I was almost dead inside 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 I was almost dead inside

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sootpaw_
Member
I was almost dead inside DPKsfdL
Cynthia
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Sootpaw_
BerichtOnderwerp: I was almost dead inside   I was almost dead inside Icon_minitimewo 13 apr 2022 - 20:00

Hij had zijn korte vacht opgezet tegen de kou zodra hij de nursery uitgelopen was en nu probeerde hij zo veel mogelijk de warriors te ontwijken, terwijl hij op zoek ging naar wat sneeuw waar hij hopelijk mee zou kunnen spelen. Hij wist dat er op de plek waar de sneeuw het kamp binnen was gekomen de meeste sneeuw zou liggen en hij ging daar dan ook naartoe en zette voorzichtig een aantal stappen de sneeuwbult op. Wat hij alleen niet had verwacht was dat zijn poten plots weg zouden zakken in de sneeuw en hij voor hij er echt erg in had volledig in de sneeuw weggezakt was. Hij liet een geschrokken geluidje horen en probeerde een houvast te krijgen, zodat hij weer omhoog kon klimmen, maar nog zonder veel succes.

[Crowmurder]


I was almost dead inside Sootpaw_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowmurder
Member
I was almost dead inside DPKsfdL
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Crowmurder
BerichtOnderwerp: Re: I was almost dead inside   I was almost dead inside Icon_minitimewo 13 apr 2022 - 20:27


Ze hield niet veel van de sneeuw. Haar zwarte vacht viel heel hard op in de sneeuw, waardoor iedereen haar zag aankomen. Ze was niet echt zo’n harde introvert dat ze sociale interactie ontweek, maar het was niet zo fijn om zo hard op te vallen. Dan voelde ze zich bekeken en dan durfde ze geen fouten te maken. En door die lichte angst verpestte ze dan toch weer alles. Crowmurder hoopte dat leafbare snel voorbij zou zijn, dat de sneeuw zou wegsmelten en zij gewoon verder kon gaan met haar leventje. Ondertussen was ze van plan om haar pootje eens te wassen toen ze opeens een geluidje van naast haar hoorde. Haar oren waren gespitst, ze hoorde iets in de sneeuw dat aan het bewegen was. Ze had daarnet niet goed opgelet dus had ze niet doorgehad dat er een kitten in de sneeuw was gegaan, maar toen ze haar kop over de sneeuwbult liet hangen kon ze wel zien dat er een kleine kitten in gevangen zat. “Oei”, liet ze enkel zachtjes uit, voor ze met haar zwarte poot de sneeuw begon weg te graven. Een soort van uitweg. Dat was makkelijker dan haar kop bevriezen proberend de kitten te pakken. Haar poten waren sterk dus dit sneeuwruimen moest normaal gezien geen probleem zijn, zolang die kitten maar niet verder wegzakte.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I was almost dead inside
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: