It's good to be alive 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 It's good to be alive

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sorrelnose
Member
It's good to be alive DPKsfdL
Cynthia
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (Senior warrior)
Sorrelnose
BerichtOnderwerp: It's good to be alive   It's good to be alive Icon_minitimewo 13 apr 2022 - 18:52

Ze hield niet van stilzitten, niet wanneer er buiten het kamp van alles aan het gebeuren kon zijn, maar waar zij niet bij konden door de sneeuw die de weg naar buiten aan het blokkeren was. Ze liep dan ook heen en weer over de open plek, ondertussen zoekende naar een mogelijke weg uit het kamp. Waarom was dit gebeurd? En waarom was ze niet meteen met Blazestar meegegaan. Wie wist wat er nu met haar broer en de andere katten gebeurde? Ze zou het haarzelf niet vergeven als hun iets overkwam en zij niks had kunnen doen, omdat ze hier vast zat.

[Thrivekit]


It's good to be alive Sorrelnose_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Thrivekit
Member
It's good to be alive DPKsfdL
Freedje
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Thrivekit
BerichtOnderwerp: Re: It's good to be alive   It's good to be alive Icon_minitimevr 15 apr 2022 - 11:19

Het begon Thrivekit langzaamaan te dagen dat ze vastzaten in het kamp. Zijn moeder had het aan hem uitgelegd en Thrivekit had een paar keer zijn kopje buiten de nursery gestoken zodat hij het zelf kon observeren. Sootkit was al een paar keer buiten de nursery geweest om te vragen of hij kon helpen, maar hij was ook alweer even snel teruggekomen. Thrivekit besloot dat het vandaag zijn beurt was om een steentje bij te dragen. Hij kwam overeind en merkte tot zijn tevredenheid op dat hij niet meer waggelde. Nu dat hij ouder begon te worden en langzaam de twee moons begon te naderen, gingen zijn spraak en alle andere dingen er ook stevig op vooruit. De kitten ploeterde zich een weg door de nursery, waarna hij zijn kopje weer naar buiten stak. De koude zorgde ervoor dat hij zich direct weer om wilde draaien, maar net als Sootkit zette hij dapper door. Zijn blik bleef kort hangen op een poes en hij bracht zijn kopje naar zijn nek zodat hij haar kon aankijken. ”K-Kan ik h-helpen?” vroeg hij vervolgens op een rillende toon aan haar, waarna hij het niet kon helpen om zich tussen haar poten te nestelen. Ah, warmte!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's good to be alive
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: