➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfblood
Deputy
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1108
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 41 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimedi 5 apr 2022 - 21:08


Shadowclan Patrols
Hear hear! Het is weer 's ochtends vroeg, en dat betekend dat Wolfblood met een norse blik op je zit te wachten midden in het kamp - ofterwijl, tijd voor de patrols, taken, en drills van de dag.

In dit topic kan je je aanmelden voor verschillende activiteiten. Namelijk patrouilles, drills, tasks & deputy meetings. Al deze activiteiten, behalve de deputy meetings, kunnen input krijgen vanuit prompts die ik (Kip, Wolfblood) plaats. Dit geeft hopelijk de input om patrouilles spontaan, interessant en leuk te houden. Mocht je specifiek geen prompts willen ontvangen, kan je dit altijd vermelden en dan laat ik je (waarschijnlijk) met rust.  

Aanmelden is mogelijk door het juiste lijstje helemaal onderaan dit bericht te kopiëren, in te vullen en in dit topic te plaatsen.

Mocht ik traag reageren, of heb je een specifiek verzoek (voor een prompt), schroom u niet om mij even op discord te porren!  @ kipeeh#1344

Patrols:

Om de prooistapel gevuld te houden en de grensmarkeringen vers trekken warriors en apprentices dagelijks uit op patrouilles. Er zijn een aantal verschillende patrols waaraan deelgenomen kan worden, deze worden geleid door een (senior) warrior. Patrouilles bestaan meestal uit 2 tot 4 katten. Mocht er geen patrouilleleider beschikbaar zijn, zal Wolfblood deze overnemen of kan de patrouille leider als NPC worden beschreven. De patrols zullen bestaan uit border patrols, hunt patrols en special patrols.

Verder hebben in het verleden de deputies van alle clans de handen bij elkaar geslagen om meer interactie tussen clans en patrols mogelijk te kunnen maken. Het kan dus eens voorkomen dat je topic plotseling tegen een vijandige patrol stuit. Of dat goed of slecht is, zal de RPG uitwijzen. Patrols van andere clans kunnen zich aanmelden voor Enemy Patrols en daarmee een patrouille van Shadowclan binnen vallen.


Drills:

Shadowclan eert zichzelf op hun kracht en doorzettingsvermogen. Om ervoor te zorgen dat het kennen en kunnen van de warriors en apprentices op hoog niveau blijven, worden er met enige regelmaat Drills georganiseerd. Zeker in tijden van oorlog of spanning tussen de clans komen deze vaker voor. Drills zijn meestal georiënteerd op één specifieke skill, zoals bijvoorbeeld het jagen in de nacht of gevechtstechnieken. Over het algemeen worden drills voor apprentices en warriors apart georganiseerd. Drills zijn voor warriors de uitgelegen gelegenheid om zichzelf te bewijzen en respect te verdienen. Apprentices kunnen hierbij zichzelf verbeteren en in sommige gevallen aantonen dat zij klaar zijn voor hun final assessment.

Tasks:

Als apprentice sta je nou eenmaal een beetje onderaan de voedselketen. Wanneer apprentices niet bezig zijn met patrouilles of trainingen wordt van hen verwacht dat ze bepaalde taken uitvoeren. Meestal is dit het verversen van mosnesten, het helpen van de elders of het versterken van de kampwand. Tasks zijn alleen bedoeld voor apprentices, enkel wanneer er niet genoeg apprentices zijn om de dagelijkse taken uit te voeren, of wanneer een ramp ervoor heeft gezorgd dat meer hulp nodig is, kunnen tasks ook aan warriors toegedeeld worden.

Deputy Meetings:

Na het uitdelen van de tasks en patrols blijft Wolfblood nog altijd even in het kamp hangen om eventuele problemen aan te horen. Serieuze probleem met een apprentice? Bloodclan gesignaleerd bij de grens? Of simpelweg nieuws wat de deputy en leader dienen te weten? Kom dan vooral op een gezellig theekransje. Let wel op dat Wolfblood geen mediator is, en wanneer je bij haar aankomt met je relatieproblemen je waarschijnlijk weinig steun kan verwachten.

Verder kan je meetings ook gebruiken om zelf (special) patrols en drills voor te stellen. Initiatief wordt zeer gewaardeerd, dus mocht jouw karakter interesse hebben om bijvoorbeeld een Drill op te stellen en te leiden, zal dit vrijwel altijd worden gewaardeerd. Meetings met als doel het voorstellen van een event hoeven geen IC topic te hebben tenzij je dit graag wilt. Wanneer ik je verzoek accepteer in dit topic, mag je het topic direct aanmaken.


Belangrijk: In Shadowclan houden we een vrije postvolgorde aan, dit houdt in dat je niet op elkaar hoeft te wachten met posten, zodat het topic lekker doorloopt. Houd echter wel rekening met elkaar. Ook ben je niet verplicht te wachten op een nieuwe prompt van mij, je kan gewoon doorgaan.


01
Border Patrols

Shadowclan grenst aan Thunderclan bij het donderpad en aan Windclan. Shadowclan heeft het kleinste territorium van alle clans, dus het beschermt zijn grenzen vurig. Alertheid en een defensieve houding worden van ieder clanlid verwacht.


Geen border patrol op dit moment

02
Hunt Patrols
Shadowclan jaagt op andere prooidieren dan slechts muizen en vogels. Shadowclan heeft een smaak ontwikkeld voor amfibieën. Aangezien vele nachtdieren zijn, is het niet zeldzaam dat 's nachts ook nog jachtpatrouilles zijn.

Night hunt - Marshlands:
Leider:
Leden:
[LET OP: omdat de marshlands in het donker verraderlijk kunnen zijn, zijn alleen apprentices van 8+ moons toegestaan]


Day hunt - Little creek :
Leider:
Leden: Scarlethaze - Gavialpaw

03
Special patrols
Wanneer de situatie erom vraagt worden er patrouilles op pad gestuurd met een andere, specifieke reden. Dit kan zijn om de medicine cat te helpen met de kruidenvoorraad, om een bezoeker te ontvangen maar ook om vijanden van het territorium te verjagen, indien nodig. Wij beschermen onze clan met tand en klauw.  

Special Bloodclan Patrol
Leider: Wolfblood
Leden:

02
Drills
Shadowclan is gedreven en eert zichzelf op hun kracht en doorzettingsvermogen. Wanneer Drills georganiseerd worden, wordt ieder clanlid verwacht hieraan deel te nemen. Het gebruik van nagels is verboden, er wordt echter wel verwacht dat deelnemers de volle 100% geven en zichzelf niet inhouden tegenover een clangenoot.

BONUS: Om de drills interessant te maken kunnen de winnaars van de gevechten prijzen claimen. Dit kan bestaan uit eerste keuze van de prooistapel, het beste nest in de den, eerder uitgekozen worden bij belangrijke evenementen. Ook kan er worden gewed worden op de gevechten om dezelfde prijzen, al vechten de meeste om de eer in de clan.


!! Vechttechniek drill coming soon!!
Meldt je nu alvast aan om een duo te vormen

Clementinepaw vs ???


03
Tasks
Apprentices zijn verantwoordelijk voor de staat van de nursery en de elders. Het leven van een apprentice is bestaat niet alleen uit leren jagen en vechten, het gaat ook over verantwoordelijkheden leren om voor de clan te zorgen. Apprentices zullen ook iedere dag een taak in het kamp krijgen.

NEW: Taken volbrengen levert aanzien op bij de deputy. Je zal sneller uitgekozen worden voor belangrijkere taken en je inzet kan worden beloond met eerder warrior gemaakt worden dan je leeftijdgenoten.

02
Deputy Meetings
Meetings geven iedere apprentice en warrior de gelegenheid om belangrijke informatie door te spelen, evenementen voor te stellen of eventuele problemen voor te leggen. Wel de nodige waarschuwing, de deputy heeft weinig geduld voor gesprekjes over koetjes en kalveren03
Enroll
Aanmelden patrol:
Aanmelden patrol:

Aanmelden Drill
Aanmelden Drill:

Aanmelden task:
Aanmelden Task:

Aanmelden Deputy Meeting:
Aanmelden Deputy Meeting:

LET OP: Alleen voor andere clans. Aanmelden Enemy Patrol.
Aanmelden Enemy Patrol:
Gods of slaughter's
favorite daughter

Slap Count: 08
Kill Count: 02


Laatst aangepast door Wolfblood op ma 16 mei 2022 - 20:44; in totaal 9 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Kfjj0PI
Butter
854
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimedi 5 apr 2022 - 21:27

Ik wil een Task!
Naam: Palepaw
Alleen/duo: Alleen


➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Dutch22
Renske
2612
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimedi 5 apr 2022 - 21:28

Ik wil op patrol!
Naam: Settledstar
Welke patrol: Thunderpath
Leider/lid: Maakt mij niet uit
Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit


Terug naar boven Ga naar beneden
Foulplay
Member
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings DPKsfdL
Freedje
347
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimedi 5 apr 2022 - 21:30

Ik wil op patrol!
Naam: Settledstar
Welke patrol: Thunderpath
Leider/lid: Lid

Ik wil een Task!
Naam: Foulpaw
Alleen/duo: Alleen
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimedi 5 apr 2022 - 21:37

Ik wil op patrol!
Naam: Beechresin
Welke patrol: Thunderpath
Leider/lid: Kijk maar

Ik wil op patrol!
Naam: Scarlethaze
Welke patrol: Hunt patrol
Leider/lid: Lid


➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1108
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 41 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimedo 7 apr 2022 - 13:46Thank you for your service
De Thunderclan Border Patrol mag onderweg met Beechresin als de patrouille leider en Settledstar en Foulpaw als leden.Topic link

Scarlethaze is toegevoegd aan de hunt patrol, deze zoekt nog enkele leden.
Palepaw Task
Repareer een gat in het dak van de nursery
Topic Link
Foulpaw Task
Veeg de sneeuw weg voor de elders den.
Topic Link


Gods of slaughter's
favorite daughter

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilypaw
Member
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings DPKsfdL
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lilypaw
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimedo 7 apr 2022 - 13:46

Ik wil een Task!
Naam: Lilypaw
Alleen/duo: Als je een duo maatje kan vinden  ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings 1f61f anders alleen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Clementinepaw
Member
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Tumblr_pj1ai4elhV1vec8fe_540
Beertje ✧
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 6 moons ✧
Gender: Tomcat ♂
Rank: ✧ Apprentice ✧
Clementinepaw
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimedo 7 apr 2022 - 14:42

Ik doe met een Drill!
Naam: Clementinepaw
Welke drill: De coming soon vechtdrill

Ik wil een Task!
Naam: Clementinepaw
Alleen/duo: Duo


➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings D77o8rr-89c6f1a5-47cf-4a31-9287-2b1b099a262e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzhjOTEzNDU4LTlhYTYtNDU1Yy1hNWY1LWY3MDZmNGRhMDM0OVwvZDc3bzhyci04OWM2ZjFhNS00N2NmLTRhMzEtOTI4Ny0yYjFiMDk5YTI2MmUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Terug naar boven Ga naar beneden
Smouldertongue
Member
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings DPKsfdL
Aimée
299
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimedo 7 apr 2022 - 14:43

Ik wil op patrol!
Naam:Gavialpaw
Welke patrol:Day Hunt Little Creek
Leider/lid:Lid

Ik wil een Task!
Naam:Gavialpaw
Alleen/duo:Alleen


➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Sadboi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1108
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 41 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimema 11 apr 2022 - 20:57Thank you for your service
Clementinepaw is toegevoegd aan de toekomstige Drill

Gavialpaw is toegevoegd aan de Day Hunt Little Creek Patrol.

Er wordt nog alleen een patrouille leider gezocht voor de Day Hunt Little creek! Meld je nu aan.
Lilypaw & Clementinepaw Task
Vervang de mosnesten van de elders
Topic Link
Gavialpaw Task
Haal water voor de elders & queens.
Topic Link


Gods of slaughter's
favorite daughter

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1108
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 41 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimema 16 mei 2022 - 20:45!!! NEW SPECIAL PATROL: BLOODCLAN ENEMY PATROL !!


Shadowclanners, opgelet! Er zijn Bloodclanners gespot op het territorium. Wolfblood zet een patrol op om dit te onderzoeken, meld je nu aan! LET OP: je mag als apprentice alleen deelnemen als je 8 moons of ouder bent.Gods of slaughter's
favorite daughter

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Litheflower
Member
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Ff6003bc94d9ac9df36acd6567eea68c
di da doddy
22
Actief
toujour pur
always pure


CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: warrior
Litheflower
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimema 16 mei 2022 - 20:55


Ik wil op patrol!
Naam: Litheflower
Welke patrol: bloodclan duh
Leider/lid: allercoolste lidje
fearless child
broken boy
tell me what it's like to burn  Terug naar boven Ga naar beneden
Poppyfield
Member
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings DPKsfdL
Esmee <3
67
Actief
NOOTNOOT

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Poppyfield
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimema 16 mei 2022 - 21:01

Ik wil op patrol!
Naam: Poppypaw
Welke patrol: Bloodclan
Leider/lid: Lidjee

Ik wil een Task!
Naam: Poppypaw
Alleen/duo: Duo als iemand wil, anders lonely ;0

Ik doe met een Drill!
Naam: Poppypaw
Welke drill: Vechttechniek


➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Poppyf10


Laatst aangepast door Poppypaw' op wo 18 mei 2022 - 20:33; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Nightcurse
Member
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings XrIzuZf
<3
111
Actief
I gave you a rare gift

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Nightcurse
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings   ➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings Icon_minitimedi 17 mei 2022 - 20:25

Ik wil op patrol!
Naam: Nightcurse
Welke patrol: Bloodclan
Leider/lid: Doesn't matter


➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings KMULsvl
"Killing must feel good to god, too... He does it all the time, and are we not created in his image?"
Terug naar boven Ga naar beneden
 
➤ Shadowclan Patrols, Drills, Tasks & Meetings
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Clans :: ShadowClan-
Ga naar: