Breathe 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Breathe

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowmurder
Member
Breathe DPKsfdL
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Crowmurder
BerichtOnderwerp: Breathe   Breathe Icon_minitimedo 7 apr 2022 - 18:30


Hoe moest je hierin leven. Ze kreeg amper lucht om hier te ademen. Ze zat zo ver mogelijk van de andere clangenoten maar toch slaagden ze erin haar ademruimte weg te nemen. Blijkbaar hadden katten haar gewoon veel te graag, oftewel zagen ze niet dat er nog voldoende plek was aan de andere kant van het kamp. “Hey… uh…”, begon ze heel stilletjes. Iets in haar kop zei dat het misschien beter was om te zwijgen maar wat moest ze anders doen. Zich verzetten? Daar had ze absoluut geen zin in. Haar pleegouders hadden tenslotte gezegd dat ze zich niet mocht laten klein maken door anderen. Waarschijnlijk bedoelden ze het niet op deze manier, maar bon. Ze deed wat ze wilde. “Je staat in mijn persoonlijke bubbel”, miauwde ze met een raspige stem. “Zou je misschien… Een paar stappen verder van mij willen staan? Dan kan ik verse lucht in ademen
Sorrelnose
Terug naar boven Ga naar beneden
Sorrelnose
Member
Breathe DPKsfdL
Cynthia
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (Senior warrior)
Sorrelnose
BerichtOnderwerp: Re: Breathe   Breathe Icon_minitimewo 13 apr 2022 - 17:44

Ze voelde zich eigenlijk best onrustig met alles wat er gaande was. Ze wilde weten hoe het met de katten buiten het kamp ging en tegelijkertijd wilde ze zich nuttiger maken dan dat ze nu was. Het voelde bijna alsof dit alles haar schuld was op deze manier, ondanks dat dat niet zo was. Maar ze moesten toch een weg naar buiten kunnen maken, vooral als ze wilden dat ze op zijn minst wat prooi nog zouden hebben. Doordat ze zo in gedachten was had ze niet doorgehad waar ze was gaan zitten en toen haar clangenoot dan ook aangaf dat ze te dichtbij zat, liet ze haar blik naar de jongere poes gaan. ”Excuses,” En schoof ze een stukje op. Het werd meteen wat kouder en ze zette haar vacht wat verder uit. Het was niet makkelijk om warm te blijven met dit weer.


Breathe Sorrelnose_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowmurder
Member
Breathe DPKsfdL
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Crowmurder
BerichtOnderwerp: Re: Breathe   Breathe Icon_minitimewo 13 apr 2022 - 20:20


Alles was krap. En een clangenoot die vrij letterlijk aan je plakte maakte het nu niet bepaald beter. Ze wachtte af, hoopte dat de ander zich een beetje zou verzetten zodat Crowmurder tenminste de lucht kreeg die ze verlangde. De iets oudere kattin keek haar aan en bood haar excuses aan, waarna deze een stukje opschoof. Hierdoor kreeg Crowmurder een schok van opluchting. Goed, dan had ze tenminste toch iets van lucht en plaats. Ze ademde diep in en richtte haar blik op de ander terwijl ze probeerde om iets vriendelijker te kijken. “Bedankt”, zei ze enkel. Het was niet zo luid, maar het was verstaanbaar. De zwarte kattin voelde zich nog steeds onder druk gezet – dat kwam waarschijnlijk door het ingesloten kamp en de katten die erbinnen allemaal aan het panikeren waren enzo. Opzich maakte Crow zich niet al teveel zorgen over de katten erbuiten, ze maakte zich zorgen over de kattin erbinnen. Straks werd het hier nog een gekkenkot, als ze niet snel naar buiten konden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Breathe   Breathe Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Breathe
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: