I found no cure for the loneliness 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 I found no cure for the loneliness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foulplay
Member
I found no cure for the loneliness DPKsfdL
Freedje
347
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: I found no cure for the loneliness   I found no cure for the loneliness Icon_minitimezo 27 feb 2022 - 12:02

Met de afgunstige blik op zijn gelaat geplakt waar hij zijn naam voor had gekregen, liep Foulpaw met een stevige tred door het territorium. Zijn blik gleed langs het territorium af en hij opende zo nu en dan zijn bek om de geuren om zich heen in zich op te nemen, maar hij merkte niks op wat hem zou moeten alarmeren. Zijn mentor had hem beloofd dat ze vanmiddag zouden gaan trainen. Foulpaw’s ogen gleden naar boven, waar een waterig zonnetje zich bevond. Hij schatte dat het ongeveer nog een uurtje of twee zou duren eer dat zijn mentor hem op zou halen, wat betekende dat hij nog wel even tijd had om te jagen. Zijn mentor had hem immers op het hart gedrukt dat hij elke kans om te gaan jagen moest aangrijpen, zeker in deze koude tijden. De wind waaide onaangenaam langs zijn pels af en Foulpaw onderdrukte een huivering terwijl hij met zijn oortjes de miniemste beweging van prooi probeerde te lokaliseren. Niks. Hij zuchtte geïrriteerd. Dan maar proberen bij the Pinewoods. De blik in zijn ogen was nog altijd vuil terwijl hij licht geïrriteerd zijn weg naar het meest beschaduwde gedeelte van zijn territorium begon te maken.

+ OPEN
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I found no cure for the loneliness
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: