I need no sympathy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I need no sympathy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thawrage
Member
I need no sympathy DPKsfdL
Freedje
428
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: I need no sympathy   I need no sympathy Icon_minitimema 4 apr 2022 - 13:00

Thawrage zwiepte kort met zijn staart terwijl hij met een kille blik om zich heen keek. Het kamp was ingevroren en voor zijn gevoel was er niks erger dan samen met zijn Clanmates opgesloten zitten in een beperkte ruimte. Hij had geen bewegingsvrijheid, kon zich niet afzonderen en de bijtende kou deed niet veel goeds aan zijn toch al beschadigde schouder. De pijn maakte hem gek. ’s Nachts werd het steeds erger waardoor hij er niet van kon slapen en dat begon duidelijk te worden in zijn humeur. Niet dat zijn humeur altijd zo op en top was geweest, maar de laatste tijd werd het steeds erger. Hij knipperde de slaap weg uit zijn ogen terwijl hij zijn blik langs het kamp liet glijden, waar hij kort oogcontact maakte met oceaanblauwe ogen. Oceanpaw was bijna een exacte replica van haar moeder en Thawrage wist dat het geen toeval was dat ze dezelfde naam droeg als haar moeder. Oceanstar. Thawrage was nog geen warrior geweest toen dat ze stierf. Hij had er niet veel contact mee gehad en was te veel bezig geweest met zijn training om zich met simpele gesprekken bezig te houden. Hij wist dat ze gestorven was toen haar kittens waren geboren en als je naar Oceanpaw keek, keek je bijna naar Oceanstar zelf. Hij gaf de apprentice een knikje en wierp toen zijn blik de andere kant op. Het was niet omdat ze de dochter van een leader was dat dat hem meer interesseerde om een gesprek met haar te beginnen. Helemaal niet, zelfs. Voor dat soort dingen was hij niet gevoelig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I need no sympathy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: