Darl+ing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Darl+ing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brackenfire
Member
Darl+ing PxpEHT9
Camilla
218
Actief
love is fire

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior!
Brackenfire
BerichtOnderwerp: Darl+ing   Darl+ing Icon_minitimedi 26 apr 2022 - 15:15


Het was toch ook wel zielig hoor, die halve boom. Stam, was het eigenlijk. Het was een boomstam. Bracken had nog steeds moeite met de naam. Was het nou Threetrees of toch gewoon ouderwets Fourtrees? Threetrees was wel erg moeilijk uitspreken, maar Fourtrees klonk wel beter. Maar het is ook niet accuraat meer. De jonge kater zuchtte, zijn kopje hield hij schuin terwijl hij naar de vier - nee drie - machtige bomen keek. Zou die ene ooit nog aangroeien? En hoelang zou dat dan gaan duren? Hij zou het sowieso nooit meer meemaken, en zijn kittens ook niet. Hun kittens dan? Nee, waarschijnlijk niet.

Tidepool
Terug naar boven Ga naar beneden
Tidepool
Member
Darl+ing BBTakD
Bunny
365
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Tidepool
BerichtOnderwerp: Re: Darl+ing   Darl+ing Icon_minitimedi 26 apr 2022 - 21:56

Het was toch wel raar om warrior te zijn. Ze had nu andere verantwoordelijkheden en ze moest andere dingen doen om haar dagen te vullen. Dat was wel een beetje bitterzoet, hoor. Want hoewel ze nu meer tijd kon spenderen met haar zus, moest ze de dagelijkse trainingen met Settledstar missen, en nu hij leider was voelde het soms alsof hij geen tijd had om met een gewone jonge warrior te gaan jagen of zo. Waarom zou hij? Veel belangrijkere dingen hadden zijn aandacht elk moment nodig. Tidepool had niet eens door dat ze totaan fourtrees gewandeld was, tot ze de drie bomen zag staan. Voor haar voelde het raar dat deze plaats fourtrees heette, en niet threetrees, want ze was hier nooit geweest toen hier nog vier bomen stonden. Althans.. Niet bewust. Tidepool wist immers niet dat ze hier geboren was. Ze spotte een bekende gestalte die bedenkelijk de bomen aankeek. Even dacht ze dat het Settledstar was, voor ze doorhad dat hij het niet was, maar wel iemand die misschien nog beter was: Brackenfire! Oh, ze had hem al lang niet meer gesproken.. Niet meer sinds.. Sinds Newtspark, waarschijnlijk. Ze drong de tranen terug die dreigden te verschijnen als ze aan haar vriendin in Starclan dacht en rechtte haar rug. Zelfzekerder dan ooit tevoren stapte ze op de Riverclanner af. Ze was een warrior van Shadowclan nu, en ze moest die trots dan ook duidelijk op haar dragen! Dat was immers wat warriors deden, toch? "Brackenfire!", begroette ze hem vrolijk, licht snorrend. "Hoe gaat het?", vroeg ze daarna, verlangend naar het warme geluid van zijn stem en de manier waarop hij haar altijd aan het lachen kon brengen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Brackenfire
Member
Darl+ing PxpEHT9
Camilla
218
Actief
love is fire

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior!
Brackenfire
BerichtOnderwerp: Re: Darl+ing   Darl+ing Icon_minitimedo 5 mei 2022 - 22:40


Hij hoorde zijn stam achter zich, en snel draaide hij zich om. Een grote glimlach brak door op zijn gezicht toen hij zijn vriendin zag. 'Tide!' groette hij blij. Hij sprong op en begroette haar al snorrend met een zacht tikje op haar neus met de zijne. 'Met mij gaat het goed! Met jou? Ben je inmiddels al Warrior?' vroeg hij, super benieuwd was hij. Hij wist dat ze wat langer door had moeten gaan, maar nu werd het wel tijd toch? Ze leek zelfverzekerder dan ooit!
Terug naar boven Ga naar beneden
Tidepool
Member
Darl+ing BBTakD
Bunny
365
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Tidepool
BerichtOnderwerp: Re: Darl+ing   Darl+ing Icon_minitimedo 14 jul 2022 - 17:03

Tidepool kon een blos op haar wangen niet onderdrukken toen hij dichterbij kwam dan ze verwacht had en haar begroette met een tikje van zijn neusje tegen de hare. Ze keek even naar beneden, bijna verlegen, maar een grote glimlach sierde haar gezicht. Hij vroeg haar of ze al warrior was geworden ondertussen, en de jonge kattin was trotser dan ooit dat ze ja kon knikken. "Ja! Ik heet T-Tidepool nu!", antwoordde ze. Heh, mooi het tegengestelde van zijn naam; hij was vuur, en zij was water. Een beetje ironisch, aangezien hij de riverclanner hier was.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Darl+ing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: