I'm out of my lucky stars 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'm out of my lucky stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coldstreak
Member
I'm out of my lucky stars DPKsfdL
Freedje
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Coldstreak
BerichtOnderwerp: I'm out of my lucky stars   I'm out of my lucky stars Icon_minitimezo 24 apr 2022 - 15:05

Coldstreak was er vroeg uit gegaan om te gaan jagen en had inmiddels al drie prooien weten te vangen. Newleaf begon goed op gang te komen en ondanks de aankomende oorlog met ShadowClan zag alles er nog redelijk goed uit voor ThunderClan. Ze hadden enkele nieuwe apprentices en warriors erbij gekregen en Coldstreak had bij Eveningstar aangegeven wel klaar te zijn voor een nieuwe apprentice als er kittens hun zesde maan zouden bereiken de volgende ceremonie. De kater had zijn territorium even achtergelaten om richting Fourtrees te gaan. Hij wist niet ook niet goed waarom dat hij naar hier kwam. Het was in elk geval toch zeker niet om zijn vader te ontmoeten. De RiverClanner had hij de rug toegekeerd na de dood van zijn moeder en nadat het hem duidelijk werd dat zijn vader al net zo min met hem te maken wilde hebben als hij dat wilde met zijn vader. Het was echter niet de geur van zijn vader die hij rook, maar van een WindClanner. Coldstreak liet zijn gele ogen rusten op het struikgewas dat begon te schudden en hij ging zitten, niet van plan zijnde om weg te gaan. Hij liet zijn blik koeltjes op een ander punt dan de kat rusten. Misschien hoefde hij zo op die manier geen gesprek te hebben.

@Sandgorse
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'm out of my lucky stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: