden. Storkpaw zelf moest ook haar best doen tegen de wind in te blijven staan en ze zouden vast niet de enigen zijn. Blazestar's boodschap was duidelijk,de sneeuwstorm bracht gevaren met zich mee en de beste optie was om met zijn allen in de Warrior Den te gaan zitten. Daar was het nu het veiligste. Ashenpatch vervolgde het verhaal en beveelde de Warriors om de Queens en kittens te verzamelen. Onwillig moest Storkpaw aan Owlkit denken, toen ze hem gevonden had konden ze niet terug keren naar het kamp meteen door een sneeuwstorm. Maar die was lang niet zo hevig als wat ze nu hadden. Storkpaw wist niet zeker waar Falconstrike zich bevond, ze had niet direct op hem gelet, maar ze wist wel dat ze meer moest doen dan hier blijven staan. Ze mengde zich door de katten heen, zag hoe hun Deputy Ploverpaw aansprak en bekeek even hoe het zich uitpakte. Annuletpaw begaf zich al naar de Warrior Den, zonder verdere hulp aan de anderen. Storkpaw zag hoe hij erger leek te manken dan normaal, zijn zwarte gedaante wel zichtbaar in de witte storm. Nog dichtbij genoeg bij de Medicine Den draaide ze zich om en pakte snel wat Jacobskruiskruidbladeren binnen. Als Annuletpaw last had van de kou in zijn gewrichten waren deze nu het beste en daarnaast vond ze de blauwmaanzaadjes teveel risico op dit moment met de slaperigheid die ze konden veroorzaken. Helaas was de eerste kruid niet al te lekker, maar hij moest het maar even mee doen. Als het niet al te lang deed om in werking te gaan kon hij misschien nog verder helpen. Net toen ze weer naar buiten kwam had de zwarte kater zijn doel bereikt, maar was hij nog niet binnen. Ze snelde naar hem toe als snel als ze kon in deze sneeuwstorm, de kou kruipend in haar huid. "Ik zie dat je last hebt''vertelde ze hem,de bladeren neerleggend voor zijn neus en een poot op ze zettend zodat ze niet meteen weer wegwaaide. Ze keek even opzij naar Ashenpatch, maar richtte haar aandacht weer op Annuletpaw. "Eet deze''beval ze hem zo ongeveer, de blaadjes naar hem toe schuivend. Intussen lette ze goed op of er meer waren met problemen, nu het nog kon wou ze er graag op tijd bij zijn.

Tag:Annuletpaw en Ashenpatch een beetje
Elfje


[EVENT 1] Code red weather Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
[EVENT 1] Code red weather 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
342
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 30
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitimeza 12 feb 2022 - 23:24

Natuurlijk had hij zijn taken van de dag al afgerond, waardoor hij nu in de warriors den verscholen zat tegen het heftige weer. Er kwam echter een einde aan zijn rust toen hij de stem van Blazestar hoorde, die door het kamp heen klonk. Hawk stak zijn kop naar buiten met een frons; de kou beet gelijk in zijn neus. Hij werd opgeroepen om iedereen naar de warriors den te verplaatsen. Wow, dat was heftig. Dat zou vast, ehh, knus worden, om het lichtjes uit te drukken. Zijn blik bleef kort op Blazestar haken, die er zo krachtig uit zag daarboven, terwijl hij de clan toesprak. Met tegenzin verplaatste hij zijn hele lichaam uiteindelijk de kou in, waarbij hij zijn halflange vacht zo goed en kwaad als het kon opzette. Hij liep richting de nursery en keek even om zich heen, waarna hij de dichtstbijzijnde queen aansprak. "Zal ik twee van de kits naar de warriors den meenemen?" vroeg hij haar.
- Random queen


Too fast for his own good
Hawkchase
Terug naar boven Ga naar beneden
Ploverpeep
Member
[EVENT 1] Code red weather 32eb20d1dfd35867832e209af4630647
Dodo
103
Actief
❖ he’s trouble that one.

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: knapste in de clan
Ploverpeep
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitimeza 12 feb 2022 - 23:40


Met grote ogen keek hij naar de deputy. Zijn mentor. Zijn vriendin. De liefde van zijn leven. De ijskoude wind en de sneeuw in haar vacht maakte haar alleen maar mooier in zijn ogen, al zou hij dat nu even niet hardop zeggen. Voor één keer hield hij zijn mond. Hij kon immers niet zo vaak in stilte naar haar staren en kwijlen. ”Sir yes sir!” Riep de apprentice over de wind waarna hij zich omkeerde en richting de apprentice den verdween. ”Iedereen naar binnen!” Gilde hij luid, hopende iedereen naar binnen te krijgen. Oh jongens wat een bijzondere taak. Hij wist wel dat Ashenpatch nog van hem hield. Anders had ze hem nóóit zo’n bijzondere taak gegeven. Zijn groene oogjes zochten al snel naar een smoel die hij waarschijnlijk uit duizenden zou herkennen. Een grijns speelde op zijn lippen en hij trippelde snel naar Sparkpaw. Met de korte aandachts- en tevens spanningsboog van de zwart met witte kater probeerde hij altijd bezig te zijn en tja, met alle testosteron die door zijn gespierde lichaam pompte kon hij niet veel anders dan zijn gedachten hardop uit te spreken, zachtjes zodat niemand hem hoorde behalve Spark. ”Kom, laten we naar buiten gaan. Het is zo gaaf buiten.”


Tags: ashenpatch, sparkpaw


prongs
there are no bad ideas,
only great ideas that go horribly wrong.
Terug naar boven Ga naar beneden
Apricotkit
Member
[EVENT 1] Code red weather DPKsfdL
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 weeks
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Apricotkit
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitimezo 13 feb 2022 - 12:51


Ze was het hier dus zo niet mee eens. De kou de wind de wat mama noemde sneeuw. Nee absoluut niet. Ze wou dit niet en haar gemopper was dan ook duidelijk te horen, starende naar het winterse weer. Helemaal niet door hebbende dat het wel erg winters was en erg gevaarlijk begon te worden. Nee in haar ogen was het gewoon irritant en koud.

Haar oogjes werden dan ook groot van plezier toen ze het brede lichaam van haar vader zag. Een grijns op haar lichtgekleurde snoet. "Papa mij!" Mauwde ze bezitterig toen hij een andere mama aansprak. HAllo zeg natuurlijk moest hij haar meenemen. Zij was zijn dochter en ja oke die twee andere ook maar zij was toch echt meer zijn dochter enzo. Zij was belangrijk.

@Hawkchase
we all know people only see what they want to see.
Terug naar boven Ga naar beneden
Owlkit*
Member
[EVENT 1] Code red weather DPKsfdL
Butter
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Unborn
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Owlkit*
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitimezo 13 feb 2022 - 18:09


Do not trap

yourself into an owl's hooting sound where sad nights linger through the blackness of a hound.

Owlkit had bij zijn geboorte het geloei van de wind al gekend en hoewel het nog niet zo lang geleden was geweest was de kleine kater wel gegroeid. Zijn vachtje kwam langzaam door en hij leek wat groter en ronder te zijn geworden. Al met al, hij mocht een Leafbare kind zijn maar dat weerhield hem niet van een gezonde eetlust. Hij had wel zijn dagen dat hij ineens minder leek te eten en wat af leek te vallen. Alsof het hem moeite kostte om alles binnen te houden of alsof hij heen honger had.

De Queen die hem onder haar hoede had genomen was op dit moment even niet in het nest, waar ze wel was wist hij niet maar de jonge kitten raakte in paniek toen hij doorhad dat anderen naar buiten gingen. Hij wilde niet alleen zijn. Het leek bijna alsof hij zich vaag herinnerde hoe het was alleen te zijn in de donkere tunnel. Instinctief wist dat het niet veilig was, zelfs al zou hij niet eens kunnen beschrijven wat veiligheid was. De kitten piepte luidkeels, nog geen woorden want die kende hij niet terwijl hij dieper zijn nest in kroop. Hij zocht onbewust naar Storkpaw maar kon haar niet vinden.

tags @Open & Storkpaw[EVENT 1] Code red weather Owlkit_met_kerstachtergrond_signatuur
Terug naar boven Ga naar beneden
Pheasantpaw
Member
[EVENT 1] Code red weather DPKsfdL
Iemand
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pheasantpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitimezo 13 feb 2022 - 18:53

Heftige sneeuwval gemixt met de harde wind die over de hoge vlaktes van Windclan raasde was geen goede combinatie. Al snel werd het haar en de anderen duidelijk dat ze in de problemen zaten, met de sneeuwstorm die hun kamp in bezit nam. Pheasantpaw was zo snel mogelijk terug gekeerd naar het kamp zodra de lichte vlokjes heftiger werden en het erop leek dat het weer voorlopig nog niet zou kalmeren. Binnen had ze afgewacht met een muisje van de prooistapel en nu was het moment bereikt dat de sneeuwstorm zo ongenadig was geworden dat er je bijna geen poot meer voor de ogen zag. De luide rukken van de wind loeide in haar oren en zorgde er bijna voor dat ze Blazestar nauwelijks nog kon verstaan, maar zijn woorden waren duidelijk genoeg. De lichtgrijze tabby kwam vastberaden overeind, van plan om haar clan te kunnen helpen. Ze vond dat ze mee moesten kunnen helpen waar ze kon, ook al had Blazestar specifiek de Warriors aangesproken daarvoor. Pheasantpaw was net van plan om naar de Elder Den te gaan, zodat ze een van de oudere en zwakkere clangenoten kon begeleiden toen ze de stem van Ashenpatch hoorde in de wind. Al kreeg ze het niet helemaal mee, ze ving er uit op dat alle Apprentices al naar de Warrior Den moesten. Zonder anderen te helpen. Een teleurgestelde blik was in haar ogen te zien. Ze had erg graag geholpen, maar ze wist ook beter dan het woord van de Deputy te negeren. De apprentice veranderde van richting en snelde dan maar richting de Apprentice Den. Ze passeerde Ploverpaw en Sparkpaw, wie leken te smoezelen. Voor een kort momentje stopte ze en keek naar beide heren. De twee waren misschien niet al te lelijk, als ze eerlijk moest zijn. Pheasantpaw schudde die gedachtes weer uit haar kop en liet ze achter, de Warrior Den in lopend langs Ashenpatch heen. Daarbinnen ging ze netjes aan de kant zitten om te wachten op anderen of eventuele verdere orders.

Tag @ Geen||Kijkt even naar Ploverpaw en Sparkpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
[EVENT 1] Code red weather 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitimezo 13 feb 2022 - 19:45

RAGE, NOTHIN' BUT RAGE
Starclanverdomme hier was ze toch helemaal klaar mee. Haar lichaam protesteerde met de kou ende vele littekens zorgden er ook voor dat niet veel van haar huid bedekt was. Woedend staarde ze naar de sneeuwvlokken alsof ze ze weg kon wensen met met enkel de kracht van haar wezen. Toen de stem van Blazestar dan ook klonk schoot haar vacht overeind en lachte ze schamper. "Natuurlijk. De enige keer ooit dat ik de warrior den in mag." Sneerde ze in het willekeur. Starend naar de katten om haar heen. "Ik word liever ondergesneeuwd. Blies ze woedend maar kwam wel langzaam in beweging want in alle eerlijkheid. Sterven wou ze nou ook niet bepaald.

CAN'T FIGURE OUT IF I'M GOIN' INSANE. AIN'T NO DOUBT BUT WE SHOW NO MERCYThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Sandgorse
Member
[EVENT 1] Code red weather DPKsfdL
Cynthia
117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner (Warrior)
Sandgorse
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitimema 14 feb 2022 - 22:46

Sneeuw was niks nieuws ondertussen. Deze hoeveelheid sneeuw daarentegen was dat wel. Er werd al snel genoeg opgedragen dat iedereen naar de warriors den toe moest gaan en voor een moment twijfelde hij erover of hij wel de apprentices den uit wilde gaan om naar de warriors den toe te gaan, maar echt een keuze zou hij er niet in hebben. Hij wilde tenslotte niet alleen hier achterblijven. Hij zette dan ook de eerste stappen buiten de apprentices den en had er vrijwel meteen spijt van. Zijn zilveren vacht zette hij uit tegen de sneeuw in de hoop wat warmer te blijven en hij ploeterde door tot hij bij Ashenpatch was. "Moet ik nog ergens helpen?" Hij was niet meer een jonge apprentice als hij ergens moest helpen, dan zou hij dat doen.


[EVENT 1] Code red weather Sandpaw_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Sparkpaw
Member
[EVENT 1] Code red weather Sirius
Renske
104
Actief
BOOM

CAT'S PROFILE
Age: ✴ Nine moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ✴ Tunnels zijn stom
Sparkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitimedi 15 feb 2022 - 0:43


[EVENT 1] Code red weather D51re35-40a7e9ea-6cc1-4945-9640-21a8093f3f7c.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM5NDI5MzIwLTBmNjEtNDI0ZC1hOGVmLTE2YWVmM2NkNmQ1OFwvZDUxcmUzNS00MGE3ZTllYS02Y2MxLTQ5NDUtOTY0MC0yMWE4MDkzZjNmN2MuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Oh wat was dit allemaal spannend! De wind woei zo hard. Sparkpaw had al een paar keer het spelletje geprobeerd "sta-op-je-achterpoten-en-doe-net-alsof-je-vliegt". Want het waaide zo hard dat je gewoon in de wind kon leunen en je niet viel. Poah, dat was heel cool! Maar zijn vader begon te schreeuwen dat ze naar binnen moesten. De warriors den wel te verstaan. Met zijn allen? Hij wierp een samengeknepen oog tegen de sneeuwwind die in zijn gezicht blies naar het hol. Gatver, hij had helemaal geen zin om kop staart te zitten met de soort als Wisteriawisp, die op commando al begon te klagen. Gelukkig kwam al snel zijn verlossing in de vorm van Ploverpaw. Na hun fiasco met het hert waren ze vrienden geworden. Nou, eerder partners in crime, want niemand mocht weten dat ze beide als kittens aan het gillen waren geweest. Dus, het was hun geheimpje en dus waren ze in dat opzicht ook vrienden. En direct kwam hij met een fantastisch voorstel: naar buiten gaan. Dat klonk veel beter. Zijn mondhoeken kropen stoutmoedig omhoog. ‘Ik weet het! Hoe vaak maken we dit nu mee.’ Hij wierp een blik op zijn vader die door de menigte hobbelde. En toen leider en deputy even te druk leken, beukte hij Ploverpaw tegen zijn schouder. ‘Kom, nu!’ De apprentice bewoog tegen de stroming van de katten in richting de uitgang van het kamp.

tag: ploverpaw     
I've never have been one to
half-ass shenanigans

[EVENT 1] Code red weather Sparkos
Terug naar boven Ga naar beneden
Ploverpeep
Member
[EVENT 1] Code red weather 32eb20d1dfd35867832e209af4630647
Dodo
103
Actief
❖ he’s trouble that one.

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: knapste in de clan
Ploverpeep
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitimewo 23 feb 2022 - 21:31


[sub] 
Ploverpaw had sinds hij geboren was al een soort extra zintuig voor het veroorzaken van drama, chaos en alles wat er onder die categorie viel. Zelf vond hij dat altijd wel meevallen natuurlijk. Hij was de onschuld zelve met een zo’n lief smoeltje en zo’n lief rond buikje dat zelfs een pluizig konijntje er jaloers op zou worden. Ploverpaw- ofwel Prongs- keek met een nog groter wordende grijns naar zijn nieuwe partner in crime. Iets wat deels kwam doordat ze zo hard moesten gillen door een hert en ze elkaar op deze manier in de gaten konden houden, maar hij vond het ook mega gezellig samen. ”Rennen!” Giechelde de kater terwijl ze samen naar de uitgang van het kamp bewogen en al snel stonden ze buiten. Zwaar ademend en lachend keek hij om zich heen. Veel was er niet te zien door de sneeuw, maar man man man wat waren ze nu de coolerds van de clan. 


Tag: spark


prongs
there are no bad ideas,
only great ideas that go horribly wrong.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT 1] Code red weather   [EVENT 1] Code red weather Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[EVENT 1] Code red weather
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: