Will I be good enough? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Will I be good enough?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thrivekit
Member
Will I be good enough? DPKsfdL
Freedje
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Thrivekit
BerichtOnderwerp: Will I be good enough?   Will I be good enough? Icon_minitimeza 26 maa 2022 - 16:18

Zijn ogen waren eindelijk geopend. Smaragdgroen van kleur, al kon hij dat natuurlijk niet zien. Nog één ding dat hij niet gemeen had met zijn moeder. Hij leek het compleet tegenovergestelde van haar te zijn, maar dat wilde niet zeggen dat hij daarom minder van haar hield. En dat gold trouwens voor al zijn siblings. Ze begonnen nu allemaal wel een karaktertje te krijgen en dat van hem kwam wel heel erg naar voren, misschien soms iets te. Thrivekit wilde graag aan zijn Clanmates laten zien dat hij er was, dat hij bestond. Vooral aan zijn siblings. Zijn ogen waren dan ook gefixeerd op Sootkit toen hij beweging voelde en zag dat zijn oogjes begonnen te trillen. Een grijns kwam om zijn lippen en hij duwde zichzelf al wiebelend overeind op zijn poten. Oké. Ging goed. ”Sooo,” bracht hij uit in plaats van de naam van zijn broertje en per ongeluk verloor hij zijn evenwicht waardoor hij ook nog eens met zijn volle gewicht tegen zijn broertje viel. Voor een warrior zou dat niet veel geweest zijn, maar hij vermoedde dat het voor een kitten wel anders lag. ”Sowwy,” murmelde hij en hij drukte zijn neusje daarna meteen in de vacht van zijn broertje, al moest hij wel licht grijnzen om zijn eigen klunzigheid. Het was vrij… typerend.

@Sootkit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sootpaw_
Member
Will I be good enough? DPKsfdL
Cynthia
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Sootpaw_
BerichtOnderwerp: Re: Will I be good enough?   Will I be good enough? Icon_minitimewo 13 apr 2022 - 19:04

Hij had rustig liggen slapen, zijn tijd nog aan het nemen nu hij nog een jonge kitten was. Straks zou hij wel gaan spelen, wanneer hij iets meer uitgerust was. Hij had dan ook niet door dat zijn siblings mogelijk al wat actiever waren. Hij voelde zich na een tijdje al een stuk meer uitgerust en opende zijn oogjes dan ook voorzichtig om wat om zich heen te gaan kijken, alleen voor hij daar de kans toe had hoorde hij een van zijn siblings en voelde hij vervolgens hoe de kitten volledig bovenop hem viel. Hij probeerde onder Thrivekit uit te komen en trapte wat met zijn pootjes in de hoop dat zijn broertje van hem af zou gaan.


Will I be good enough? Sootpaw_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Thrivekit
Member
Will I be good enough? DPKsfdL
Freedje
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Thrivekit
BerichtOnderwerp: Re: Will I be good enough?   Will I be good enough? Icon_minitimevr 15 apr 2022 - 11:25

Het was allemaal leuk en aardig voor Thrivekit totdat Sootkit naar hem begon te stampen. ”Soooo, doe niet!” gilde hij boos. Hij had toch sorry gezegd? Wat een gemenerik! Zijn gifgroene oogjes keken Sootkit boos aan terwijl hij van zijn broertje af krabbelde en zijn vacht was geprikkeld de lucht in gegaan. ”Ik sowwy gezegd!” liet hij er toen op volgen, nog steeds een boze blik hebbend in zijn ogen. De trap, ondanks niet erg hard, voelde niet aangenaam aan tegen zijn zachte kittenvacht en boos probeerde hij de zere plek te likken. Het resulteerde enkel in hij die weer omviel, alleen deze keer de andere kant uit. Hij wendde zijn blik boos van zijn broertje af en keek stoïcijns in een andere richting. Nu moest Sootkit maar sorry zeggen, want hij had Thrivekit pijn gedaan!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Will I be good enough?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: