I'm awake I'm alive 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'm awake I'm alive

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dustspirit
Member
I'm awake I'm alive DPKsfdL
Cynthia
428
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: I'm awake I'm alive   I'm awake I'm alive Icon_minitimewo 20 apr 2022 - 17:01

Fourtrees of was dat niet meer hoe ze het moesten noemen, nu er eigenlijk nog maar drie fatsoenlijke eiken waren? Hij wist het niet goed, toch kwam hij hier van tijd tot tijd. Misschien in de hoop dat hij zijn zus hier tegen het lijf zou lopen of misschien juist andere familie. Familie waarvan hij niet eens goed wist wat ze van hem waren. Hij verwachtte ook niet dat Littlefish er echt een antwoord op zou kunnen geven en hij wist niet of het uiterlijk van de kittens wat weg zou geven, maar waarschijnlijk niet. Stagtine en hij waren tenslotte broers geweest, dus wat voor kittens er ook uitgekomen waren, het zou niet duidelijk zijn welke van hun de vader was.

[Specklepaw]
Terug naar boven Ga naar beneden
Specklepaw.
Member
I'm awake I'm alive DPKsfdL
Elfje
299
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Specklepaw.
BerichtOnderwerp: Re: I'm awake I'm alive   I'm awake I'm alive Icon_minitimezo 8 mei 2022 - 20:04

Specklepaw
How cute, you don't think I can get something I want
Fourtrees, ze was er nog niet vaak geweest. Ze snapte de naam nou ook niet helemaal meer, maar het zou wel zo zitten dat die brompotten die aan traditie vast zaten het niet anders wilden noemen. Dat afgebrande stompje viel in ieder geval wel aardig goed op toen ze over de heuvel kwam en de open plek kon bekijken. Misschien was het ooit een mooie plek geweest, maar Specklepaw vond het nou maar een beetje dof. Gewoon de normale boskleuren waar ze toch nooit echt wat om had gegeven. Maar door die kleuren had ze de kater op de open plek in eerste instantie niet gezien. Zijn vacht was een donkerbruine kleur met wit erbij, wat dus een stuk beter mixte met de omgeving dan haar lichte vacht. Ze was net als haar moeder een calico, maar ze was niet haar complete evenbeeld. Haar vacht was een tandje lichter, en ook wat korter. Daarnaast waren ook haar ogen amber van kleur, in plaats van het felle blauw van haar moeder. Toch was er geen ontkennen dat Specklepaw haar moeders dochter was, in uiterlijk en gedrag. Ze was een pittig poesje wat deed waar ze zin in had, en eigenlijk helemaal niet zoveel om de consequenties gaf totdat ze haar inhaalden. Ze hupte de heuvel af naar beneden toe, waarna ze rustig op de kater afliep. "Hoi," Besloot ze dan ook maar simpel te groeten. Het zou een beetje awkward zijn als ze in stilte daar bleef staan.

Terug naar boven Ga naar beneden
Dustspirit
Member
I'm awake I'm alive DPKsfdL
Cynthia
428
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: I'm awake I'm alive   I'm awake I'm alive Icon_minitimezo 26 jun 2022 - 21:45

Hij hoorde iemand dichterbij komen en hij liet zijn blik naar de jonge poes gaan. Ze was misschien iets ouder dan de laatste keer dat hij haar gezien had, maar hij herkende haar meteen, herinnerde zich de woorden die ze gesproken had tegen Eveningstar. Nu stond ze tegenover hem en had hij even geen idee wat hij moest zeggen. Moest hij zich voorstellen? Zou ze beseffen wat het betekende als ze zijn naam zou zeggen? "Hey," Een simpele begroeting, maar een die niks van vijandigheid had. "Wat is je naam?" Misschien was het een vraag die hij niet had moeten stellen zonder zijn eigen naam eerst te geven, maar hij kon het niet helpen dat hij het wilde weten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'm awake I'm alive
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: