Cold weather 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Cold weather

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Owlkit*
Member
Cold weather DPKsfdL
Butter
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Unborn
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Owlkit*
BerichtOnderwerp: Cold weather   Cold weather Icon_minitimeza 2 apr 2022 - 14:48


Do not trap

yourself into an owl's hooting sound where sad nights linger through the blackness of a hound.

Owlkit had slechte ervaringen met koud weer. Vanaf zijn geboorte had hij al enkele keren vast gezeten door de koude. De eerste keer had her zelfs het leven van zijn moeder gekost en dus was hij alleen achter gebleven. Hij was jong genoeg om dit niet te begrijpen maar de koude was zijn grootste vijand. De jonge kater zocht dan ook naar nieuwe dingen, of warme plekken. In dit geval was hij bezig zichzelf onder te graven met het mos in de hoop meer warmte vast te houden en het gevoel van geborgenheid te mogen voelen.

tags @Open & StorkpawCold weather Owlkit_met_kerstachtergrond_signatuur
Terug naar boven Ga naar beneden
Thrivekit
Member
Cold weather DPKsfdL
Freedje
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Thrivekit
BerichtOnderwerp: Re: Cold weather   Cold weather Icon_minitimezo 3 apr 2022 - 13:23

Thrivekit kroop dicht tegen zijn siblings aan toen de koude recht door de nursery heen leek te gaan. Hij drukte zijn kopje tegen de warme buik van zijn moeder aan en snorde zachtjes. Zijn siblings lagen allemaal te slapen en Thrivekit kon het niet opbrengen om één van hun wakker te maken zodat ze konden gaan spelen. En dus keek hij maar om zich heen, kijkende of hij iemand kon vinden waar hij mee kon spelen. Zijn blik viel op Owlkit die een eindje verderop lag. ”Owkit,” miauwde hij terwijl hij naar de kater toe trippelde. Om vervolgens halverwege over een mosballetje te struikelen en vol op zijn snufferd te gaan. Het katertje schudde het van zich af en liep koppig door, vastberaden zijnde om zijn pijn niet te laten merken. ”Speleh?” vroeg hij vervolgens terwijl hij een licht uitdagende houding aannam. Meer introductie was er volgens hem niet nodig. Op deze leeftijd waren ze voor hem allemaal vriendjes. Dat zou misschien later wel veranderen, maar nog niet nu.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Cold weather
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: