I've got so much time to kill 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I've got so much time to kill

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thrivekit
Member
I've got so much time to kill DPKsfdL
Freedje
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Thrivekit
BerichtOnderwerp: I've got so much time to kill   I've got so much time to kill Icon_minitimezo 3 apr 2022 - 14:08

Het wandelen lukte steeds beter. Nou ja, wandelen… Je kon het eigenlijk nog steeds meer waggelen dan wandelen noemen, maar het ging er op vooruit. Hij had het idee dat hij ook iets groter was geworden, maar dat was misschien maar schijn. Hij was immers nog steeds maar één maan oud en dus nog steeds een jonkie. Hij liet zijn blik kort naar zijn moeder glijden, maar zij lag lekker te slapen en het bracht een glimlach om zijn gezicht toen hij zag hoe vredig ze erbij lag. Zijn mama. Waar nooit iets mee mocht gebeuren. Ondanks dat hij jong was, voelde hij al een beschermend gevoel voor haar. Hij hield van haar, ondanks dat hij nog niet wist wat liefde was. Hij hield van zijn siblings, al wist hij niet precies wat dat betekende. Hij drukte zijn neusje even kort tegen de vacht van Sootkit en wilde hem niet wakker schudden toen hij de aanwezigheid van iemand anders opmerkte. Een jonge kater was de nursery binnen gelopen en Thrivekit probeerde zich zijn naam te herinneren, maar hij dacht dat hij de kater nog niet eerder had gezien. Hij gaf de kater een begroetend knikje en keek hem aan met zijn nieuwsgierige groene ogen. Misschien wilde hij wel een praatje maken!

@Turtleheart
Terug naar boven Ga naar beneden
Turtleheart
Member
I've got so much time to kill DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Turtleheart
BerichtOnderwerp: Re: I've got so much time to kill   I've got so much time to kill Icon_minitimezo 3 apr 2022 - 14:37Er waren al wat maanden verstreken sinds hij warrior is geworden, het is een zware taak maar met 1 doel. Beschermen van de clan en iedereen voeden. Toen die leerling was wist niet hoe zwaar het zal zijn, maar hij is wel voor opgeleid door zijn geweldige mentor. Turtle moest ook denken aan zijn kittenstijd in de moederden, hoe warm het daar toen was. Maar uiteraard is die daar weer te groot voor, alsnog wil die de den wel een keer bezoeken. Er zijn al wat kittens geboren de afgelopen maanden. Hij liep richting de kraamkamer, maar voordat hij naar binnen gaat verzorg die eerst zijn vacht. De kater stapte naar binnen en liet de omgeving in zich opnemen, hij zag een jonge kitten met grote ogen naar hem kijken van nieuwsgierigheid. Zelf kwam die niet meer op de naam helaas, het was wel door de clan gegaan maar wist niet meer de naam. "Hey, hoe heet jij?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Thrivekit
Member
I've got so much time to kill DPKsfdL
Freedje
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Thrivekit
BerichtOnderwerp: Re: I've got so much time to kill   I've got so much time to kill Icon_minitimema 4 apr 2022 - 11:25

De kater was groter dan hem, dat was één ding dat zeker was. Maar ja, hij was dan ook nog maar één maan oud. Dan mocht hij nog niet te veel van zichzelf verwachten. Hij was er echter wel zeker van dat hij straks iedereen zou inhalen met zijn groeispurt! Hoe groter hij werd, hoe beter hij zijn mama kon beschermen. En zijn siblings! Thrivekit werd uit zijn ambitieuze gedachten gehaald door de kater die aan hem vroeg hoe dat hij noemde. ”Divekit!” sprak hij trots uit, zijn naam verkeerd spellend zodat het anders klonk dan hoe hij daadwerkelijk noemde. Sommige lettergrepen en klanken waren best moeilijk voor hem. Hij kon de namen van zijn siblings dan ook niet correct uitspreken, maar dat kwam nog wel. ”Jij?” vroeg hij vervolgens terwijl hij wat dichterbij de warrior kwam. De lange staart van de warrior viel hem meteen op en Thrivekit liep achter de warrior door, waarna hij één keertje speels met zijn pootje naar de staart van de ander sloeg. Hij wilde ook zo’n lange staart hebben!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I've got so much time to kill
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: