Talking in my sleep and making myself crazy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Talking in my sleep and making myself crazy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foulplay
Member
Talking in my sleep and making myself crazy DPKsfdL
Freedje
347
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Talking in my sleep and making myself crazy   Talking in my sleep and making myself crazy Icon_minitimedi 26 apr 2022 - 12:12

Foulpaw had gehoord dat Beechresin een nestje had gekregen van maar liefst vijf kittens en aangezien hij de poes op zich wel kon tolereren, vond hij het wel zo netjes van hem om eens een kijkje te gaan nemen. Vijf kittens leek hem behoorlijk wat. Hij dacht niet dat hij dat ooit zou aankunnen als hij in de toekomst vader zou worden. Maar goed, hij zag zichzelf ook nog niet snel met één of andere she-cat samen, dus dat was ook wel een dingetje. Hij was al behoorlijk awkward in de buurt van Dimveil, laat staan dat hij een innige band met een poes zou krijgen. De kater liep de nursery binnen en liet zijn blik naar Beechresin gaan. Hij keek naar de kittens die dichtbij haar buik lagen en kwam nieuwsgierig wat dichterbij. Het leek erop dat de queen lag te slapen en Foulpaw had geen intentie om haar wakker te maken. Hij zag dat een paar van de kittens wel op haar leken en net toen hij zich wat dichterbij wilde buigen, opende één van de kittens zijn ogen en keek hem aan. Foulpaw verstijfde kort en trok kort met zijn oortje. Hij kon niet weggaan nu dat de kitten hem had gezien, dus wat werd er nu weer van hem verwacht?

@Pinekit,
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Talking in my sleep and making myself crazy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: