Little men on a mission



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Little men on a mission

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lovekit
Member
Little men on a mission DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Lovekit
BerichtOnderwerp: Little men on a mission   Little men on a mission Icon_minitimedo 31 maa 2022 - 22:20

Little men on a mission Dccl3rf-fe99107c-9ee8-48c2-99b3-c3fb65284f0c.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzU3Yjk0NmQzLTg3YjUtNGRjMy05YWY0LTdiOGMyMzAyMmJiY1wvZGNjbDNyZi1mZTk5MTA3Yy05ZWU4LTQ4YzItOTliMy1jM2ZiNjUyODRmMGMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Brr. Zelfs zijn dikke vachtje kon hem niet beschermen van die kou die overal hing. Plots was het hele kamp wit geworden, zomaar, in één keer! In eerste instantie had Lovekit het prachtig gevonden, al was het alleen al omdat hij bijna onzichtbaar werd tussen al dat witte spul. Maar iedereen om hen heen leek plots gespannen, alsof er iets ergs was gebeurd. Daarom had hij zich nog maar braaf terug gehouden en afgewacht totdat de volwassenen het hadden afgehandeld. Nu, in de vroege morgen, leken dingen iets kalmer te zijn. Kalm genoeg voor hem om dapper zijn broertje wakker te maken. "Sooooooot!" brabbelde hij vrolijk zijn naam en wees veel zeggend naar buiten. "Wil je buiten spelen?"

&Sootkit


Little men on a mission Lovebugos
Terug naar boven Ga naar beneden
Sootpaw_
Member
Little men on a mission DPKsfdL
Cynthia
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Sootpaw_
BerichtOnderwerp: Re: Little men on a mission   Little men on a mission Icon_minitimewo 13 apr 2022 - 19:15

Wat hadden zijn siblings toch met hem wakker te maken uit een rustige slaap? Hij knipperde met zijn ogen en focuste ze op zijn broertje. Hij had de sneeuw gezien die het kamp nu bedekte en hij wist dat het buiten koud zou zijn. Toch was hij wel benieuwd naar wat er allemaal gaande was. Toen Lovekit dan ook vroeg of hij buiten wilde spelen knikte hij. ”Ja!” Hij ging de warriors niet in de weg lopen die aan het werken waren, maar hij kon het toch niet weerstaan om buiten te willen gaan kijken. ”Wat wil je gaan doen?” Ze zouden van alles kunnen doen met de sneeuw.


Little men on a mission Sootpaw_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Little men on a mission
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: