Movie Without the Popcorn [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Movie Without the Popcorn [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Feather •
Member
Movie Without the Popcorn [OPEN] DPKsfdL
Steen
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Feather •
BerichtOnderwerp: Movie Without the Popcorn [OPEN]   Movie Without the Popcorn [OPEN] Icon_minitimevr 1 apr 2022 - 17:25

Haar blauwe oen keken dof van vermoeidheid vooruit. Ze had honger en haar vacht was smerig en dof. Haar blauwe ogen die altijd vrolijk hadden gestraald staarden wezenloos voor haar uit. Ze waren de Tribe uitgeschopt... Alle buitenstaanders die waren gekomen. Zelfs zij! In de bergen geboren! De zwarte kattin liet haarzelf vermoeid in een struikje vallen. Nadat ze de Tribe uitgeschopt waren, was ze haar eigen weg gegaan. Was ze zelf op haar gevoel gaan lopen. Dagen had ze rondgedwaald terwijl ze zo'n beetje alles at wat ze vinden kon. Ze was veel te jong. Geen enkele jachtervaring zat in haar. Tussen een paar plukken vacht, waren een paar ribben te zien. Oh wat zou ze wensen dat ze de melk van Twinkel nog had! Feather had geen idee waar ze was. Dat had ze al niet nadat ze de cave verlaten had. De poes trilde zwakjes terwijl ze lag. Haar zoolkussentjes deden pijn en haar spieren schreeuwden om rust. De zwarte kitten snikte zachtjes. Ze wilde de Tribe! Ze wilde Shine! Ze wilde bekenden om haar heen! Maar ze was alleen. Alleen in het donker in een paar struikjes. Zacht snikkend legde ze haar kopje op haar poten en sloot ze haar ogen. Moest ze nu haar hele leven zo doorgaan? Lopend zonder thuis. Geen eten vinden en eenzaam ronddwalen.

- OPEN
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Movie Without the Popcorn [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: