[OPEN] Burn With Me! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [OPEN] Burn With Me!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Narrowpaw,
Member
[OPEN] Burn With Me! DPKsfdL
Steen
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❄ 6 moons ❄
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Narrowpaw,
BerichtOnderwerp: [OPEN] Burn With Me!   [OPEN] Burn With Me! Icon_minitimeza 26 maa 2022 - 22:43

Met zijn grote oortjes naar achteren gevouwen zat hij bovenop een kitten die hij gevloerd had. Hij had zijn slaap verstoord en ook nog eens stomme dingen gezegd waardoor dit de enige oplossing was. Zijn groene oogjes keken woedend naar de kitten onder zich. Hij was de sterkste! Hij was de beste! Niemand zat de grote Narrowkit in de weg en komt er ongestraft mee weg! Hij zal op een dag de leader van ShadowClan worden. Hij zou de Clan beter leiden dan die zak die nu op zijn troon zat. Hij bracht hun Clan tot schande met die oorlog. Ze hadden kunnen winnen! Hij zou alles goed aanpakken. Op zijn manier. Op de beste manier. Met hem zou ShadowClan groots worden en gevreesd. Ze zouden nooit meer honger leiden. Maar aangezien ze het niet toelieten om kittens tot leider te benoemen, moest hij het eerst maar zijn Clangenoten duidelijk maken. Beginnend bij deze stomme kitten! "Volgende keew oppassen!" siste de kater terwijl zijn vacht piekerig overeind stond. Soepeltjes sprong de kater van de kitten af die daarna zacht snikkend wegrende. Zijn groene oogjes keken uitdagend de nursery door. Wie o wie wordt zijn volgende slagtoffer? Wie o wie zou hem nu respect geven en voor hem buigen?

- OPEN
Terug naar boven Ga naar beneden
Spookypaw
Member
[OPEN] Burn With Me! DPKsfdL
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Spookypaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Burn With Me!   [OPEN] Burn With Me! Icon_minitimeza 16 apr 2022 - 22:02

Ik stilte had ze alles meegekregen, van wat het andere kitten tegen haar broer zei. Terecht dat hij bovenop die minkukel was gesprongen. Vond Spookykit. Haar spookachtige vachtje ging rustig op en neer. Het was net alsof ze nog sliep, maar ze had wel alles gehoord. Kalmpjes stond ze op en rekte ze zich even uit. Spooky snapte toch al niet waarom ze de pik op hen hadden. Kwam het omdat ze er niet zo uitzagen als? maar dan nog. Geen van hen zag er hetzelfde uit. De een had ook kleinere oren of een kortere staart dan de andere. Maar Spookykit en haar siblings waren dan ook wel anders dan de meeste andere kittens die wel eens een mislukking in het nest hadden. Haar nog baby blauwe oogjes keken net over de rand heen toen haar broer Narrowkit van het kitten af sprong die hem net beledigt had. Hij keek rond, vast uitdagend aan zijn houding te zien. Gelukkig was ze geen enigst kit. Anders zou ze zich vast eenzaam gevoeld hebben. ze zetten zich af om bovenop haar broer te kunnen springen. 'Raa!' riep ze luid en probeerde op zijn rug te landen.


image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Narrowpaw,
Member
[OPEN] Burn With Me! DPKsfdL
Steen
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❄ 6 moons ❄
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Narrowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Burn With Me!   [OPEN] Burn With Me! Icon_minitimeza 16 apr 2022 - 22:22

Narrowkit spitste zijn oortjes toen hij een ‘Raa!’ hoorde. In plaats van opzij te springen, wat hij vaak deed wanneer hij niet wist wat er precies gebeurde, bleef hij rustig staan. Het geluid klonk heel erg als zijn zusje Spookykit, een kitten die hij graag in zijn buurt had. Ze waren immers siblings en die waren erg belangrijk voor de kater. Hij voelde een gewicht op zijn rug en hij liet zich gemakkelijk op de grond vallen. Zijn zusje had grotere poten en was daardoor ook iets onhandiger dan hij, dus was het een goed idee om mee te werken. Toch? Spookykit was zijn deputy van de nursery. Deputy van de Clan. ”Denk maar nie jij mij te pakkeh ebbe!” piepte het katertje met een grijns terwijl hij op de grond lag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Spookypaw
Member
[OPEN] Burn With Me! DPKsfdL
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Spookypaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Burn With Me!   [OPEN] Burn With Me! Icon_minitimewo 20 apr 2022 - 20:36

Ze landen op de rug van haar broer, maar toch schoof ze nog iets opzij al zetten ze haar klauwtjes daar niet speciaal voor uit. De woorden van Narrowkit klonk alsof hij zich helemaal nog niet overgegeven had. Neh, da zeker nie.' miauwde ze speels en wipte met haar achterlijf van de ene poot naar de andere. Met een snelle poot voor zo snel een kitten meppen kon sloeg ze zonder nageltjes richting een van zijn oren. of ze nu weer raken zou als op zijn rug was nog te bezien, maar toch was het proberen waard. Zo kon ze het proberen, want ze moest toch beter worden met haar poten ondanks dat ze moest oefenen. En hoe meer ze zou oefenen des te beter zou ze worden. Misschien ooit in de toekomst zou ze wel eens Deputy worden dat was ze al bij haar broer omdat ze wist dat hij sterker was dan haar, maar dat interesseerde haar weinig. Ze zou blijven oefenen en trainen tot ze sterker zou zijn. Sterk genoeg om zichzelf te kunnen verdedigen.


image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Narrowpaw,
Member
[OPEN] Burn With Me! DPKsfdL
Steen
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❄ 6 moons ❄
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Narrowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Burn With Me!   [OPEN] Burn With Me! Icon_minitimezo 24 apr 2022 - 11:08

Zijn zusje leek iets te glijden, wat natuurlijk kwam door haar poten. Narrowkit was zo lief om daar niet gelijk gebruik van te maken en af te wachten. Ze was immers zijn zusje. 'Neh, da zeker nie.' miauwde Spookykit speels waardoor de kater zachtjes grinnikte. Vergeleken haar had hij veel minder afwijkingen. Hij had enkel een korte staart en grote flut oren. Het was niet dat Narrowkit er veel last van had, want hij was het toch al gewend. Hij was ermee geboren. Toen hij niet al te harde mep tegen ze oren kreeg, wist hij dat het menens was. "Pas maaw op!" miauwde hij met een kleine giechel. Met moeite drukte hij de voorkant van zijn lichaam omhoog met zijn voorpoten. Pfoe, het was nog best zwaar met een medekitten op je rug. Zijn achterlijfje bleef wel op de grond liggen, omdat het anders echt geen doen was. Narrowkits bedoeling was vooral op ervoor te zorgen dat Spookykit zachtjes van hem af gleed, want alleen maar op de grond liggen was ook maar saai.
Terug naar boven Ga naar beneden
Spookypaw
Member
[OPEN] Burn With Me! DPKsfdL
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Spookypaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Burn With Me!   [OPEN] Burn With Me! Icon_minitimedo 5 mei 2022 - 20:09

Haar broer grinnikte zachtjes over wat ze zei. Zelf wist het kitten dat ze het nu niet meende om Narrowkit omver te werpen, iets wat misschien zelfs nu nog niet eens lukte. Omdat ze best nog onhandig was met haar te grote poten. Al was ze er wel mee geboren, toch was het nog even lastig. Misschien als ze straks training kreeg dat ze dan misschien beter werd? Maar tot die tijd speelde Spooky maar met haar familie om wat controle over haar te grote poten krijgend. Toen ze haar broer een mep tegen zijn oor gaf kwam hij van voren omhoog en het spookachtig gekleurde kitten wilde hem niet verwonden en liet zich van hem afglijden. Zijn woorden van eerder deden haar grijnzen. Dus sprong Spookykit bij hem weg, al was het meer opzij struikelen. 'Kom ma op dan.' piepte ze vrolijk. Het staartje wipte heen en weer, maar Spooky concentreerde zich meer op haar broer dan op haar omgeving.


image host
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] Burn With Me!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: