Pizza Party 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Pizza Party

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skypaw,
Member
Pizza Party DPKsfdL
Steentje
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Skypaw,
BerichtOnderwerp: Pizza Party   Pizza Party Icon_minitimeza 2 apr 2022 - 13:24

Twijfelend keek ze naar haar witte broer. Ze schuifelde ongemakkelijk met haar poten. Ze wilde spelen, maar haar andere broertjes waren te druk met iets anders. Alleen Lovekit lag nog te slapen, maar dan zou ze hem wakker moeten maken. Ze slikte. Zou zij hem dan boos maken? Zou mama boos worden, omdat ze haar sibling niet liet slapen? Skykit opende haar mond om enkel met een extreem zacht piepje 'Lovekit' te zeggen. Te zacht om überhaupt te horen. "Lovekit?" fluisterde ze iets harder, maar nog steeds zacht. Wat moest ze doen? Moest ze haar broertje wakker porren? Was ze dan niet egoïstisch? Twijfelend tikte de driekleurige kitten met een trillende poot de rug van haar broer aan. Snel trok ze hem terug. Zou hij boos worden? Vol spanning wachtte ze af wat er gebeuren ging.

- Lovekit
Terug naar boven Ga naar beneden
Lovekit
Member
Pizza Party DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Lovekit
BerichtOnderwerp: Re: Pizza Party   Pizza Party Icon_minitimezo 3 apr 2022 - 16:09

Pizza Party Dccl3rf-fe99107c-9ee8-48c2-99b3-c3fb65284f0c.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzU3Yjk0NmQzLTg3YjUtNGRjMy05YWY0LTdiOGMyMzAyMmJiY1wvZGNjbDNyZi1mZTk5MTA3Yy05ZWU4LTQ4YzItOTliMy1jM2ZiNjUyODRmMGMuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Dit was zijn lievelingsplekje, hier zo dichtbij mama. Want wanneer de zon heel hoog stond, dan kwamen de warme stralen net door de kampwand heen, en verwarmde het zijn witte vachtje. De pluizige kitten had zichzelf dan ook maar al tevreden in slaap laten wiegen door de warmte van het winter zonnetje, en de zachte bewegingen van zijn moeder. Als het aan hem lag kon hij wel de hele middag zo dutten. Maar zijn plannetje werd echter gedwarsboomd. Met een geeuw rekte hij zich helemaal uit, toen hij het stemmetje van zijn zusje horen. Even smakte hij en knipperde met zijn ogen om wakker te worden. Weet je, de hele dag slapen was eigenlijk ook saai, en zijn zusje veel leuker! Hij draaide zich op zijn rug, opende zijn poten wijd en kierde vrolijk naar zijn enige zusje. "Skyyyyyyyyy!" brabbelde hij vrolijk en giechelde naar zijn veel kleurige zusje.


Pizza Party Lovebugos
Terug naar boven Ga naar beneden
Skypaw,
Member
Pizza Party DPKsfdL
Steentje
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Skypaw,
BerichtOnderwerp: Re: Pizza Party   Pizza Party Icon_minitimezo 24 apr 2022 - 10:58

Tot haar grote opluchting vond Lovekit het helemaal niet erg. Hij brabbelde vrolijk haar naam waarna hij giechelde. Skykit greens lichtjes, want als haar broer zo vrolijk deed, kon zij natuurlijk niet serieus blijven. De gevlekte kitten ging graag mee in het gedrag van een ander. Soms werd ze gewoon aangestoken en soms was het om iemand te vriend te houden. Kortom: het is een raadsel hoe Skykit zich voelt. Maar nu was ze echt vrolijk, want ze had iemand om mee te spelen. "Spewlen?" vroeg het poesje aan haar witte broer.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Pizza Party
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: