[Sibling search] Sims 3 Generations expension pack 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Sibling search] Sims 3 Generations expension pack

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
[Sibling search] Sims 3 Generations expension pack 1706e310
Sannemander
912
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: [Sibling search] Sims 3 Generations expension pack   [Sibling search] Sims 3 Generations expension pack Icon_minitimedo 10 maa 2022 - 12:19

Heyhoi iedereen! Ik, Ema en Camilla zijn opzoek naar een extra sibling voor Blaze Fallen en daarmee half sibling voor Petal. Er is volledige creatieve vrijheid wat namen en uiterlijk betreft  en aangezien dit over twee verschillende nesten gaat is er ook keuze in leeftijden:

Nest 1: [32 moons] Nest genootjes van Blazestar en Roseflame.

Nest 3: [21 moons] Nest genootje van Fallenflight.


De lore:

De volledige geschiedenis en drama rondom het opgroeien van de siblings staat beschreven op Blazestars profiel maar om het nog even kort samen te vatten:

➤ Moeder [ Aquapath] en Vader [ Fawnshadow] krijgen op jonge leeftijd hun eerste nestje.
➤ Moeder is een schatje, ze heeft een hart van goud en staat wat onzeker op d'r poten. Vader lijkt op eerste gezicht d e perfecte warrior. Hij is charismatisch, sterk en heeft op zijn jonge leeftijd al heel wat potentie laten zien het ver te schoppen in zijn leven.
➤ Maar met alle charmes in de wereld is hij totaal geen goede vader. Hij is veel eisend, ziet zijn kinderen als een extensie van zichzelf en was dan ook enorm involved met en cnotroling over zijn kinderen. Als je niet binnen zijn ideaal beeld paste kostte het bloed zweet en tranen om achter de schermen een liefdevolle blik te krijgen. Waar in het beeld van andere hij de perfecte vader rol aan nam, was hij achter de schermen verre van dat als je zijn standaarden niet ontmoeten. Luid, woest, koud  en kleinerend kon hij dan uit de hoek komen. Wat zorgde voor een enorme onzekerheid bij de jonge kittens.
➤ Moeder lijkt hier maar vrij weinig van door te hebben. Totdat Fawnshadow te ver gaat en ze de relatie afbreekt. Waarop Fawnshadow bekend maakt een affaire te hebben gehad waaruit Petalkit voorgekomen was. Zijn status al perfecte warrior vervalt en niet veel later vertrekt hij uit Windclan.
➤ Nu de oudere nesten apprentices geworden zijn, komt Aquapath er achter nog een keer zwanger te zijn van Fawnshadow, het derde nestje.

Een uitgeschreven aanmelding hoeft echt niet btw! En al bestaande accounts zijn helemaal welkom. Maar een korte karakter of plot beschrijving is wel leuk  natuurlijk ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[Sibling search] Sims 3 Generations expension pack DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Sibling search] Sims 3 Generations expension pack   [Sibling search] Sims 3 Generations expension pack Icon_minitimedo 10 maa 2022 - 14:57

Ik heb een idee hiervoor, alleen qua karakter zijn het vooral de basis dingen die ik meer in rpg wil gaan kijken hoe die zich uit zullen gaan spelen. Qua naam zat ik te denken aan Sorrelnose en ze zal dan een poes worden. Uiterlijk zal een langharige tortie met wit zijn en amber kleurige ogen. Ik wilde haar dan het liefste bij het nest van 32 moons, maar als dat niet kan mag 21 moons ook altijd.

Dan wat ik qua karakter op dit moment een beetje in gedachten had: Sorrel heeft een vrij sterk karakter en is zeker niet op haar mond gevallen met de dingen die ze zegt. Door hoe haar vader hun altijd behandelde heeft ze het gevoel gehad altijd de beste te moeten zijn in alles wat ze doet. Ze stopt dan ook veel meer werk in iets dan een ander zou doen, puur zodat ze perfect kan zijn. Maar in tegenstelling tot hoe haar vader was, verwacht ze zelf niet van anderen dat ze perfect zijn. In plaats daarvan wijt ze het aan zichzelf wanneer een apprentice van haar bijvoorbeeld iets niet goed doet. Dat ze beter haar best gedaan had moeten hebben om haar apprentice beter te trainen en dat zij dus tekort geschoten is. Dit is de basis waar ik aan zat te denken, maar hoe dit zich precies verder zal uitpakken wil ik het liefst overlaten aan de rpg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Nelthilta
Member
[Sibling search] Sims 3 Generations expension pack DPKsfdL
Ms. B
91
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Nelthilta
BerichtOnderwerp: Re: [Sibling search] Sims 3 Generations expension pack   [Sibling search] Sims 3 Generations expension pack Icon_minitimedo 10 maa 2022 - 21:08

Scarletmacaw is een knappe kattin die met kleine rode plekken in haar verdere grijze vacht erg op haar broers en zussen lijkt. Ze heeft net zoals Blazestar amberkleurige ogen die enkel een iets zachtere tint zijn zodat ze bijna op vloeibaar honing lijken. Ze is klein en slank gebouwd, net zo klein als Blazestar alleen dan met een dikkere en langere vacht waardoor ze er wat ouder uit ziet. Desondanks kan ze doordat ze klein is en een ondeugend karakter heeft zich nog wel eens voordoen als een Apprentice. Hier maakt ze ook gebruik van door zich daadwerkelijk als Apprentice voor doet vaak onder schuilnamen.

Zoals de vogel waarna ze genoemd is zal ze ook een slimme kattin zijn. Immers zijn ara's slimme dieren en heeft ze net zo'n kleurrijk taalgebruik. Ze is een beetje de grappige tante, de gekke clown. Al heeft ze wel het hart op de goede plek. Als het er op aan komt is ze een van de liefste katten die een ander kan ontmoeten. Het enige nadeel daarvan is dat ze in haar gedachten niet altijd de Clans als verschillend ziet. Ze is te empathisch. Dit tot tegenstelling van haar leeftijdgenootje Fallenflight.

Ze is echter bang haar ware ik te tonen en zal hierdoor enkel als clown bekend staan bij hen die haar niet goed kennen. Het was haar manier om, om te leren gaan met een veeleisende vader. Pas als ze haar eigenwaarde leert kennen zal ze een stabiele en eervolle Warrior kunnen worden.

Scarlet is qua voorvoegsel een beetje vernoemd naar Blazestar, dit omdat ze qua bouw en dus ook qua kleur een beetje op hem leek bij de geboorte. Al is ze duidelijk een andere kat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[Sibling search] Sims 3 Generations expension pack 1706e310
Sannemander
912
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [Sibling search] Sims 3 Generations expension pack   [Sibling search] Sims 3 Generations expension pack Icon_minitimema 14 maa 2022 - 18:05

Welkom bij de familie both! ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[Sibling search] Sims 3 Generations expension pack DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Sibling search] Sims 3 Generations expension pack   [Sibling search] Sims 3 Generations expension pack Icon_minitimema 14 maa 2022 - 18:55

Dankjewel^^, ik zal haar vanavond of morgen aanmaken
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Sibling search] Sims 3 Generations expension pack
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: