You and me against the world



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 You and me against the world

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Harespring
Member
You and me against the world DPKsfdL
Cynthia
273
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler (Senior warrior)
Harespring
BerichtOnderwerp: You and me against the world   You and me against the world Icon_minitimewo 13 apr 2022 - 20:08

Ze wist niet goed hoe ze zich erbij moest voelen dat ze nu opgesloten zaten in het kamp. Ze kon al niet als de beste zien en dat het kamp nu ook nog een veranderd was met wat ze gewend was hielp niet. Het was ook niet voor niks dat ze een tunneler was geworden in plaats van een moor runner, maar dit soort situaties kon ze niet goed mee overweg. Ze zat dan ook stil aan de rand van het kamp, niet goed wetende wat te doen en of er iets was wat ze kon doen. Haar korte vacht zorgde er alleen wel voor dat ze het best snel koud had en ze hoopte maar dat het allemaal snel opgelost zou zijn.

[Thawrage]


You and me against the world J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
You and me against the world DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: You and me against the world   You and me against the world Icon_minitimedo 14 apr 2022 - 13:17

Van alle dwazen waar hij mee opgesloten zat in het kamp was Harespring toch wel diegene die er het meeste tussenuit sprong. Hij had al vaker woorden met de poes gehad omdat hij vond dat ze niet capabel genoeg was om Oakpaw op te leiden. Wolfstar had iedereen kunnen kiezen en toch had hij Harespring gekozen voor zijn broertje. Daar kon Thawrage niet zo goed mee overweg, misschien ook wel niet omdat hij Oakpaw graag zelf had opgeleid. Dan had hij in elk geval zeker geweten dat de training goed zou zijn gegaan. Maar ze hadden er al eens woorden over gehad en hij ging er niet over bezig blijven. Dat was niet zijn stijl. Woorden en energie verspillen aan iets waar hij al woorden en energie aan verspild had, was niet iets waar hij zich mee bezighield. En er was nog iets.. Zijn mondhoeken kropen kort omhoog toen hij zich bedacht hoe ze zich tegen iemand van zijn formaat had durven verdedigen toen ze gingen vechten omdat Thawrage vond dat ze zich had moeten bewijzen. Daar kon hij wel respect voor opbrengen. Niet dat hij dat ging toegeven. Ze was nog steeds geen goede mentor voor Oakpaw en daar kon hij nog steeds niet omheen. Zijn blik gleed kort naar haar en hij trok kort met zijn oortje toen hij zag dat er een rilling door haar heen ging. ”Het lijkt erop dat StarClan het tekort van je zicht niet aangevuld heeft door je met een dikkere vacht te bedekken. Sommige katten hebben echt geen geluk,” zei hij op een toon alsof hij medelijden met haar had, maar de koude blik in zijn goudkleurige ogen bleef. Was het een lage opmerking? Misschien. Maar zijn schouder deed zeer, hij haatte de wereld en deze situatie en hij had een uitlaatklep nodig.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
You and me against the world
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: