I'm not a saint 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'm not a saint

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eros
Member
I'm not a saint DPKsfdL
Bunny
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Eros
BerichtOnderwerp: I'm not a saint   I'm not a saint Icon_minitimezo 20 maa 2022 - 19:12

Eros was nog heel jong, maar hij had al zin om op avontuur te gaan. Nog onhandig, niet gewend om te lopen, verliet hij het nest. De tegeltjes voelden koud en glad onder zijn poten, en soms verloor hij even zijn evenwicht. Hij had zijn blik gericht op een soort laddertje aan de muur, gemaakt door missende tegels. Dat vond hij wel interessant; hij had zin om het op te klimmen, dat leek hem wel leuk.

+ Eryx


I'm not a saint AmeC9c
Terug naar boven Ga naar beneden
Eryx
Member
I'm not a saint DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Eryx
BerichtOnderwerp: Re: I'm not a saint   I'm not a saint Icon_minitimema 21 maa 2022 - 13:17


I'm not a saint D4h8f72-6babedaa-9070-440c-ae4b-3eaa99ea5316.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2QyMzJiZWQ4LTBhMTUtNDZmNS1iNDZlLTgyMWVjMTE5NmZiNlwvZDRoOGY3Mi02YmFiZWRhYS05MDcwLTQ0MGMtYWU0Yi0zZWFhOTllYTUzMTYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Zijn bruingrijze snuit was piekerig en bedekt met geknoeid melk. Hij had als een malle bij zijn moeder gedronken alsof hij bang was dat zijn siblings alles zouden stelen. Een melkbelletje verliet zijn roze mondje toen hij een boertje liet. Pho wat zat hij vol zeg.. Een beetje dromerig hief hij zijn kop omhoog en tuurde over de nog steeds wat mollige buik van zijn moeder. Ze lag te slapen, dat wist hij doordat ze haar ogen gesloten had. Sinds een dag of twee had hij dit geleerd. Zijn mama deed hetzelfde wat hij deed nadat hij zijn buik weer warm gevuld had. Het heette dus slapen. En als je sliep dan was je ook soort van wakker in een andere wereld. Dat heette dromen. Hij wou bijna gaan dromen toen hij ineens zijn broertje uit het nest zag. Hoh eens even! Hij ging op avontuur- dat mocht niet! Híj was de dappere, stoere, broer ni-niet- niet stomme Eros! De kleine kitten wurmde zich onhandig weg bij zijn moeders buik en zette de achtervolging. Eryx aka melksnor kwam eraan!


I'm not a saint Osje11
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'm not a saint
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: The Elite Territory :: The Elite Main Base :: Nursing Service-
Ga naar: