Empty forest 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Empty forest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Maroonwhisker
Member
Empty forest DPKsfdL
Eden
31
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-warrior
Maroonwhisker
BerichtOnderwerp: Empty forest   Empty forest Icon_minitimedi 1 maa 2022 - 20:32

Maroonwhisker walked through the pine forest. The ground under his feet was soft because of layers of dead needles from the conifer trees. He once again put his nose up in the hear but there wasn't a single trail of prey nearby. The only thing he smelled was Shadowclan. He flicked with his ears. There must be one of his clanmates nearby. He sighed deeply. He didn't wanna go back to the camp empty handed again. Maybe he could ask if other clanmate would hunt with him, maybe they would have a little more luck together.

@Littlenose


Empty forest GuLnnn4
There is nothing in this world
that can trouble you as much
as your own thoughts

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlenose
Member
Empty forest DPKsfdL
Steen
366
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ~ 27 moons ~
Gender: Tomcat ♂
Rank: ~ Young Warrior ~
Littlenose
BerichtOnderwerp: Re: Empty forest   Empty forest Icon_minitimewo 2 maa 2022 - 16:20

Met een stevig stap wandelde hij door het territorium. Het begon warmer te worden en dat kleine dingetje zorgde al voor vreugde. Maar ja, wanneer was hoe nou eens niet vrolijk? Zijn enige oor draaide alert heen en weer, alert op mogelijke gevaren, terwijl zijn ambergele ogen vrolijk voor uit staarden. Hier en daar hoefde hij alleen maar wat dennen of takken de ontwijken. Wat een heerlijke dag. Met zijn kleine neus snoof hij eventjes de lucht op. Hij rook weinig interessante dingen behalve een Clangenoot niet ver van hem vandaan. Misschien kon die wel wat hulp gebruiken. Littlenose versnelde tot een rustig drafje terwijl hij de steeds sterker wordende geur volgde. Hij hoefde niet ver te lopen totdat hij Maroonwhisker kon zien. "Ha Maroonwhisker, hoe gaat het?" vroeg de kater vrolijk toen hij dichterbij kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Maroonwhisker
Member
Empty forest DPKsfdL
Eden
31
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-warrior
Maroonwhisker
BerichtOnderwerp: Re: Empty forest   Empty forest Icon_minitimema 7 maa 2022 - 20:46


Al snel werd de geur van zijn clangenoot sterker en sterker. Al snel kwam de jonge warrior Littlenose aanrennen op een redelijk tempo. Maroonwhisker wiebelde nieuwsgierig met zijn oren. De kater was enkele manen later dan hij een warrior geworden. Nog niet zolang geleden eigenlijk. De tabby kwam zijn kant op. En Maroonwhisker gaf hem een glimlach als begroeting. "Ha Maroonwhisker, hoe gaat het?" De vrolijke stem van de ander zorgde er voor dat hijzelf ook gelijk iets enthousiaster werd. "Wel oke, Littlenose" antwoorde hij. "Al is de prooi zich meer aan het verstoppen dan andere dagen," Een korte zucht liep over zijn lippen. "Ik kan niet wachten tot het weer newleaf is," mauwde hij terwijl hij de ander kort aankeek. "Wil je het anders samen nog even proberen?" vroeg hij lichtelijk aarzelend.


Empty forest GuLnnn4
There is nothing in this world
that can trouble you as much
as your own thoughts

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlenose
Member
Empty forest DPKsfdL
Steen
366
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ~ 27 moons ~
Gender: Tomcat ♂
Rank: ~ Young Warrior ~
Littlenose
BerichtOnderwerp: Re: Empty forest   Empty forest Icon_minitimedi 8 maa 2022 - 18:13

Hij kon ook niets anders dan genieten van het lopen door zijn territorium. Om eerlijk te zijn had hij het best gemist desondanks de mooie uitzicht die hij in de bergen zien kon. Het gaf hem ook herinneringen aan vroeger toen hij altijd door het territorium ronddwaalde om te gaan jagen of om op avontuur te gaan. Niet dat er veel te vinden was, maar soms gebeurden er nog wel eens onverwachte dingen. De ene keer gebeurde er niets, de andere keer kwam je een vos tegen. 'Wel oke, Littlenose' antwoordde de ander. 'Al is de prooi zich meer aan het verstoppen dan andere dagen,' De kleine kater knikte bij de woorden van Maroonwhisker. In tijden van leafbare was hij iets kleiner dan hij al was en dat vond hij zeker niet leuk. Hij moest groot zijn om indringers af te schrikken, niet klein en mager! 'Ik kan niet wachten tot het weer newleaf is,' mauwde de kater voor hem die hem kort aankeek. 'Wil je het anders samen nog even proberen?' De bruine tabby knikte snel. "Zekers. Met z'n tweeën hebben we meer kans dan ieder apart en het is nog eens gezelliger ook, hm." Hij greens lichtjes. "Ga maar voor," Hij zette een klein stapje naar achter om Maroonwhisker de keuze te geven welke kant ze opgingen. Let's go!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Empty forest   Empty forest Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Empty forest
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: