Fear not, I am here 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Fear not, I am here

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scarletmacaw
Member
Fear not, I am here DPKsfdL
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Scarletmacaw
BerichtOnderwerp: Fear not, I am here   Fear not, I am here Icon_minitimeza 2 apr 2022 - 14:44

Scarletmacaw stapte voorzichtig door de sneeuw naar de Nursery toe. Nadat ze waren ingesneeuwd was er al veel onrust in het kamp en de zorgen om haar broer werden er ook niet minder op. Daarnaast moesten ze op de een of andere manier ook ervoor zorgen dat de kittens warm en veilig bleven, al helemaal na de dood van Wisteriawisp die alles nog een beetje heftiger had gemaakt. Ze zou wellicht niet als beste Warrior beloond worden maar ze zou hen helpen die haar nodig hadden en op dit moment had ze beloofd een oogje op de kittens te houden. Ze even iets te geven waar ze door afgeleid zouden worden, al had zijzelf wellicht wel het meeste afleiding nodig. Ze had een paar veren gepakt van verschillende vogels en die voor zich neer gelegd. Toen ze Thrivekit zag liep ze met de veren naar hem toe. 'Thrivekit,' Mauwde ze met een ondeugende en jeugdige grijns op haar gezicht. Ze voelde zich op dit moment niet zo vrij, maar hij zou er niets van merken.

The jokes and fun

will not remain forever...

Terug naar boven Ga naar beneden
Thrivekit
Member
Fear not, I am here DPKsfdL
Freedje
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Thrivekit
BerichtOnderwerp: Re: Fear not, I am here   Fear not, I am here Icon_minitimezo 3 apr 2022 - 13:16

Thrivekit was nog te jong om alle drama om zich heen met zich mee te krijgen. Zijn dagen bestonden uit drinken, slapen en spelen. Hij had geen zorg in de wereld en dat het buiten de nursery allemaal niet zo geweldig was als dat hij dacht, ging volledig langs hem heen. Dat werd er niet beter op toen een warrior opeens zijn kant op kwam rennen met een paar veren. De warrior kende hem wel, maar hij haar niet en hij deed zijn best om diep na te denken. Hmm…. Hmmmmm… Aha! ”Let!” miauwde hij toen trots, wat maar een klein deel van haar naam was. Maar hij kon het niet helpen. Hij kon de naam van zijn moeder amper uitspreken en die van zijn siblings, laat staan dat hij zo’n moeilijke, lange naam kon uitspreken. Maar hij was er trots op en dat was ook duidelijk zijn groene blik te zien, welke al snel afdwaalde naar de veren die ze bij zich had. ”Mooi!” snorde hij. ”Voor mij?” Zijn kopje ging hoopvol omhoog en hij zette grote ogen op terwijl hij naar de warrior keek. Dat werkte bij mama ook altijd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarletmacaw
Member
Fear not, I am here DPKsfdL
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Scarletmacaw
BerichtOnderwerp: Re: Fear not, I am here   Fear not, I am here Icon_minitimewo 27 apr 2022 - 20:26

Scarletmacaw keek naar de kitten die blijkbaar haar herkende. Al kon haar naam met geen mogelijkheid geheel worden uitgesproken. 'Ler!' Piepte hij terwijl hij zich focuste op de veren die ze had meegenomen. 'Mooi!' De veren waren inderdaad mooi, al had ze hen met een andere reden mee gebracht. De kittens konden er goed mee spelen en soms leren welke kleuren en grootte bij welke vogel hoorde. De ene vogel was makkelijker te vangen dan de ander. 'Voor mij?' Klonk er hoopvol terwijl ze hem met een warme blik aan keek. 'Voor jouw en de andere kittens,' Klonk er zachtjes, delen was immers ook belangrijk om te leren. Al vanaf jonge leeftijd.

The jokes and fun

will not remain forever...

Terug naar boven Ga naar beneden
Thrivekit
Member
Fear not, I am here DPKsfdL
Freedje
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Thrivekit
BerichtOnderwerp: Re: Fear not, I am here   Fear not, I am here Icon_minitimedo 28 apr 2022 - 14:16

Thrivekit snorde door de warmte die hij in de blik terugvond van de poes voor hem. Ze deed hem een beetje denken aan zijn moeder. Die keek ook altijd op die manier naar hem! Thrivekit luisterde aandachtig naar wat ze zei en knikte heftig. Gelukkig wist hij wel hoe hij moest delen! ”Ik zwal ze aan elke kitten in de nursery lwaten zien!” piepte hij trots. Maar eerst zou hij er zelf mee spelen en het aan de rest van zijn littermates laten zien, want Scarletmacaw had hem als eerste benaderd! ”Waar zwijn jouw kittens?” vroeg hij toen vervolgens aan de poes. Hij had geen idee of zij ook een nestje had of dat ze net als zo veel katten gewoon op bezoek kwam, maar als ze ook een nestje kittens had, dan wilde hij die wel zien. Misschien konden ze vriendjes worden!

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fear not, I am here
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: