Titane 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Titane

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Moderator
Titane E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1547
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Titane    Titane Icon_minitimewo 6 apr 2022 - 22:27

Tussen de sterren was het warm geweest, ze had zich er thuis gevoeld, zoals de andere keren. Ze had geliefde gezichten gezien, en had zich geen moment afgevraagd waarom ze daar was. Niemand had iets gezegd, iets bijzonders opgemerkt. Ze had ze allemaal weer gezien: Creamyfrost, Smokegaze, Butterstar.. Zo veel katten die ze nooit meer aan kon kijken daar beneden, in de vaste wereld. Toen ze afscheid nam voelde Crystalstar niet de eindigheid van de andere keren, ze had het gevoel gehad dat ze snel terug zou keren, al die geliefde gezichten snel zou weerzien.

Het regende, het was koud, het was schemerig. Crystalstar kwam tot het vage besef dat ze weer in haar lichaam was, maar verder wist ze niets. Verder was er alleen maar zwart. Ze lag roerloos en het duurde een hele tijd voordat ze de regen écht begon te voelen. Ze was doorweekt, en lag buiten, ze was niet in het kamp. Die zaken drongen langzaam tot haar door. Toen kwamen één voor één haar zintuigen bij haar terug. Eerst haar gehoor: niets dan het druppen van de regen, overal om haar heen. Ten tweede haar zicht: Ze opende haar ogen en zag het groene gras van de open plek waar ze lag. Overal groen. Groen, groen, groen, rood. Haar reukvermogen: Regengeur en bloed, niets anders. Smaak: bloed. Als laatste kwam het gevoel, maar dat was onthullender dan de rest bij elkaar. Het verlies van een leven en het bezoek aan Starclan had de wonden ver genoeg genezen om haar in leven te laten, maar ze waren te diep om helemaal verholpen te zijn. De pijn bracht de duisternis terug naar de randen van haar visie. Crystalstar haalde diepe, onregelmatige ademhalingen, en probeerde gestructureerd haar verwondingen langs te gaan. Haar flanken waren aan stukken gereten, lange, venijnige sneeën aan beide kanten. Er zaten diepe wonden die voelden als beten in haar rug. De doodslag was waarschijnlijk de wond in haar keel geweest, waar het oude litteken heropend was. Of misschien was dat slechts geweest om haar dood zeker te maken. Haar poten waren ongedeerd, evenals haar staart. Ze probeerde de geuren van het woud in te drinken, en voelde toen nog een verwonding, drie krassen over haar rechterwang, duidelijk klauwwonden. "Help" Bracht ze hees uit, haar helende keel liet weinig meer toe. Langzaam probeerde ze op te staan. Dat lukte, maar de eerste stap was een gigantische inspanning. En waar was ze eigenlijk? Het territorium, dat wist ze bijna zeker. Maar hoe ver ze van het kamp verwijderd was, was onmogelijk te zeggen. Met bloeddoorlopen ogen keek ze door de bomen. Ze was gestorven. En ze had geen idee hoe.

[Closed]
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
Titane 4n8Baju
Beertje
614
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 73 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: Titane    Titane Icon_minitimezo 10 apr 2022 - 0:22

Het was vreselijk koud. Zo koud dat zijn botten kraakten bij elke stap die hij maakte. Zijn lichte poten ploften zwaar neer in de sneeuw. Onder zijn pootkussentjes maakte het knerpende geluiden en de sneeuw pakte daar samen. In plaats van de smelten staken ze en schuurde ze over zijn kussentjes zodat die open lagen en steeds meer pijn deden. Het waren net kleine papier wondjes. De deputy had zijn oren naar achteren gevouwen tegen de gutsende regen die steeds langzamer uit de hemel kwam vallen. Hij was in het camp geweest, bij de Sharing Tongues. Niet dat hij een gezellig kletsende man was, maar hij hield de kittens en de elders in het oog. Een goede job. Hij was nog maar net terug van de jacht. Zijn flanken rezen heftig op en neer en hij likte zijn rode borstkas schoon. Alles was goed tot iets zijn rust had verstoord. Een rilling dat zijn rugharen omhoog had gezet. Alsof er een teken van Starclan kwam struikelde een kitten recht over een hoop sneeuw. Wellicht was het een doodnormaal jonkie, maar even flitste het beeld van een levensloze Crystalstar voor zijn netvlies, voordat hij het grijze kind zag recht krabbelen. Hij had het kunnen afschrijven aan zijn herinneringen, hoe ze voor hem in de rivier was gesprongen en was verdronken, maar dat deed hij niet. Met paniek in zijn borstkas was hij rechtgestaan, zijn zwijgzame collega de excuses aangeboden en vertrokken. Nu was hij halverwege het territorium. Haar geur was er niet, hij wist hoe hopeloos en stom dit moest lijken, maar het trillende gevoel had hem door laten gaan. Eenmaal hij uit het bos kwam en hij de rivier voor zich hoorde gonzen kwam er een scherpe geur in zijn neus. Het overstemde de regen en en sneeuwgeur net niet, maar het drong in al zijn poriën. Angst omklemde zijn hart. Hij begon te rennen. Zijn oren drukten zich nog dieper in zijn nek en hij kneep zijn ogen tot spleetjes. Carrioncoughs hart stopte en zo deed zijn lichaam. Hij voelde zich plots niet meer de sterke deputy, de dappere warrior die hij moest zijn. Hij voelde zich een bevende kitten en bovenal misselijk. Zijn maag keerde zich om toen hij het bloedbad aanschouwde. De zwart-witte kater kwam dichterbij. Hij drukte zijn snuffelende neus in haar nekvacht. Het zwart op zijn kop kleurde iets donkerder. Ze leefde nog. Oh Starclan zij dank ze leefde nog! Haar wonden lagen nog open wat betekende dat ze te groots waren voor Starclan om ze in een keer te helen, of dat ze hen nog moest zien. Carrioncough slikte, hij vocht tegen het zwart dat loerde in zijn ooghoeken. Hij haalde diep en schokkerig adem toen ze help fluisterde. De kater deed een stap opzij, liet haar de ruimte om recht te staan, maar het was net zoals de andere keer dat ze gestorven was. Hij drukte zich tegen zijn leider aan om haar te ondersteunen. "Ik ben er," fluisterde hij zachtjes.
carrioncough


Titane B1Zz9k3
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
Titane E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1547
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Titane    Titane Icon_minitimezo 10 apr 2022 - 0:49


Een spoor van rode druppels achtervolgde haar, terwijl ze probeerde te lopen. Elke stap bracht steken van pijn door haar vernietigde lichaam. Daarnaast voelde ze zich duizelig, licht in het hoofd. Starclan kon de wonden dichten, maar kon het bloed niet terug naar binnen brengen. De kou voelde tien maal erger, en ze wist dat ze het op dit tempo niet zou halen zonder nog minstens twee levens te verliezen aan onderkoeling. Crystalstar keek achter zich, naar de rode vlek waar ze gelegen had, het was nog zo dichtbij, ze had pas enkele stappen gezet. Ze zakte opnieuw in elkaar, en wachtte voor wat een eeuwigheid voelde, voordat ze haar zachte hulpkreet uitstootte. Plotseling was er hulp. Een bekende stem, een bekende geur, een bekend lichaam. Het kon niet, hij kon haar niet gevonden hebben. Het was te perfect, het moest een zinspeling zijn, een koortsdroom. “Carrion..” Kreunde ze, haar stem hees en rauw. Oh nee, ik zie er verschrikkelijk uit. Zo mag hij me niet zien. Het was een stomme gedachte, om zich nu te schamen voor haar uiterlijk, maar ze kon het niet helpen. Ze was er beduidend slechter aan toe dan toen ze van de waterval viel, en de omstandigheden waren nog gevaarlijker. ”Kijk.. niet..” Sistse ze zachtjes, en ze voelde hete tranen prikken achter haar ogen. Iemand had dit gedaan, had al haar kracht van haar afgepakt, en haar mooie lichaam en stem. Ze wilde niet dat Carrion haar zag, niet hij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
Titane 4n8Baju
Beertje
614
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 73 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: Titane    Titane Icon_minitimewo 11 mei 2022 - 13:28

"Shhhhhh," suste hij haar zachtjes. Hij drukte zijn lichaam nog harder tegen de hare aan om haar te ondersteunen en hopelijk een beetje op te warmen. Ze moesten naar het kamp en snel, want ook zijn dunne pels was al doorweekt. Het ging tergend traag voorbij. Bij elke stap die ze zette hoorde hij haar zachtjes kreunen en puffen. Zo ging het niet! Carrioncough hield halt. Hij boog door zijn voorpoten en hees Crystalstar op zodat ze over zijn schouders kwam te liggen. Zo! Hij zette nu een krachtig tempo in. "Niet tegenstribbelen," grauwde hij met zijn schelle stem. Ze waren een eind verwijderd van het bos, maar eenmaal daar aangekomen viel de regen een beetje weg. Hij liep door tot ze bij de omgevallen boom kwamen. Over die boom groeide een dikke hulstruik en ook wat zwammen, die hen bescherming konden geven tegen de wind en de regen. Hij liet haar van zijn schouders glijden en schudde zijn eigen pels uit. Brrrr.
carrioncough


Titane B1Zz9k3
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
Titane E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1547
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Titane    Titane Icon_minitimeza 14 mei 2022 - 16:27


Het was de aanraking waar ze zo lang naar verlangd had, op een moment waarop het niets betekende. Hij deed het om haar leven te redden, niet om haar liefde te tonen. Crystalstar was nog steeds wazig, en haar hoofd tolde misselijkmakend. Ze voelde de kou door haar lichaam heen snijden. Gewelddadige rillingen schokten door haar slanke lichaam, en ze klampte zich aan Carrioncough vast. Plotseling dook haar deputy in elkaar, en lag ze over zijn rug. Dat moest een enorme krachtsinspanning zijn geweest, Carrioncough was immers niet de meest gespierde kater. Crystalstar lag als een vermoeide kitten over hem heen gedrapeerd, veel te uitgeput om meer te zijn dan dood gewicht. Het was bijzonder oncomfortabel, maar het was beter dan blijven lopen in haar staat. Na wat een eeuwigheid leek, liet hij haar weer van zijn rug glijden, in de zachte aarde naast de stam van een enorme boom. De druppels die op haar neer hadden gehamerd hielden op. Crystalstar ademde nog steeds snelle, ondiepe ademhalingen. Ze keek glazig naar boven, naar hém. "Creamy.." Het was het eerste wat over haar lippen kwam, zonder dat ze er bij nadacht. "Smoke.." Die tweede naam mompelde ze met iets meer bedenking in haar stem. Toen wist ze haar blik kort scherp te stellen, en vond ze de zwart-witte gestalte van Carrioncough. Nee, hij was geen van haar lieve mates. Zij waren dood, en hij had keer op keer duidelijk gemaakt dat ze niet moest verwachten dat hij haar ooit lief zou hebben. "Bedankt.. Dat je me kwam halen." Fluisterde ze hees, terwijl een zilte traan uit haar ooghoek gleed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
Titane 4n8Baju
Beertje
614
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 73 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: Titane    Titane Icon_minitimewo 18 mei 2022 - 15:04

Aangekomen bij de stam en zodra zijn doorweekte pels al iets minder nat aanvoelde boog hij zich over zijn leider heen. Hij had ze nog een keer zo kwetsbaar gezien, maar het bleef een vreemd fenomeen. In zijn hoofd waren leiders onverwoestbaar tot ze een vredige dood stierven in hun slaap. Zo had hij er altijd over gedacht. Carrioncough liet zijn warme tong schrapen over haar pels om haar een beetje droog te krijgen. Hij vouwde zijn oren een beetje in zijn nek toen ze ging mompelen. "Het is oké," mompelde hij een beetje hees.
carrioncough


Titane B1Zz9k3
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
Titane E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1547
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Titane    Titane Icon_minitimevr 20 mei 2022 - 20:23

Waarom waren de namen plotseling in haar opgekomen? Crystalstar had geen idee, maar ze bleef erover nadenken terwijl ze naar Carrioncough keek. Ze vroeg zich af of haar leven makkelijker of ingewikkelder zou worden als hij besloot dat hij tóch wel van haar hielt. Waarschijnlijk ingewikkelder, het zou een hele nieuw vlaag vervelende roddels met zich meebrengen. Toch, het zou haar waarschijnlijk eindelijk weer een lichtpuntje geven. "Het spijt me.. Dat ik onze relatie zo moeilijk heb gemaakt." Mauwde ze zachtjes, nog steeds omhoog starend naar de donker grijze hemel, die zoveel weg had van haar eigen pels. Ze had haar liefde te vaak verklaard, tot zijn grote irritatie. "Ik ben eenzaam.."
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
Titane 4n8Baju
Beertje
614
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 73 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: Titane    Titane Icon_minitimezo 22 mei 2022 - 1:08

Ze was te zwak om zichzelf te drogen. Daarom begon hij haar zachtjes te wassen. Hij proefde de wonden en het bloed in zijn mond. Zijn maag keerde een beetje. Hoe erg moet het geweest zijn dat ze maar half geheeld waren? Net genoeg om niet nog eens dood te gaan. Een kleine seconde lang vroeg hij zich af hoe het was om dood te gaan. Om in oog te komen staan met Starclan zelf. Wie zou ze ontmoet hebben? Carrioncough neusde even tegen haar oor. "Het is oké Crystalstar," miauwde hij. Hij viel een beetje in herhaling, maar ze moest het vaak genoeg horen. Hij schudde zijn zwarte kop even en richtte ook zijn lichte blik naar de hemel. Hier beschut, dichtbij elkaar voelde hij zich al een stuk warmer. De hemel had een tint van oranje. De kleur van onweer, van Crystalstars grijze vacht die gloeide in het zonlicht. De deputy zuchtte zachtjes. Hij legde zijn kop op zijn witte poten en drukte zijn wang tegen die van zijn leider. "Je hebt mij, ik zal er altijd voor je zijn."
carrioncough


Titane B1Zz9k3
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
Titane E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1547
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Titane    Titane Icon_minitimezo 22 mei 2022 - 1:16

Langzaam maar geleidelijk ebde het geluid van de regen weg. De ondergaande zon brak door, en baadde hen in warm oranje licht. Crystalstar voelde zijn nabijheid, zijn wang tegen de haren. Als een partner zo dichtbij, en toch kon het niet écht zo voelen, hoe erg ze het ook probeerde. Hij deed dit om haar leven te redden, niet omdat hij haar zo liefhad. Ze moest het onthouden, anders zou ze gek van zichzelf worden. "Als ik geen leider was.. Als het de laatste keer niet zo.. verschrikkelijk mis was gegaan, had ik Starclan om nog een nest gevraagd." Vertelde ze zachtjes. Haar snorharen trilden tegen zijn gezicht, haar ogen waren vochtig. "Maar het kan niet meer, en dat spijt me ook." Besloot ze. "Ik mis de liefde, de warmte, maar ik ben bang dat mijn rang dat alles heeft verdrongen." Een lichtere rilling ging door haar lichaam. Ze was aan de beterende hand, en als ze gewild had had ze op kunnen staan en op haar eigen kracht naar het kamp kunnen strompelen. Maar Crystalstar was zo moe. Zooo verschrikkelijk moe. Ze moest hier nog even liggen, in de rust.
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
Titane 4n8Baju
Beertje
614
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 73 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: Titane    Titane Icon_minitimezo 22 mei 2022 - 1:26

Carrioncough bleef zo liggen. Hij probeerde eventjes haar blik te vangen bij haar volgende woorden. Ergens in zijn buik wist hij wat de woorden betekende. De deputy rekte zijn lichaam een beetje en krulde zich daarna beschermend om zijn leider heen. Hij legde zijn kop nu op haar schouders. Haar korte vacht kriebelde in zijn neus. Eigenlijk wist hij niet wat te zeggen. Zijn woorden waren op, zijn brein te druk bezig met alles op een rijtje te zetten. Daarom bleef hij stil. Hij sloot zijn ogen niet, maar hoopte dat Crystalstar dat wel deed. Ze had rust en slaap nodig. Hij zou deze nacht en vroege ochtend over haar waken. Morgen zou hij een patrouille erop uit sturen om de moordenaar op te sporen, ook al was dat een verloren zaak.

- Topic uit
carrioncough


Titane B1Zz9k3
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
Titane E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1547
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Titane    Titane Icon_minitimezo 22 mei 2022 - 1:31

Had ze het weer eens verpest? Hij bleef té lang stil, dat kon weinig goeds betekenen, dacht Crystalstar somber. Toch, hij trok zich niet van haar terug, dus dat moest toch tenminste íéts betekenen? Ze voelde zich comfortabel in zijn greep, en sloot haar ogen voor een momentje. Eén moment maar. Straks zou ze weer terug naar het kamp moeten, en dan zouden er weer zorgen en plichten voor haar zijn. Ze moest er zijn om die te beantwoorden. Ze moest er zijn. Er zijn. Er... Crystalstar's ademhaling werd diep en regelmatig, en haar slaap was droomloos.

[Topic uit]
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Titane
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: