Now I'm walking on a wire 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Now I'm walking on a wire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foulplay
Member
Now I'm walking on a wire DPKsfdL
Freedje
347
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Now I'm walking on a wire   Now I'm walking on a wire Icon_minitimeza 2 apr 2022 - 12:11

Zijn hoofd tolde. Er was veel gebeurd in de afgelopen tijd en hoewel hij de belachelijke gedachte dat hij Acornstar had gedood door een gesprek over toekomstig deputy schap te hebben met Settleddust van zich af had kunnen schudden, zat het hem nog steeds niet lekker. Acornstar was dood en Settleddust was naar de Highstones om zijn nieuwe levens op te gaan halen. Het was allemaal zo onwerkelijk dat Foulpaw het nauwelijks kon bevatten. En hij had niet eens een hechte band gehad met Acornstar, kon je nagaan. Misschien kwam het omdat het allemaal zo snel was gebeurd? De kater onderdrukte een zachte zucht. Na het vigil van Acornstar voelde hij er vrij weinig voor om nog in het kamp rond te blijven hangen en Scartail had zijn training voor nu even stopgezet. Dat gaf Foulpaw de tijd om weer wat tot zichzelf te komen. Zijn amberkleurige blik gleed door de Pinewood, dat er net zo rustig bij lag als voordat Acornstar stierf. Het leven ging door, dat was weer duidelijk. Wie zou de nieuwe deputy worden? Hij had geen idee. Voor zijn gevoel kon het iedereen in de Clan wel zijn. Misschien Dimveil, maar zij was nog vrij jong. Hij knipperde kort even met zijn ogen. Nee, daar ging hij nu niet over nadenken. Nu wilde hij even rust in zijn kopje hebben.

@Barkinghound
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Now I'm walking on a wire
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: